Magazin > Horoskop in Numerologija
6457 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 8. julija.2020

astrologija, horoskop Profimedia
To nas čaka v sredo.

OVEN
Splošno: 

Domača gospodinjska opravila bodo danes na vašem prednostnem seznamu. Kmalu namreč pričakujete pomembne obiske in urejenost doma bo za vas na prvem mestu. Popoldan boste preživeli v prijetni družbi, ki vam bo ravno prav napolnila baterije za nov delovni dan. Počutje bo zadovoljivo. 

Ljubezen
Razmerje vezanih bo danes zaznamovala negotovost. Zelo pogosto se bo vaše razpoloženje menjalo. Današnji dan ne bo primeren za soočenje s partnerjem, kljub temu pa se mu ne izmikajte. Samski boste dan preživeli sami. Ne prepustite se malodušju, ampak načrtujte jutrišnji dan.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 4

BIK
Splošno: 

Danes boste morali opraviti nekaj pomembnih klicev in z njimi boste želeli zaključiti, preden se boste lotili česarkoli drugega. Zvezde vam bodo danes naklonjene, kar se bo odražalo pri vašem delu. Danes boste namreč izjemno hitri in učinkoviti, obenem pa se boste odlično razumeli s sodelavci in nadrejenimi. 

Ljubezen
Vezani boste danes dosegli ravnotežje med dajanjem in sprejemanjem, prav tako med govorjenjem in poslušanjem. S partnerjem se bosta odlično razumela, večer pa bosta preživela v objemu drug drugega. Samskim se obeta novo razmerje, ki vas bo verjetno popolnoma prevzelo.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 5

DVOJČKA
Splošno: 

Dobili boste dobro novico v povezavi s financami, ki bo doma povzročila razburjenje, saj že dolgo želite izboljšati življenjski položaj. Pomislili boste tudi na selitev ali na nakup novega doma. Imeli boste veliko idej, a nikar ne prehitevajte. Dobro premislite, preden boste karkoli naredili.

Ljubezen
Danes boste zelo resni. Vezani boste premišljevali o tem, ali s partnerjem hodita po isti poti in v isto smer. S partnerjem se pogovorite o tem. Samski boste danes predvsem kratkoročno naravnani. Ne bo vam do vzpostavljanja novih prijateljstev in zvez, osredotočeni boste predvsem na kratke avanture. 

Ljubezen: 3
Služba: 6
Zdravje: 6


RAK
Splošno: 
Zabava je v teku in v tem trenutku imate vse pod nadzorom. Ne stojte pri miru, saj ste vi tisti, ki prejemate vso pozornost. Biti v središču pozornosti vam bo danes prijalo kot še nikoli. Tudi vaše počutje bo danes zadovoljujoče, a kljub temu bodite pozorni na morebitne spremembe pri počutju. 

Ljubezen
V vaši bližini se bo pojavila nova in zanimiva oseba, ki vam bo všeč že na prvi pogled. Vse skupaj bo za vas zelo razburljivo. Zapletli se boste v pogovor, v katerem boste izjemno uživali. Vezani boste danes pozitivno presenečeni nad partnerjevim obnašanjem. Ponovno boste spoznali, da sta ustvarjena drug za drugega. 

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 5

LEV
Splošno: 

Danes boste samozavestni in to vsekakor izkoristite. Cilji, ki ste si jih zastavili že nekaj časa nazaj, so še vedno neuresničeni. Dan vam bo naklonjen, zato ponovno preglejte svoj načrt, ga dopolnite, popravite in začnite čim prej uresničevati. Tudi zvezde vam bodo naklonjene, zato začnite še danes.
 
Ljubezen
Hrepeneli boste po varnosti in stabilnosti. Razmislite o kompromisih, ki ste jih pripravljeni sprejeti, da boste to tudi dosegli. Poskusite narediti načrt in najti pot, ki vas bo pripeljala do tega zadovoljstva in prinesla vse, kar si vaše srce želi. Če vam bo partner ponudil pomoč, je nikar ne zavrnite.

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 6

DEVICA
Splošno:

Čas bo idealen za pogovor o vaših čustvih. Kljub temu ne pozabite, da vas v službi čaka cela vrsta nalog, ki jih morate še opraviti. Čustva dajte na stran in se o njih pogovarjajte zvečer, ko bo vaše delo zaključeno. Danes boste tudi dober poslušalec, kar bodo znali vaši prijatelji tudi izkoristiti. 

Ljubezen
Prijatelj vas bo lahko predstavil neki zanimivi osebi, do katere boste takoj začutili močno fizično privlačnost. Srečanje se bo izkazalo kot razburljivo, a ostanite mirni in objektivni. Pazite, da ne bodo vaša čustva preveč očitna, saj bi oseba lahko izgubila zanimanje. Uživajte v njeni družbi in se zabavajte.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5


TEHTNICA
Splošno: 

Nekaj zanimivih kariernih dogodkov bo danes pozitivno vplivalo na vašo samozavest. Morda ste ravnokar dosegli dolgoročni cilj ali pa ste prišli do spoznanja, da ste na pravi poti k uresničitvi le tega. Kakorkoli, prejeli boste čestitke, morda tudi s strani tistih ljudi, od katerih tega niste pričakovali.

Ljubezen
Danes boste drzni in pustolovski. Ne boste prenašali zamud, omejitev ali katerekoli oblike avtoritete. Ravnali se boste po svoje. Samski boste zato težko spoznali kakšno novo osebo, saj vam nihče ne bo ustrezal. Vezani pa se boste od partnerja nekoliko umaknili, saj vam njegova družba danes nikakor ne bo prijala. 

Ljubezen: 2
Služba: 6
Zdravje: 5

ŠKORPIJON
Splošno: 

Danes se boste udeležili neke skupinske aktivnosti, kjer bodo glavna tema filozofske ali duhovne zadeve. Te vam bodo pomagale priti do razjasnitve nerešenih zadev, ki se nabirajo tako doma kot na delovnem mestu. Zbistrite si misli. Telesno se boste danes dobro počutili, pazite le na glavobol, ki se bo lahko pojavil proti večeru. 

Ljubezen
Pogovori s partnerjem bodo še naprej čustveni. Delila boste spomine ali govorila o zelo osebni temi. Če bosta oba tudi poslušala in ne samo govorila, se bodo vajini pogovori zaključili brez posebnosti. Tudi samski boste v stiku z osebo, s katero delita skupno preteklost. Dobro premislite, če se želite z njo še zaplesti.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 4

STRELEC
Splošno: 

Vaše finančno stanje se danes utegne močno izboljšati. To bo posledica razvoja, ki ga niste pričakovali, morda zaradi uspešne pretekle investicije ali naraščanja vrednosti vaše nepremičnine. Preden boste kakorkoli ukrepali, pa se pozanimajte, kakšne so možnosti, da se vrednost tega še poviša. 

Ljubezen
Ljubezensko življenje samskih bo danes precej mlačno. Dokler ne boste pripravljeni narediti usodnega prvega koraka, se ne bo nič razvilo. Vezanim bo danes partner že navsezgodaj sporočil malce neprijetno novico. Po koncu delavnika bosta skupaj iskala izhode iz nastale situacije. 

Ljubezen: 3
Služba: 6
Zdravje: 5


KOZOROG
Splošno: 
Pravna zadeva, ki je v teku že kar nekaj časa, se bo lahko končno zaključila. Najverjetneje vam v prid. Če ste predse dobili pogodbo, dogovor ali kak drug dokument, ki ga morate podpisati, ga najprej skrbno preberite. Dobili boste svoje. Zvezde vam bodo danes naklonjene.

Ljubezen
Danes bo pravi dan za ljubezen. K samskim bo končno pristopila oseba, ki vas že tako dolgo privlači. Prepustite se toku dogajanja in videli boste, kam vas bo to pripeljalo. Nikar si ne zaprite vrat, morda bo to daljša zveza. Vezani boste s partnerjem načrtovali skupno potovanje. 

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 5

VODNAR
Splošno: 

Danes boste polni energije, zato boste na vsak način želeli ven. Najprej poskrbite za svojo telo z dobro telovadbo, nato pa se odpravite raziskovati. Odpeljite se iz mesta na kratek izlet ali se odpravite v park. Tako energično se ne počutite ravno vsak dan, zato to čim bolj izkoristite.

Ljubezen
Danes se vam obeta pomemben pogovor z ljudmi, ki so vam blizu. Želeli boste obiskati osebo iz vaše preteklosti, ji poslati sporočilo ali jo poklicati. Danes boste zelo nostalgični. Stara čustva bodo zelo jasna, prav tako spomini. Čas bo pravi, da razjasnite neka stara vprašanja in odidete dalje. 

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 6

RIBI
Splošno: 

Na delovnem mestu lahko danes pričakujete nekaj sprememb. Pridružil se vam bo nov sodelavec ali pa boste začeli delati na novem projektu, v skupini še nepoznanih ljudi. V vsakem primeru boste morali biti zelo pazljivi, saj vam zvezde danes ne bodo najbolj naklonjene. 

Ljubezen
Oseba, ki jo boste spoznali na delovnem mestu, vas bo takoj očarala. Samski se prepustite dogajanju, le pazite na to, da vaše obnašanje ne bo vplivalo na vaše delovne obveznosti. Vezani pa pazite, da se ne boste spozabili. Raje se vrnite v objem partnerja, ki za vas pripravlja presenečenje.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 6

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.