Magazin > Horoskop in Numerologija
8386 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 10. maja 2022

astrologija Profimedia
Stopate v obdobje retrogradnega Merkurja v znamenju dvojčkov, zato skušajte biti bolj osredotočeni, previdni ter predvsem premišljeni.

Prihajajo manjši nesporazumi, zamude, ter nerodne situacije. Ne dovolite si, da vas malenkosti preveč obremenijo, naučite se postaviti se zase. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Pozanimajte se čim prej glede zoprne zadeve, ki vas najbolj obremenjuje. Res je, da imate v določeni situaciji še kako prav, toda pot bo še dolga, zato se dobro oborožite s pogumom.

BIK
Zaradi lune, ki se nahaja v devici, vas bo močno obremenilo nekaj, kar se dogaja v domačem okolju.  Tokrat ne boste našli ne časa ne energije za kar koli drugega, saj boste preobremenjeni. 

DVOJČKA
Pazite z denarjem, če boste previdni, napaka vseeno ne bo pregloboka in zlahka boste našli izhod v smeri, ki je za vas najbolj ugodna. Skušajte biti nekoliko bolj osredotočeni na bistvo.

RAK
Vse se dogaja v pravi smeri in odleglo vam bo, saj končno ne boste več sami za vse. Nekaj, kar je sicer odvisno le od vas, je skoraj že zaključeno, ostanejo samo še podrobnosti.

LEV
Pri delu se boste kljub luni v devici težko zbrali, zato pomembno zadevo s pomočjo iznajdljivosti raje preložite, kot da bi si belili glavo. Slutnje se ne uresničujejo vedno, zato se zanašajte na dejstva.

DEVICA
Na področju ljubezni pričakujte veliko dogajanja in strasti. Nikar se ne zapirajte vase, saj se vam končno odpira priložnost, da se z nekom zbližate v pravem pomenu besede.

TEHTNICA
Ves čas se boste spraševali, zakaj vendar nihče ne razume vaših skritih namigov. Pomembna oseba se vam po daljšem času zopet vrača v življenje, tokrat z drugačnimi nameni.

ŠKORPIJON
Zaradi vpliva lune v devici se bo vse kompliciralo in ustavljalo. Vseeno imate občutek, da boste tudi tokrat nekako prišli do pravih odgovorov na kočljiva vprašanja, ki vas bremenijo. 

STRELEC
Delovali boste spontano, polni raznih domislic. V službi vas bo nekdo silil k večji produktivnosti, kar vam ne bo predstavljalo težave. Zagnali se boste v nove zadeve in jih rešili na ustrezen način.

KOZOROG
Želeli si boste napredovanja in izboljšanja, zato boste sprejeli vse ponudbe, ki vam bodo to omogočile. Nikar pa se v odnosih preveč ne naprezajte, saj trud ne bo poplačan.

VODNAR
Pri delu boste zagrizli v nedokončane zadeve, ki bodo napredovale tekoče in gladko. Dobro bi bilo, da spregovorite o pomembnih izpopolnitvah, za katere mislite, da so potrebne. 

RIBI
Zvrstilo se bo nekaj prijetnih ljubezenskih pripetljajev. Odločite se, komu boste dali prednost in se vsekakor potrudite. Negativen pristop bi vam povzročil težave in nesporazume.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.