Magazin > Horoskop in Numerologija
3503 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 9. avgusta 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Bolj kot logika ali rutina vas bodo pritegnili lastni notranji cikli in instinkti.

To občutljivost lahko izkoristite v pozitivni smeri, če se naučite prepoznati svoj notranji ritem. Sedaj boste vedeli, kaj potrebujete in z veseljem boste sledili svoji poti. Potrebno bo prevzeti odgovornost, ne glede na to, kako občutljivi in čustveni boste. Zaupajte sebi in svojim instinktom in lažje se boste odločili. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Presežek energije bo popoldne, ko luna prehaja v dvojčka sicer velik, toda kljub temu ne morete računati le na srečne okoliščine, posebno, če gre za nekoga, s katerim ste že sodelovali in se morda opekli. 

BIK 
Srčne zadeve vas ne navdušujejo preveč, ker se prepogosto ponavlja nekaj precej zapletenega. Čakate na prvi korak z druge strani, toda vse skupaj se še ne bo rešilo, zato bodite potrpežljivi.

DVOJČKA 
Na nekaj ste se pripravili, toda če ne boste dovolj organizirani in iznajdljivi se lahko pojavi manjši moteči faktor, ki pa vas lahko razjezi. Koristilo bi vam, da se v prostem času malo razgibate.

RAK 
Zadovoljni boste, posebno če si želite kaj novega. Popoldne, ko luna prehaja v dvojčka in prebuja navihano energijo se lahko odpravite na srečanje, saj je pomembno, da se počutite čim bolj sproščeno.

LEV 
Nepričakovano boste dobili podporo osebe, ki je bila doslej bolj zadržana. Izkazalo se bo, da izredno pomemben dogodek ni pozabljen. Vse bo dobro, ker si oba želita nekaj podobnega, zato se bosta uskladila.

DEVICA 
Konkurenca vam je za petami, zato boste resno razmišljali, da bi potegnili skrivnega asa iz rokava. Bodite iskreni in neposredni, posebno ko se boste pogovarjali z nekom, ki vas še ne pozna dovolj dobro. 

TEHTNICA 
Popoldne, ko luna prehaja v znamenje dvojčkov in prebuja nemir se boste prepirali zaradi malenkosti. Če boste imeli občutek, da se vam godi krivica, se boste pripravljeni upreti z vsemi svojimi močmi.

ŠKORPIJON 
Pozanimajte se glede novosti z zadevo, ki vas najbolj obremenjuje. Res je, da imate prav, toda pazite, da ne bi založili ali izpustili česa pomembnega. Odločite se, komu boste dali prednost.

STRELEC 
S prehodom lune v znamenje dvojčkov prihaja nekaj ljubezenskih pripetljajev. Potegnite na plano iskrenost in z njo nastopite direktno, spontano ter neobremenjeno. Vsak drugačen pristop bo napačen.

KOZOROG 
Zelo zagnani boste začeli nekaj, kar bo napredovalo tekoče in gladko. Dobro bi bilo, da s sodelavci čim prej spregovorite o dodatnih izpopolnitvah, za katere mislite, da so potrebne. 

VODNAR 
Vse se na področju kariere dogaja na pravi način in odleglo vam bo, saj ne boste več sami za vse. Nekaj, kar je sicer odvisno le od vas, je skoraj že zaključeno, sicer pa ostanejo samo še drobne podrobnosti.

RIBI 
Čeprav si potrebe po počitku nikakor ne boste hoteli priznati, si le vzemite čas zase, sicer lahko zapadete v slabo voljo. Vse lahko rešite in za vse se lahko pravočasno dogovorite, zato ne skrbite. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.