Magazin > Horoskop in Numerologija
8488 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 9. junija 2021

astrologija, napoved Profimedia
Vas čaka lep dan?

OVEN 
Splošno:

Dan bo pravi, da prevzamete nadzor nad situacijo. Predpriprave so končane in čas je, da nadaljujete. S sovražnikom se boste morali soočiti iz oči v oči. Imejte zaupanje v vaše predpriprave. V sebi imate poseben dar, ki vam bo pomagal skozi težke čase. Močno se zavedate energije okoli sebe, uporabite jo sebi v prid.

Ljubezen:
Vezani boste danes začutili, da je vaš partner mogoče res tista prava oseba za vas. Zato boste danes na vse načine skušali izvedeti čim več o njegovih ciljih za prihodnost. Ne zaletavajte pa se prehitro, saj bi lahko partner zaradi pritiska ušel. Samski boste danes spoznali, da resnega razmerja ni v vašem načrtu.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5


BIK
Splošno:

Na delovnem mestu vam bodo danes težave povzročali sodelavci, s katerimi se ne boste najbolje razumeli. Zaradi skupinskega dela boste morali stisniti zobe in se potruditi, da bo rezultat uspešen. V nasprotnem primeru vas čaka podaljšan delovnik. Če boste predolgo delali, vas utegne dobro počutje pustiti na cedilu.

Ljubezen:
Poskusite obdržati trezno glavo in nadzor nad srcem, čeprav slednje hrepeni po ljubezni na prvi pogled. Ne prehitevajte dogodkov in ne dovolite si preveč, še posebno, če ste v zvezi. Pa tudi za samske danes velja, da je zmernost lepa čednost in da vas bo obvarovala prihodnjih težav.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 3


DVOJČKA
Splošno:

Pri svojih prizadevanjih boste danes veliko hitrejši kot običajno. Želeli boste namreč početi nekaj, česar niste načrtovali. Potrudite se z organizacijo, saj bi bilo res škoda, če ne bi izkoristili trenutnega navdiha. Vam pa horoskop toplo priporoča, da nujnih obveznosti ne prelagate na jutri in da ne računate na to, da bi v zadnjem hipu ujeli roke.

Ljubezen:
Samski, pomagalo vam bo, če boste med vsemi cilji, ki ste si jih zadali, izbrali najpomembnejšega in ga začeli uresničevati. Uresničujte cilj za ciljem, le tako lahko pričakujete srečo v ljubezni. Vezani pa se boste danes prepuščali domišljiji in razmišljali, kakšno prihodnost si želite. Ne sanjajte sami, takšne sanje morajo biti skupne. 

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

RAK
Splošno:

Danes boste šli do skrajnosti na več ravneh. Težava pa bo nastala takrat, ko boste naleteli na upor z vseh strani. Imejte v mislih, da si želite sodelovanja z ljudmi. Za to bo potrebno sklepanje kompromisov, ki jim sicer niste najbolj naklonjeni. Postavite se v kožo drugih, mogoče bo tako lažje. 

Ljubezen:
Samski imejte danes oči na pecljih, saj se bodo stvari odvijale neverjetno hitro. Ker boste težko sledili, boste nemirni in nestrpni. Vendar vam bodo zvezde danes naklonjene in prav gotovo se bo ponudila priložnost pri tisti posebni osebi, ki jo že toliko časa čakate. Tudi vezani boste težko sledili vsemu dogajanju. 

Ljubezen: 6
Služba: 3
Zdravje: 2


LEV
Splošno:

Izkoristite današnjo energijo, saj bo čas ugoden za zabavo in sproščanje. Potrebna bo določena iznajdljivost, a danes bi vsekakor morali početi nekaj, kar vam nariše nasmeh na obraz. Poleg usklajevanja obveznosti boste morali nekoliko popaziti tudi na finančno področje, saj vse kaže, da tam vendarle ne bo vse tako, kot bi moralo biti.

Ljubezen:
Z diplomacijo boste na čustvenem področju dosegli marsikaj. Tak pristop bo veliko bolj učinkovit od vaše sicer pretirane drznosti in odkritosti. Pripravljeni se boste žrtvovati, da bi obdržali harmonijo v vašem okolju. Vezani boste v prvi polovici dneva naleteli na neke zaplete, ki pa jih boste do večera že razčistili. Samski pa boste malce priredili dejstva o sebi.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 6


DEVICA
Splošno:

Danes lahko na delovnem mestu v zvezi s službo ali denarjem pričakujete pozitivne novice. Morda bo šlo za napredovanje ali drugo obliko nagrade za vaše preteklo delo. Zavedate se, da delo opravljate dobro, kljub temu pa tega niste pričakovali. Izkoristite ta trenutek čim bolj. Zaradi tega bo tudi vaše počutje odlično.

Ljubezen:
Samski boste danes razmišljali predvsem o tem, ali so bili vaši pretekli kriteriji nekoliko napačni in kakšnega partnerja si želite ob sebi. Dobro premislite, kakšne lastnosti si želite od človeka, s katerim boste preživeli večino vašega življenja. Vezani pa se boste podobno spraševali, ali ima vaš partner tiste lastnosti, ki so za vas najbolj pomembne.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6


TEHTNICA
Splošno:

Danes boste v sporu z drugimi. Nikakor se ne boste mogli strinjati z njimi, zato se boste umaknili. Pametna poteza, saj tako ne bo prišlo do prepirov. Popoldan se vam obeta kramljanje z osebo, ki je že dolgo niste videli. Vzemite si čas zanjo in obudita stare spomine, ki bodo nahranili vašo dušo. 

Ljubezen:
Samski se boste lahko danes spustili v novo razmerje, zato drzno prevzemite pobudo. Bodite samozavestni in neposredno nakažite vaše namene. Če pa ne boste sprejeli tveganja, ne boste nikoli izvedeli, ali sta si usojena. Vezanim horoskop svetuje, da se več ukvarjajte s partnerjem in manj z drugimi možnostmi, ki so na voljo.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5


ŠKORPIJON
Splošno:

V nov dan se podajte z nasmehom. Vaša velikodušnost in iskrenost ne bosta ostali neopaženi. Ljudje okoli vas bodo morda potrebovali več pozornosti kot sicer, zato si vsekakor vzemite čas za čustva tistih, ki jih imate radi. Pazite le, da na koncu ne boste čustveno preveč utrujeni. 

Ljubezen:
Čas bo pravi za pogovor o skritih in osebnih temah, morda iz preteklost ali pa o vaših trenutnih fantazijah. V vsakem primeru morate partnerju to zaupati in se z njim pogovoriti odkrito. Samski se boste podali na lov za osebo, za katero boste na koncu ugotovili, da do vas ne goji nobenih čustev. Ne obremenjujte se preveč.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 6


STRELEC
Splošno:

Zelo boste napeti in čustveno precej labilni. Vaša agresivnost bo ljudi okoli vas zelo motila in morda bodo zato nenadoma spremenili svoj odnos do vas. Ne bodite presenečeni, če se bo vse skupaj zgodilo brez opozorila. Malo premislite o nastali situaciji in kako bi jo lahko spremenili.

Ljubezen:
Na ljubezenskem področju bodo nastajali konflikti, ki pa se jim bo tokrat najbolje izogniti. Sami boste precej ranljivi, hkrati pa boste tudi znali uporabiti težke besede, zato ni preveč upanja, da bi jih danes ugodno rešili. Tako samski kot vezani si boste naredili še najboljšo uslugo, če danes odrinete ljubezen na stranski tir in si vzamete čas zase.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 1

KOZOROG
Splošno:

Vaš počasen in enakomeren pristop bo naletel na nekaj upora. Ljudje bodo od vas zahtevali veliko časa in energije. Dan bo eden tistih, v katerem boste dobili veliko nejevoljnih pogledov in kritik, če se boste za neko stvar odločali predolgo časa. V življenju si boste morali zastaviti točno določene cilje, saj trenutno stanje ni najbolj ugodno.

Ljubezen:
Razmerja z nasprotnim spolom se bodo okrepila. Samski boste občutili močno privlačnost in ljubezen do osebe, ki vam je sicer všeč, vendar je še ne poznate dovolj dobro. Vezani boste danes nezadovoljni z razmerjem. Zaupajte partnerju svoje skrbi. Če pa boste opazili, da z njegove strani ni pretiranega zanimanja, razmislite o odhodu. 

Ljubezen: 2
Služba: 2
Zdravje: 3


VODNAR
Splošno:

Dan bo za vas odličen in ugotovili boste, da vam hiter tempo zelo ustreza. Danes boste imeli veliko opravil, ki jih boste opravili zelo hitro, natančno in učinkovito. Največ pozornosti pa bo terjalo finančno področje, kjer se bo pokazalo nekaj iz preteklosti. Morda boste urejali posledice slabe odločitve ali zavajajočih informacij.

Ljubezen:
Samski boste na vsak način želeli do neke osebe, ki vam je všeč, vendar bo na poti preveč ovir. Te bi vas lahko vodile do nepremišljenih in obžalovanja vrednih dejanj, zato se raje umaknite in še malo počakajte. Vezani boste spoznali, da je danes mogoče pravi dan, da se uredite razmerja, v katerih ne čutite več nobene strasti. 

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 6


RIBI
Splošno:

Danes se bodo stvari dogajale zelo hitro, zato se potrudite, da jim boste sledili. Dan bo najverjetneje eden tistih, ko bodo drugi imeli veliko skrbi in vas niti ne bodo opazili. Če boste želeli priti na vrsto, boste morali vstati in glasno spregovoriti. Danes bodite posebej pozorni na finance.

Ljubezen:
Danes vam bo pomembna predvsem čustvena varnost, hkrati pa boste hrepeneli po občutku pripadnosti. Hrepeneli boste po intimni povezanosti, ki bi trajala dlje kot le trenutek. Ob sebi si boste zaželeli osebo, ki bi ščitila vaš hrbet. Za vas ni večjega zadovoljstva kot to, da ste v rokah neke posebne osebe.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 3


 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.