Magazin > Horoskop in Numerologija
7370 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 9. septembra 2020

astrologija, horoskop, vedeževanje
To pravijo astrologi.

OVEN
Splošno:

Današnji dan boste po vsej verjetnosti doživeli kot izjemno naporen in težak, saj vam okoliščine ne bodo prizanašale. nekdo vas bo močno spodbujal k akciji, vendar vas bodo blokirali vaši osebni strahovi in zadržki. Skušajte to premagati in zahtevajte tisto, kar mislite, da si zaslužite. Izboljšajte razpoloženje, ne vdajajte se samim težkim mislim.

Ljubezen:
Ne glede na resnično stanje vašega ljubezenskega življenja, boste danes v stanju več pozornosti posvetiti težavam kot pa tistim lepim stvarem. Zaradi tega boste dokaj malodušni in boste kar precej tarnali nad svojo usodo. Ne smilite se sami sebi, ampak poskušajte razumeti tudi partnerja in njegove težave. 

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 3

BIK
Splošno:

Danes boste morda videli vse v temnejši luči, kot to dejansko bo. Nezadovoljni ste s položajem, ki ga imate in nimate dovolj motivacije, da bi se borili, saj vas blokira čustvena neizpolnjenost. Ne začenjajte ničesar, če boste delali polovično. Kar ste prevzeli nase, nujno opravite do konca in počakajte na denar. 

Ljubezen:
Po vsej verjetnosti je vaše ljubezensko življenje razlog za vašo odtujenost in ravnodušje v službi. Glede partnerskega odnosa ste sprejeli napačen zaključek in odločitev ter s partnerjem ohladili vsa čustva. Razburja vas dejstvo, da se ni niti poskušal potruditi, da bi vas prepričal v nasprotno. Samski pa boste lahko ravno v službi našli svojo sorodno dušo. 

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 5

DVOJČKA
Splošno:

Delo bo danes za vas najbolj pomembna stvar na svetu. Z vsemi silami se boste borili za svojo pozicijo, želeli boste biti korak pred vsemi, kar vam bo tudi uspevalo. Kmalu se bo začelo izboljševati tudi stanje vašega bančnega računa, predvsem s pomočjo poslov, ki vam bodo prinesli hiter in lahek zaslužek. A boste morali tudi tvegati.

Ljubezen:
Imeli ste določene težave pri sporazumevanju s partnerjem, ki ste jih dokaj uspešno rešili in sedaj je, vsaj na videz, vse v redu. V vašem srcu pa je ostal kanček dvoma in hladnosti. Danes se raje malo umaknite. Partnerja nikar ne preizkušajte in ne poskušajte ugotoviti, koliko se je za vas pripravljen boriti. 

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

RAK
Splošno:

Z določenimi dejavnostmi boste poskušali okronati svoje dosedanje zalaganje in znoj, ki ste ga vložili v neko delo. Morda boste to delali ravno takrat, ko bo vaša pozicija počasi slabela, zato se boste lahko hitro precenili. Ne odločajte se v naglici in brez podrobne analize vsega, kar bi lahko izgubili. 

Ljubezen:
Danes ali v naslednjih dneh boste po vsej verjetnosti spoznali nenavadno, ekstravagantno osebo, ki bo na vas naredila izjemno močan vtis. Nikar takoj ne začnite zidati gradov v oblakih, saj niste v dobrem obdobju za začetek nove, romantične zveze. Rajši se malo počakajte. Vezani in poročeni se boste s partnerjem malo težje razumeli. 

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

LEV
Splošno:

V poslu, v katerem ste imeli občutek, da nazadujete, boste povlekli ročno zavoro, a kaj kmalu boste zakorakali v nove poslovne projekte. Ne bodite nepotrpežljivi, stvari se bodo iz dneva v dan izboljševale in lahko pričakujete, da se vam bo pripetilo marsikaj prijetnega in koristnega. Ostanite trdno na tleh.

Ljubezen:
S svojim čustvenim življenjem boste izjemno zadovoljni. Srečni boste, saj boste od partnerja dobili želeno podporo in ljubezen. Prijalo vam bo, ker se vam bo v veliki meri posvečal in bo zaradi vas pripravljen pozabiti na službo in ostale obveznosti. Samski boste kaj kmalu spoznali sorodno dušo, ki pa ne živi v istem mestu, kot vi. 

Ljubezen: 6
Služba: 4
Zdravje: 5

DEVICA
Splošno:

Imeli boste močno željo spremeniti veliko stvari v poslovnem življenju, a prave stvari vam bodo nekako kar polzele iz rok. Prišlo bo do zavlačevanja. Bodite potrpežljivi, kajti situacija se bo počasi začela razvijati. Določene poslovne načrte boste odpovedali, saj se bodo pojavili novejši in veliko boljši. 

Ljubezen:
Preteklo obdobje so zaznamovale določene napetosti v odnosu s partnerjem. Dobra novica je ta, da ste lahko srečni, če je odnos preživel in ni prišlo do prekinitve ali ločitve. V naslednjem obdobju bo odnos s partnerjem veliko boljši, samski pa lahko računate na novo ljubezen. Vse, kar je bilo slabo, je že za vami. 

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 4


TEHTNICA
Splošno:

Situacija na nebu se je spremenila, iz vašega znamenja je odšlo vse negativno in občutite veliko razbremenitev. Izkoristite prijeten predah in uživajte v delu ter vnesite tudi neke novosti v življenje. Pustite domišljiji prosto pot in naj vas ne bo strah dati predloge, ki bodo presenetili vaše nadrejene. Ustvarjajte. 

Ljubezen:
Danes bi se lahko zelo verjetno zgodile neke nenavadne stvari, ki vas bodo zelo presenetile. Nevsakdanje osebe in nenavadne okoliščine bi v vaše čustveno življenje lahko vnesle precej dinamike in vzburjenja. Samski boste morda sprejeli avanturo z nekom. Zabavajte se, a imejte v mislih to, da gre res samo za zabavo. 

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 5

ŠKORPIJON
Splošno:

Danes boste zelo pridni in delavni. Vaša podjetnost se bo dopolnjevala z uspešnim obdobjem, a pod vprašajem bosta vaš odnos do dela in priložnost, da se boste dokazali z novimi poslovnimi izzivi. Fizično bodite čim bolj aktivni in posledično boste bolje razpoloženi in bolj zdravi. Zdravje bo povsem dobro.

Ljubezen:
Po vsej verjetnosti vam bo danes všeč nekdo, ki se ne bo zmenil za vas in vas bo morda na nek način tudi ignoriral. V kolikor ste samski in boste imeli razlog za borbo, bodite vztrajni. Kajti kmalu bodo stvari veliko boljše, vi pa na pragu nove ljubezni. Poročeni nimate kaj skrbeti. Vse bo dobro. 

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

STRELEC
Splošno:

Dogovori bodo prinesli veliko boljše izide kot običajno. Denar vam bo v tem obdobju tudi zelo pomemben in lahko boste izboljšali stanje na tekočem računu. Zelo boste pridni in ustvarjalni, zato kar svobodno sprejmite vse izzive in pri določenih zadevah tudi malo tvegajte. Spremljala vas bo sreča!

Ljubezen:
Morda boste vezani danes uvideli, da se partner do vas vede nekoliko drugače, bolj hladno, morda bo tudi občasno kazal določene znake ljubosumja. Poskušajte ga razumeti in prepričati v nasprotno. Zvezde vas bodo polepšale in pomladile, kar bo verjetno povečalo partnerjevo negotovost in nezaupanje. 

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

KOZOROG
Splošno:

Bodite še malce strpni in potrpežljivi, kajti za dežjem vedno posije sonce. Tudi v vašem primeru bo tako, saj boste dobili veliko dobrega na področju službe. To se še posebej nanaša na tiste, ki delate z ljudmi v medijih ali marketingu. Zablesteli boste, polni boste novega zanosa, delo boste začeli opravljati na nek nov način.

Ljubezen:
Prihajate v izjemno zanimivo in razburljivo obdobje, še posebej na področju ljubezni in partnerskih odnosov. Znašli se boste v središči pozornosti in boste tarča pogledov zanimivih oseb. Morda ne boste vedeli, kako zadržati ravnotežje. Kmalu boste veliko bolj močni in boste vedeli, kako izkoristiti tujo naklonjenost. 

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 5

VODNAR
Splošno:

Nadrejeni imajo o vas veliko boljše in lepše mnenje, kot pa vam to dajo vedeti. V to se boste kaj kmalu tudi prepričali, ko boste dobili želeno napredovanje ali ponudbo za boljšo službo. Z odprtimi rokami sprejmite vse izzive. Obdobje je ravno tako ugodno za nakup ali prodajo nepremičnin. 

Ljubezen:
Šarm, ki ga izžarevate, in zelo prijeten videz vam bosta danes bolj v breme kot v korist. Morda ne boste vedeli, ali so drugi ljudje do vas prijazni in vljudni zaradi osvajanja ali pa vas resnično cenijo kot človeka. Razmislite malo o tem. Če ne bo nujno, se ne spuščajte v razne dvomljive odnose. Priložnosti bo še veliko. 

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 6

RIBI
Splošno:

Bližje kot bo zaključek dneva, tako se boste tudi vi počutili bolj sproščeno in svobodno. Ne bo več napetosti. Po vsej verjetnosti boste odpotovali nekam na poslovno pot ali pa na zasebni obisk v tujino, kjer boste prišli do zanimivih poslovnih zamisli. Bodite previdni z denarjem, varčujte ga in ne zapravljajte za drage stvari. 

Ljubezen:
Ljubezensko življenje se stopnjuje in izboljšuje, a le v vaši glavi. Še vedno vas nekaj skrbi in nočete sami sebi priznati, da na nekoga zelo veliko mislite. Samski se boste po vsej verjetnosti znašli v ljubezni na daljavo, preko interneta ali kratkih sporočil. Vse, kar se vam bo dogajalo, boste od drugih skrivali kot kača noge. 

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.