Magazin > Horoskop in Numerologija
8258 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 7. julija 2021

astrologija, horoskop Profimedia
Čeprav se boste na področju kariere težje zbrali, vas lahko reši iznajdljivost.

Veliko boste spraševali in si skušali sestaviti celotno sliko pomembnih zadev. Ljubezen bo simpatično obarvana in lažje kot običajno boste pristopili, seveda oboroženi z vsem, kar spada zraven. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
V današnjem dnevu se boste težko notranje umirili, saj boste ves čas tuhtali, kako naprej, še posebej v povezavi s finančnimi zadevami, ki trenutno niso v najboljšem stanju. 

BIK
Zaradi nepremišljenih besed nekoga boste morda užaljeni, vendar dobro razmislite, če je to prava pot za vas. Še bolj bi vas namreč vznemirilo, če bi še dlje časa razmišljali o tem.

DVOJČKA
Danes bo vaš dan. Ugodne vibracije lune v vašem znamenju se bodo prepletale na vsa področja, še posebej na ljubezensko, kjer boste končno pripravljeni narediti pomemben korak v prihodnost. 

RAK
Zamislite se nad določenimi dejanji, ki v zadnjih dneh niso bila najbolj iskrena. Poglobite se v besede, ki ste jih izrekli, in morda boste spoznali, da ste nekomu naredili krivico. 

LEV
Nepremišljenost je tista, ki bi se je morali v današnjem dnevu varovati, saj lahko povzroči nekaj napetosti v ljubezenskih odnosih. Odprite s osebi ki že nestrpno čaka na vaš poziv.

DEVICA
Zaradi napačnega načina delovanja vas lahko danes, ko je luna v dvojčkih, označijo za površne in celo neodgovorne. Skušajte jim razložiti, kaj ste v resnici mislili in želeli narediti.

TEHTNICA
Zakaj se ne bi danes ustavili tam, kjer ste zelo dobro sprejeti. Lepe energije vas vodijo k temu, da si končno dovolite biti bolj sproščeni in samozadostni, po čemer hrepenite že nekaj časa.

ŠKORPIJON
Ljubosumje, ki običajno potuje z vami, vas bo danes zapustilo. Zaupali boste v vse, kar se bo dogajalo, in v vse, kar boste slišali. Kljub temu pa zadeve, ki so povezane s poslovnim področjem, raje še enkrat preverite. 

STRELEC
Sproščeni danes ravno ne boste, saj se vam v ozadju nizajo zoprne misli, ki počasi silijo na plano in vas želijo zmesti. Skušajte se odločiti tako, da boste na koncu umirjeni in zadovoljni. 

KOZOROG
Srečanja, ki ste jih imeli v mislih, se bodo morda prestavila, vendar naj vas to nikar ne spravi v slabo voljo. Tudi za vas bo kmalu prišla prava priložnost, ki jo skušajte zagrabiti. 

VODNAR
Skrivnosten pogled neznanca ali neznanke vas lahko danes prepriča, da naredite kakšen pogumen korak, o katerem ste v preteklem obdobju lahko le sanjali. Zaljubljenost vas bo razveseljevala. 

RIBI
Področje čustev bo danes tisto, ki ga boste želeli urediti. Vračali se boste v preteklost, kjer lahko tokrat najdete odgovore na tista vprašanja, ki vam povzročajo nejasnosti in nerazumevanje.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.