Magazin > Horoskop in Numerologija
4387 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 9. januarja 2019

astrologija, horoskop
To vas čaka v sredo.

OVEN
Splošno:

Pričakujte odličen dan za ukvarjanje z raznimi pravnimi zadevami. Zelo verjetno je, da boste dobili odgovor, ki ste ga dolgo čakali od odvetnika ali sodišča. Osredotočite se na stvari in ljudi, ki so vam pomembni. Ne razsipajte svoje energije v prazno. Delo, ki ga boste danes začeli, boste opravili hitro in učinkovito.

Ljubezen:
Obožujete govoriti o ljubezni, zato danes uporabite to svojo sposobnost in povejte ljubljeni osebi, kaj čutite. Morda boste dobili navdih za pesem ali ljubezensko pismo, da boste lažje povedali, kaj vam leži na duši. Prepričani bodite, da bo oseba vaše poželenje in trud znala ceniti. Če nič drugega, bosta postala vsaj dobra prijatelja.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

BIK
Splošno:

Obdajal vas bo čudovit občutek, ki bo mešanica navdušenja, optimizma in sreče. Vaše življenje se premika v pravo smer in čeprav spremembe še niso očitne, jih intuitivno čutite v svojem srcu. Edina slaba stran današnjega dne bo vaša panika, saj se boste bali, da se bo vse prehitro končalo.

Ljubezen:
Zvezde vas opozarjajo, da ne sprejemajte ljubezen kot nekaj samoumevnega. Hitro bi lahko postali obkroženi z raznimi težavami, potem pa bi morali potisniti ljubezen v ozadje. Pazite samo, da vam kaj takega ne bo prešlo v navado. Potrudite se in v svoje ljubezensko življenje vrnite nekaj izgubljene romantike. Izplačalo se vam bo.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

DVOJČKA
Splošno:

Nesoglasja v vašem domu se bodo nadaljevala, še posebej, ker nihče od vpletenih ni pripravljen popustiti. Poskušajte doseči dogovor in premirje, dokler se stvari še dajo obvladati. Enkrat, ko bo spor izbruhnil, bo prepozno in stvari vam bodo ušle iz rok. V tistem hipu se ne prenaglite in se ne odločajte o pomembnih zadevah.

Ljubezen:
Če ste slučajno zaljubljeni v nekoga, ki vam te naklonjenosti ne vrača, bo današnji dan dober, da poskusite svojo pozornost preusmeriti na koga drugega. Čeprav se vam bo to sprva zdelo zelo težko, pomislite, da bi dolgoročno bilo bolje ob sebi imeti nekoga, ki vas bo cenil in ljubil. Morda boste čez čas spoznali, da ste se pravilno odločili.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 5

RAK
Splošno:

Povečalo se bo zanimanje za zdravje in zdrav način prehranjevanja. Nova odkritja o prednostih določenih prehrambnih izdelkov, programov telovadbe in drugih oblik alternativne terapije, bodo pri vas vzbudila zanimanje. Verjetno se boste zaradi tega udeležili predavanj in delavnic, saj boste želeli pridobiti čim več koristnih podatkov.

Ljubezen:
Odločili se boste preizkusiti nekaj novega. Osredotočite se na navade in rutino, v katero sta oba ujeta. Takšno obnašanje ne pripomore veliko k vajinemu razmerju. Pravzaprav veste, kaj morate spremeniti, samo niste dovolj odločni. Samski se boste prehitro spustili v nekaj, za kar boste mislili, da je ljubezen.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 5

LEV
Splošno:

Današnji dan se bo odlično odvijal in spraševali se boste, če jo to sploh mogoče. V službi, pri ljubezni, izobraževanju in v drugih sferah življenja, ne boste imeli nikakršnih težav. Nikar ne zapravljajte časa z razmišljanjem, ali je vse to predobro, da bi bilo resnično. Zaskrbljeni boste zaradi prihodnosti, toda najbolje bi bilo, da bi živeli za ta trenutek.

Ljubezen:
Ravno ko boste želeli dvigniti roke od ljubezni, se bo nenadoma pojavil nekdo nov in zanimiv. Zvezde vas bodo presenetile, v vaše življenje bodo pripeljale novosti. Čeprav morda oseba, ki se bo pojavila, ne bo ravno po vašem okusu, ji dajte čas in videli boste, kako se bo vse skupaj odvijalo. Morda boste na koncu prav pozitivno presenečeni.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 6

DEVICA
Splošno:

Danes boste veliko časa posvetili razmišljanju, kako bi lahko razširili svoja obzorja. V poštev lahko pride vse od potovanj, izobraževanj in ustvarjalnosti. V ljubezni vam tudi dobro kaže. Prijatelj bi vas lahko predstavil potencialnemu izbrancu, vir veselja bi lahko našli tudi v otrocih. Srečni boste, ker se boste lahko posvetili zadevam, ki vas veselijo.

Ljubezen:
Občasno boste zelo ljubosumni, saj imate občutek, kot da bi vam nekdo rad ukradel vašo ljubezen. Danes se boste lahko sprostili in osvobodili strahu, ki vas spremlja. Partner vam bo izpovedal svojo ljubezen in privrženost, preprosto verjemite mu. Povrnili mu boste z nežnostjo in lepimi besedami. Cenili boste njegov trud.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 5

TEHTNICA
Splošno:

Spodbudni pogovori s poslovnimi partnerji bi lahko popeljali vaš odnos na višjo stopničko. Sporazumevanje bo potekalo v ljubečem in mirnem vzdušju, medtem ko bo govora o pomembnih zadevah, kot so denar, delo in osebne navade zaposlenih. Ugotovili boste, da se v veliki meri med seboj strinjate. Nadaljujte, toda previdno.

Ljubezen:
Zelo verjetno se boste danes zaljubili na prvi pogled. Ali bo šlo za kratkotrajno avanturo ali pa nekaj dolgoročnega, je sedaj težko napovedati, vsekakor pa bo vredno vašega truda in potrpljenja. Takšna možnost se ne bo spet kmalu pojavila, zato kujte železo, dokler je še vroče. Vezani poskušajte s partnerjem poiskati dogovor glede nekih načrtov v prihodnosti.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 6

ŠKORPIJON
Splošno:

Družabni dogodek v soseski vas bo povezal z ljudmi, s katerimi delite podobna duhovna in intelektualna nagnjenja. Ob koncu boste najverjetneje sklenili nekaj dragocenih prijateljstev z ljudmi, s katerimi boste v naslednjih dneh pogosto v stikih. Če ste še samski, bo eden od njih lahko potencialni partner. Umetniki boste dobili potreben navdih.

Ljubezen:
Zvezde vam za danes obljubljajo ljubezen in romantiko, zato boste dan izkoristili na najboljši možni način in poiskali nekoga, s komer boste to delili. Čeprav boste sprva zadržani, se boste naposled le ogreli in pokazali, kaj zmorete. Morda pa boste le potrebovali malo spodbude z nasprotne strani. Če boste sedaj tvegali, boste na koncu resnično poplačani.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

STRELEC
Splošno:

Projekt, na katerem delate, bodisi na službenem bodisi osebnem področju, bo od vas zahteval veliko več ustvarjalnosti, kot ste sprva mislili. Zaradi tega boste doživljali napade panike, dvomili boste v svoje sposobnosti, a na koncu boste izjemno presenečeni nad izidom. Ker vam na splošno ustreza, da delate pod pritiskom, kar nadaljujte in srečno.

Ljubezen:
Strast bo danes v prvem planu. Če že veste, s kom bi jo lahko delili, se nikar ne obotavljajte. Morda bo potrebno narediti prvi korak, a nič za to. Uspelo vam bo. Oseba vam bo zanimanje najbrž vrnila, zato se prepričajte, da boste zvečer imeli nekaj prostih uric, da jih boste lahko preživeli v njeni družbi.

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 6

KOZOROG
Splošno:

Če ste že po naravi ustvarjalni, danes pričakujte naval navdiha. Hkrati boste začutili močno željo po tem, da bi začeli ustvarjati nekaj novega in ne boste odnehali, dokler ne boste videli vsaj majhnega napredka. Tisti, ki nimate ustvarjalne žilice, se boste želeli preizkusiti, pa čeprav s pomočjo računalniške tehnologije. Če nič drugega, se boste vsaj zabavali.

Ljubezen:
Če ste do sedaj samo sanjali o romantični ljubezni, se vam bodo danes sanje prav gotovo uresničile. Bodite pozorni na nove ljudi, ki bodo vstopali v vaše življenje, še posebej na tiste, ki jih drugače pogosto srečujete v delovnem okolju. Neka oseba bi lahko v vaše življenje prinesla več ljubezni, kot si mislite. Odprite srce in zadovoljni boste.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

VODNAR
Splošno:

Danes boste lahko širili svoje dobro razpoloženje in pozitivno energijo. Veliko časa boste preživeli s svojo družino, hkrati pa boste navezali prijetne stike tudi z drugimi ljudmi. V določenem trenutku se boste znašli v redišču pozornosti. Uživali boste v družbi in svoji sreči, ki še ne bo tako hitro minila. Izkoristite dan.

Ljubezen:
Samski boste s pogovorom našli ključ do srca osebe, ki vam je že nekaj časa všeč. Tema pogovora ne bo toliko pomembna, kot vaša pripravljenost na korak naprej. Čutili boste, da med vama obstaja posebna povezanost in ne boste več izgubljali časa. Prva poteza bo pravilna odločitev, ki jo bodo podprle tudi zvezde.

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 6

RIBI
Splošno:

Tvegana finančna vlaganja se vam bodo danes končno obrestovala. Vaša energija in napor, ki ju boste vložili v delo, ne bosta neopažena. Navdušili boste pomembne osebe na položaju, ki bodo veliko pripomogle k vašemu končnemu uspehu. Pričakujete lahko pozitivne spremembe v karieri, zato kar nadaljujte z dobrim delom.

Ljubezen:
Danes pri spoznavanju novih ljudi ne bodite površni in prenagljeni. Morda bo ravno danes ljubezen vstopila v vaše življenje. Pustite času čas in se odzovite temu primerno. Vezani boste danes bolj uživali, če boste ljubezen razdajali kot pa sprejemali. Vzbuditi pozitivna čustva pri ljubljeni osebi, je uspeh sam zase.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 5

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.