Magazin > Horoskop in Numerologija
7421 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 6. septembra 2023

astrologija Profimedia
Konjunkcija med Soncem in Merkurjem bo polepšala energije, podarila privlačnost in vas usmerila, da se pomaknete naprej ter naredite nekaj zase.

Naj vas ne bo strah spustiti se tudi v neznano, saj vas čakajo presenečenja. Odlično se boste znašli v vseh situacijah, ki zahtevajo rekonstrukcijo, prenovo ali popravek. Reševanja problemov se boste tokrat lotili učinkovito. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Zaradi energije lune v dvojčkih se ne boste mogli otresti suma, da nekdo, ki ga je sama prijaznost in ustrežljivost, v ozadju zagotovo nekaj skriva. Čim prej se soočite, ter zahtevajte razlago.

BIK
Kar vas zanima, vprašajte in se o stvareh, ki vam na področju dela niso jasne čim prej pogovorite. Zadeve se ne morejo premakniti čez noč, zato gojite nekaj več potrpežljivosti.

DVOJČKA
Zaradi lune v dvojčkih pričakujte nekaj težav z avtoriteto. Treba bo izkazati nekaj spoštovanja, po drugi strani pa se bo treba nekoliko bolj prilagoditi, kar ne bo enostavno.

RAK
Preučite vse pomembno gradivo in dokumente, morda najdete nekaj, kar morda ni dorečeno in zadeve pravočasno popravite. Nekaj novic prihaja v zvezi s hitrejšim izplačilom.

LEV
Pazite, da vas zaradi energije lune v dvojčkih, ki spodbuja opravljanje, ne potegne v zadeve, ki se vas popolnoma nič ne tičejo. Poskusite se raje osredotočiti na pomembne situacije.

DEVICA
Opazke od nekoga, ki vas ne spoštuje najbolj bodo tako neumne, da nanje sploh ni treba odgovoriti, ampak vse skupaj raje prezrite. Pravzaprav bo ignoranca še najboljša izbira.

TEHTNICA
Odkrili boste nekaj presenetljivega, kar bi lahko imelo neprijetne posledice za sodelavce. Ohranite zbrane misli ter trezno glavo, saj boste le tako obvladali položaj. 

ŠKORPIJON
Zasebno si zaradi težavnih situacij, ki bodo povezane z denarjem ne pustite pokvariti razpoloženja. Obeta se vam zanimiv večer, obarvan z energijo strasti in poželenja.

STRELEC
Na področju čustev boste na trenutke nekoliko v dvomih zaradi globokih misli, ki se bodo ves čas pojavljale. Na vsak način si boste želeli priti do resnice in si skrajšati pot do cilja.

KOZOROG
Vaše misli bodo posvečene pomanjkanju časa in ritmu, s katerim se gibljete čez dan. Žalostni boste, saj boste zaznavali, da so dobri nameni nekoga od bližnjih pozabljeni.

VODNAR
Jezilo vas bo, da je v službi kljub konkretnim dogovorom vse spet po starem. Ne samo, da vam je zaradi tega pred drugimi neprijetno, slaba vest, ki vas grize, vas močno obremenjuje.

RIBI
Z energijo lune v dvojčkih boste pripravljeni na velike podvige, vroče debate in vse tisto, česar si v preteklih dneh niste upali ali znali udejanjiti. Jasno vam bo, komu lahko zaupate.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.