Magazin > Horoskop in Numerologija
3564 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 1. decembra 2020

astrologija, horoskop
To pravi astrologi.

OVEN
Splošno: 

Veselili se boste in življenje boste uživali z veliko dozo optimizma in navdušenja. Istočasno boste pogumni in odločni, ampak ranljivega temperamenta. Dan ne bo ugoden za ljubezen in romance. Če imate otroke, bodite pazljivi na njihovo zdravje ali pa na možnost poškodb. Nekaterim se obeta nepričakovano finančni priliv, a pazite, da ga ne boste potrošili brez pravega smisla.

Ljubezen
Danes boste zelo intuitivni in vaše reakcije bodo ravno pravšnje, ne glede na to, v kakšnih okoliščinah se boste nahajali. Strinjati se ni težko in to boste opazili tudi pri partnerju ali simpatiji, a od vas je odvisno, ali jim boste to omogočili. Zato ne bodite prezahtevni in pokažite dobro voljo. Pokažite, kaj čutite. Vsekakor boste na ta način lažje prišli do želenih rezultatov na ljubezenskem področju.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 5

BIK
Splošno:  

Od vas se bo danes pričakovalo, da boste delali veliko in trdno, kar vam ne bo najbolj uspevalo. Neprestane obveznosti vas bodo hitro utrudile, kar se bo močno odražalo na vaši produktivnosti. Nagnjeni boste k slabim dejanjem. Zdravje vaših najbližjih vas bo obremenjevalo. Zaskrbljeni boste. Bodite previdni pri vožnji avtomobila.

Ljubezen
Zdelo se vam bo, da so okoliščine, vaš partner in prav tako cel svet danes na nasprotni strani. Na življenje boste gledali s pesimizmom in obdajali vas bodo resni dvomi. Imeli boste občutek, da se od vas preveč zahteva, da je pritisk okolice prevelik in da imate veliko preveč obveznosti. Danes se raje umaknite in si vzemite čas zase.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 3

DVOJČKA
Splošno: 

Danes bosta jeza in tesnoba popustili. Občutili boste olajšanje. V domačem okolju se boste počutili dobro in vaša pričakovanja se bodo uresničila. Kaj hitro boste začeli snovati nove načrte in tudi določeni dražljaji iz okolice vam bodo prilili olja na ogenj. Ne odločajte se na prvo žogo, vsekakor pa skrbno zapišite vse ideje in informacije, na katere boste danes naleteli.

Ljubezen
Vaše hrepenenje po ljubezni, nežnosti in privrženosti bo tokrat močno v ospredju. Možno, da bo prišlo do nove ljubezni in romance ali pa učvrstitve že obstoječega razmerja. Če imate pogosto v mislih nekoga, ki vam je že dolgo pri srcu in po komer hrepenite, svoje želje spremenite v dejanja in izpovejte svoja čustva. Uživali boste v estetiki. 

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 6


RAK
Splošno: 

Bodite na varni razdalji in pazite zlasti na družinske odnose. V nasprotnem bo prišlo do prepirov. Popazite na svoje počutje. Lahko se bo pojavilo nenavadno pomanjkanje energije. Ne posojajte denarja drugim in tudi sami bodite previdnejši pri najemanju kakršnihkoli kreditov. Preden boste podpisali kakšen dokument, pozorno preberite celotno vsebino.

Ljubezen:
Spogledovali se boste z različnimi možnostmi, a v sebi boste hrepeneli po pravi ljubezni in stalni zvezi. Samski boste dobili dobro priložnost, morda se vam bo uresničila želja in boste končno spoznali pravo osebo za vas. Vezani pa bodite do partnerja malo bolj strpni in ljubeznivi, saj ni v najboljšem obdobju. Predvsem mu poskušajte biti dobra opora.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 3

LEV
Splošno: 

Izredno boste veseli. Današnji dan vam bo gotovo prinesel denarni dobiček. Veliko se boste pogovarjali, vaša dobra volja in navdušenje pa boste prav nalezljiva. Prijatelji in znanci vam bodo stali ob strani. Vsaka odločitev se vam bo izjemno obrestovala. Potrudite se in čim bolj izkoristiti to ugodno obdobje. 

Ljubezen
Danes bo lahko prišlo do spoznanja, ki bo za vas zelo pomembno. Vsekakor ga bo spodbudila oseba, ki vam bo čustveno zelo ustrezala. Želeli boste, da vas drugi vidijo in opazijo. Prejeli boste priznanje in pozitivno reakcijo okolice. To bo tudi tisto, kar vas bo navdihovalo in napolnilo z novo energijo.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 5

DEVICA
Splošno: 

Če boste danes začeli nekaj novega, se vam bo to še kako obrestovalo. Spoznali boste osebo na precej visokem položaju in nanjo utegnete narediti zelo pozitiven vtis. Dan bo vsekakor ugoden za vse, kar bo v povezavi z denarjem. Manj naklonjen pa vam bo glede kočljivih situacij, saj v komunikaciji ne boste najbolj spretni.

Ljubezen
Razmerja se bodo še poglobila. Ne glede na to, ali boste sprožilec tega toka vi ali pa druga oseba oziroma partner, povezanost in razumevanje med vama se bosta zagotovo močno poglobila. To se bo pokazalo tudi v močnejših družinskih odnosih. Zelo dobro se boste počutili. 

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 5


TEHTNICA
Splošno: 

Danes poskušajte biti čim manj impulzivni. Vzemite si dovolj časa pri sprejemanju kakršnihkoli odločitev, da ne bi prišlo do kasnejšega obžalovanja. Čakajo vas nepotrebni stroški in težave pri poslu. Pazite na svoje počutje. Zanesite se na družino in prijatelje. Pazite, da tudi na tem področju ne bo prišlo do večjih zamer.

Ljubezen
Osebni odnosi bodo lahko harmonični in navdihujoči. Pojavila se bo priložnost za spoznavanje novih prijateljev in prijetno kramljanje. Samski naredite prvi korak, vezani pa za svojo ljubljeno osebo naredite nekaj, kar bo drugačno od dosedanje rutine. Presenetite svojega partnerja in pričakujte pozitiven odziv. 

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4

ŠKORPIJON
Splošno: 

Vse, po čemer ste hrepeneli, se utegne danes uresničiti. Prijatelji in družina vas bodo močno podpirali. Današnji dan bo ugoden za začetek poslov, ki se vam bodo obrestovali v prihodnosti. Dan bo pozitiven tudi na področju osebne rasti. Finančno stanje pa se bo izboljševalo šele počasi in postopoma.

Ljubezen
Razmerja se bodo poglobila in širila. Vse bo zelo osebno obarvano. Ne glede na to, kdo se bo bolj potrudil, cilj, do katerega bosta s partnerjem prišla, bo zelo spodbuden za oba. Privoščite si čim več počitka in sprostitve v dvoje. Nič ne bo narobe, če bosta dan preživela malo bolj leno in si privoščila tudi nekaj več gastronomskih užitkov.  

Ljubezen: 6
Služba: 6
Zdravje: 6

STRELEC
Splošno: 

Imeli boste precej pozitivno stališče do življenja in zelo boste optimistični. Uspešni boste in izkazovali boste avtoriteto, zlasti tisti, ki delate v vladi ali se udeležujete javnih nastopanj. Možna so krajša, a zelo intenzivna poslovna pogajanja, ki bodo obrodila sadove zahvaljujoč vašemu trudu in delovni vnemi. Zdravje bo precej občutljivo. Izkoristite prosti čas za počitek.

Ljubezen: 
Če ste samski in že nekaj časa iščete novo ljubezen, bo danes pravi čas za nepričakovano srečanje. Ta oseba bo nekdo, ki ga že dolgo poznate, ali pa nekdo, ki se bo popolnoma nepričakovano pojavil v vašem življenju. Vzemite si čas in bodite prijazni ter tudi pripravljeni na tveganje. Zna se zgoditi, da se vam bo novo poznanstvo izjemno obrestovalo.

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 4


KOZOROG
Splošno: 

Današnji dan bo precej aktiven. Zelo zaposleni boste. Vsekakor bo to uspešen dan. Pridobili boste zaupanje vaših starejših kolegov in nadrejenih. Osredotočeni boste na aktivnosti in dogajanje okoli vas. Možna bo poslovna sprememba in več možnosti v prihodnosti, na katerih boste poželi same pohvale. Uspešni boste. Lažje boste zadihali tudi zaradi financ.

Ljubezen
Danes se ne boste hoteli prav posebej potruditi za vašega partnerja, ker se vam bo zdelo, da so vaša čustva in dejanja v popolnem neravnovesju in nasprotju. Nikar se ne prenaglite in ne poudarjajte kar naprej vaših stališč in mnenj samo zato, ker pri prvem poskusu niste prejeli pričakovanega odziva. 

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 5

VODNAR
Splošno: 

V službenem okolju vam ne bo šlo tako gladko. Od vas se bosta pričakovali večja pozornost in skrb. Čeprav boste sposobni prenesti dodaten pritisk in odgovornost, vam bo vseeno težko prenašati obremenilne in zelo zapletene zadeve. Pazite na svoje premoženje. Priložnost za nenadno rast se vam zna izkazati kot slaba naložba.

Ljubezen
Danes boste obnovili staro ljubezensko razmerje ali pa boste začeli z novim. Nepričakovano zadovoljni boste v krogu novih prijateljev, avanturistične dogodivščine v že obstoječem razmerju vas bodo dodatno stimulirale. Želite si nekaj novega in drugačnega od vsakodnevne rutine. Prepustite se in uživajte v osvežujočih spremembah. 

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4

RIBI
Splošno: 

Dan, ki je pred vami, vam bo prinesel vsega po malem. Pred vami se bodo odpirale številne priložnosti. Težava bo le v tem, da jih mogoče ne boste znali izkoristiti. Utegnejo vam nagajati tudi manjše finančne neprijetnosti. Pazljivo v odnosih s sodelavci, družino in znanci. Pogajanja vseh vrst raje preložite na kakšen drug dan. 

Ljubezen
Čas bo ravno pravšnji za izkazovanje čustev in pričakovanj. Dovolite si malo več sebičnosti, ampak ne pozabite prisluhniti tudi potrebam svojega partnerja. Dan bo ugoden za uveljavljanje želja in hrepenenj. Na splošno boste vsako komunikacijo uspešno izpeljali do konca. Ostri boste, jasni, odločni in pripravljeni na raznorazne debate.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 4


 

 
Komentarjev 1
  • reunecor 22:50 30.november 2020.

    www︎.︎Marbie︆.︆net - odličen projekt za odrasle, ki želijo najti partnerja za sseks