Magazin > Horoskop in Numerologija
4069 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 7. avgusta

astrologija, horoskopi
To vas čaka v sredo.

OVEN
Splošno: 

Ugotovili boste, da lahko ponudite še mnogo več, kot ste do sedaj. Vendar pa kljub temu vi svojih kriterijev kar ne boste znižali. Še več, morda boste postali kar malce prezahtevni. Bodite bolj optimistični in prilagodljivi, bolje se boste počutili in lažje vam bo. Premislite!

Ljubezen
Vezanim se bo zazdelo, da se v partnerju dogaja še vse kaj več, kot kaže navzven. Hitro se bo pokazalo, da se niste zmotili, vendar boste pozitivno presenečeni. Samski pa boste iz neznanega razloga ugledali neko osebo ali situacijo v povsem novi luči. Navsezadnje bo dogajanje potekalo veliko bolj pozitivno, kot trenutno pričakujete.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 5

BIK
Splošno: 

Bodite danes prijazni do vseh. Pokažite svojo odprtost in svobodno srce. Prijaznost ne stane veliko, a vendar naredi veliko dobrega. Ob srečanju z drugimi boste tako v njih prebudili radost in tudi oni vas bodo napolnili z njo. Vsa ta prijaznost se vam bo vrnila z dobrim in tako dan ne bo izgubljen. Izžarevali boste toplino.

Ljubezen
Vezani ne boste najbolj spretni pri komunikaciji, zato odločitve, o katerih bi bilo dobro temeljito premisliti, raje odložite na kdaj drugič. Danes poskrbite za zabavo in dobro počutje vseh. Samski se boste znašli na poti osvajanja. Potrudite se za osebo, ki si jo želite ob sebi. 

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

DVOJČKA
Splošno: 

Ne bo vam treba v družbo, da bi se imeli lepo. Če boste le utegnili, se odpravite na rekreacijo, v fitnes, v naravo ali pa uživajte na domačem kavču. Zelo boste uživali v samoti in več stvari vam bo bolj jasnih, saj boste lahko v miru razmislili. Prišli boste do zaključka, da so vaš najhujši sovražnik prav vaše misli.

Ljubezen
Zaradi različnih stališč bo lahko prišlo do nezadovoljstva, če se bosta s partnerjem lotila ocenjevanja vajinega odnosa. Samski pa se boste znašli pred izzivom, ki bo veliko obetal, a bo bolj malo ponudil. Lahko si boste priigrali nekaj strastnih trenutkov, vendar bodite pripravljeni na morebitne izgube na področju samozavesti.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

RAK
Splošno: 

Uživajte v sprehodu, v naravi, v vonju po travi, v lepi pesmi ali pa v nečem, kar vas enostavno razveseljuje. Ni treba, da so stvari drage in nenavadne. Samo poskrbite, da boste zadovoljni. Danes boste srečo iskali v malih stvareh. Sproščujoč dan je pred vami, uživajte in se ne obremenjujte.

Ljubezen
Samski boste občutili močno željo po bližini ali po romanci z določeno osebo. Deloma bodo stvari same tekle v pravo smer, vendar bo odločilna sprememba stvar vaše odločitve. Vezane bodo neki dogodki navdali z zadovoljstvom. Na podlagi harmoničnega vzdušja se vam obetajo prijetne čustvene izkušnje.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 5

LEV
Splošno: 

Danes boste precej slabe volje in mogoče sploh ne boste vedeli, zakaj. Doživeli pa boste nek pretres, zaradi katerega boste še posebej prizadeti. O tem boste veliko premišljevali, še najboljši odgovor pa boste našli, če se boste odpravili na sprehod v naravo. Odpotujte v svoj notranji svet.

Ljubezen
Samski se izognite čustvenim izbruhom. Res je, da ste pod vplivom sprememb, ki niso vse ugodne, pa vendar vam bodo nazadnje omogočile korak naprej pri vašem načrtu. Vezani boste imeli nekaj težav s komunikacijo, ker ne boste najboljši poslušalci. Prav tako ne prenašajte težav iz vsakdanjika v odnos.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

DEVICA
Splošno: 

Dobri odnosi z družino in prijatelji vas bodo navdajali z blaginjo v vašem zasebnem življenju. Domače obveznosti bodo danes visoko na spisku opravil. Sicer bi bila odločitev o izletu v neznano danes bolj prava, vendar se prepustite trenutnemu navdihu in počutju. V vsakem primeru je pred vami prijeten dan.

Ljubezen
Samski boste trmoglavili, s čimer si boste nakopali nekaj težav pri osvajanju. Saj veste, da do istega cilja vodi več različnih poti, a v praksi ste vedno znova prepričani, da je vaša edina pravilna. Vezani boste končno upoštevali mnenja vaših bližnjih, še najbolj pa partnerjevega. Zamere in prepiri bodo pozabljeni.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

TEHTNICA
Splošno: 

Umirjen, a ustvarjalen dan je pred vami. Počutili se boste odlično in vsaka malenkost vas bo spravila v dobro voljo. Končno boste ugotovili, da je sreča v majhnih stvareh. Kar tako naprej, vsak dan bolje vam bo šlo in kmalu si boste rekli, da je življenje prav lepo, če se posvetimo predvsem pomembnim stvarem in ljudem.

Ljubezen
Samski s tako neodločnostjo ne boste prišli daleč. Nekdo se že dolgo trudi okoli vas; skrajni čas je, da se odločite, če boste preizkusili svojo ljubezensko srečo z njim. Nihče ni popoln. Vezani ne obupajte, ampak še naprej vrtajte za spoznanjem, ki vam bo v prihodnje olajšalo konflikte s partnerjem. Že kmalu si boste hvaležni.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 6

ŠKORPIJON
Splošno: 

Danes boste žalostni, potrti in osamljeni. Ker ste prepričani, da morate srečo iskati naokoli, ne pa v sebi, boste razočarani. Ne izogibajte se družbi, prijateljem in sorodnikom, saj bi bilo danes za vas to celo škodljivo in ob koncu dneva bi lahko postali depresivni. Pojdite v družbo, lažje vam bo. 

Ljubezen
Tla pod nogami vezanih se bodo vnela in lahko se boste zavrteli v strastnem ljubezenskem plesu. Najbrž ni potrebno poudarjati, da si za soplesalca izberite partnerja. Pri samskih bo prišlo do naključja, ki bo omogočilo težko pričakovani napredek. Dogajanje bo steklo in v vaših očeh bodo spet zaplesale nagajive iskrice.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 2

STRELEC
Splošno: 

Dobro jutro bo poskrbelo, da se boste znebili pesimizma in nakopičene negativne energije. Vaše razmišljanje bo danes optimistično usmerjeno in nič vas ne bo moglo spraviti v slabo voljo. Imeli boste močno željo po fizičnem in intelektualnem napredovanju. Začutili boste, da se vse zadeve postopoma umirjajo.

Ljubezen
Vezanim bodo malenkosti prinesle predvsem ljubezensko zadovoljstvo. Marsikaj vaju povezuje in to boste te dni znali ceniti. V odnosu bo zavladala pozitivna energija. Samski pa boste vzbudili pozornost. Nevoščljivcem ne boste mogli zapreti ust, zato niti ne poskušajte. Naj vas nič ne zmoti pri uresničevanju načrta.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

KOZOROG
Splošno: 

Danes se vam bo veliko dogajalo. Zjutraj še niti zaslutili ne boste, da bo dan tako pester. Popoldan pa boste precej nemirni in razmišljali boste, kam bi pobegnili na krajši izlet. Nemirnost se bo proti večeru polegla, pazite le, da ne boste slepili in zavajali sami sebe. Pričakujte prijateljev obisk.

Ljubezen
Samskim se bo ponudila možnost za novo ljubezensko zvezo. Ne dovolite, da bi vam zlata priložnost spolzela med prsti; ujemite trenutek in se predstavite v najboljši luči. Vezani pa vedite, da vstopate v neugodno obdobje za kompromise, zato partnerju za vaše godrnjanje ne bo mar. Pomembnejša vprašanja odložite, kar bo nujnega, povejte jasno in glasno.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

VODNAR
Splošno: 

Drugi bodo danes preizkušali vaše potrpljenje. V odnosih se bodo lahko pojavile težave, prišlo bo do nesporazuma s prijateljem. Vzrok bo v tem, da nihče ne bo želel popustiti in poslušati mnenj ter pojasnil drugega. Oba bosta trmasta in na koncu bosta ugotovila, da vaju to ne bo pripeljalo nikamor. 

Ljubezen
Vezani boste uživali, ker bodo drugi opazili vašo privlačnost. Pazite samo, da ne bo partner zaradi vročih pogledov ljubosumen. Samski uporabite prave osvajalske tehnike in si pripravite dobro izhodišče za naprej. Skrivnost uspeha je prav v sposobnosti, da ljudje ne razberejo vaših načrtov že v prvem trenutku.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

RIBI
Splošno: 

Neke okoliščine vam bodo veliko bolj jasne kot prej. Tudi vi sami boste drugim dali vedeti, da niste le siva miška, ki čaka na najprimernejši trenutek. Zaradi nekega dvoma ali razdvojenosti boste sicer zelo nervozni, vendar se boste le odločili za nek premik, s katerim ste dolgo odlašali. 

Ljubezen
Samski se boste preveč oklenili določene osebe, a ne boste imeli ljubezenskih načrtov. Oddajali boste napačen vtis. Nekoga boste s tem oropali poguma, da bi navezal stik z vami. Vezani boste dobili obilo priložnosti za zabavo s partnerjem. Ravno pravi čas, da bosta spet prižgala nagajivo iskrico v odnosu.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.