Magazin > Horoskop in Numerologija
7790 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 10. septembra

astrologija, horoskop, vedeževanje
Komu bodo danes naklonjene zvezde?

OVEN

Splošno:

Presrečni boste, ko se bo vaš delovni dan iztekel. Kar poleteli boste proti domu. Vsekakor boste tudi danes čutili napetost in neprijeten občutek pri delu. Naj vas ne prevzamejo negativni občutki. Kmalu bodo razmere boljše. Danes vas bo obiskal nekdo, s katerim že dolgo niste imeli stikov. Pustite se presenetiti.
 

Ljubezen:
Res je, da boste pri delu malce bolj zmedeni, toda danes se to vsekakor ne bo kazalo v ljubezni in v odnosu, ki ga imate s partnerjem. Spustili ga boste blizu, prav tako se boste lahko prepustili vajini ljubezni. Občutek topline in predanosti vam bo dobro del. Tudi samski pričakujete spremembe. Nekdo bo stopil v vaš intimni prostor. Vse karte boste v rokah držali vi.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

BIK

Splošno:

Tudi danes boste brez izbire. Delovne naloge bo potrebno opraviti, zato pričakujte daljši delovni dan. Kljub temu, da boste v večernih urah utrujeni, vas zagotovo čaka družabno preživljanje časa s prijatelji ali partnerjem. Bodite presrečni, saj boste danes obdani z dobrimi in iskrenimi ljudmi. Privoščite si dolg spanec.

Ljubezen:
Tisti, ki ste samski, boste še vedno zazrti v preteklost. Nekdo je prisoten v vašem srcu in kar ne morete se znebiti misli nanj. Poskusite. Sprijaznite se z vsem, kar je bilo. Ne sprašujte se več, zakaj se je nekaj zgodilo. Naj vas vodi pot usode v svojo smer. Tisti, ki ste v ustaljenem odnosu, pa boste morali danes malce bolj paziti na besede. Predvsem se zadržujte.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 3

DVOJČKA

Splošno:

Vzdušje pri delu vam ne bo pisano na kožo. Zdelo se vam bo, da nekomu predstavljate kamen v čevlju. Ne obremenjujte se. Nikoli ne boste všeč vsem ljudem. Osredotočite se na preostanek dela in videli boste, da boste veselo odvihrali domov. Večer boste preživeli mirno in v družbi najbližjih. Pričakujte sprostitev.

Ljubezen:
Če vam na delovnem mestu ne bo vse pisano na kožo, pa lahko v ljubezni pričakujete ravno nasprotno. Vezani pričakujte ogromno zadovoljstva, saj vas bo partner nosil na rokah. Občutki bodo nepopisni. Tudi samski pričakujte, da boste za trenutek dobili občutek, da se vse vrti okoli vas. Danes zvečer pričakujte veliko snubcev.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

RAK

Splošno:

Danes boste v sebi gojili občutke nadrejenosti. Zdelo se vam bo, da veste vse in da poznate odgovore na vsa vprašanja. Umirite se, drugače bo vaše vedenje sprožilo prepire na delovnem mestu. Mnogi bodo zavidali vaši samozavesti in drznosti. V odnosih boste začutili napetost in zavist. Osredotočite se na svoje delo. Zdravje in splošno počutje: odlično! 

Ljubezen:
Še pred kratkim ste mislili, da je vaše razmerje lahko dolgo in stabilno. Čutili boste, da je težava v tem, da partner na vas ne more delovati pomirjajoče. Vajin odnos je morda bolj bratovsko-sestrski, kar zagotovo ni prav. V vajinem odnosu ponovno poiščita strast in zagon, ki sta ju izgubila. Poskusita! Samski boste hrepeneli po pozornosti.

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 4

LEV

Splošno:

Rahlo boste zasanjani. Čutili boste, da vas delo omejuje. Kljub temu, da ste bili še včeraj polni delovnega elana, boste danes hrepeneli po počitku in razvajanju. Potrpite še malo. Pri delu postanite bolj prilagodljivi, pa boste lažje napredovali tudi pri osebnem razvoju. Premislite in našli boste pravo pot, v katero bo vredno usmeriti energijo.

Ljubezen:
Če vas še vedno premlevajo čudni in neprijetni občutki glede partnerske zveze, je čas, da se vprašate, kaj je pravzaprav narobe. Vaši občutki niso zavajajoči, morda samo še niste našli pravega načina, kako se izogniti prepirom. Poiščite izhod iz tega začaranega kroga. Samski, ljubezen je za vas zapisana v zvezdah, zato verjemite vanjo. Ne podlezite nenaklonjenim okoliščinam.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 2

DEVICA

Splošno:

Sčasoma boste tudi pri delu pridobili na moči. Ne smete pozabiti, da se počasi daleč pride. Danes boste že na dobri poti. Končno boste spoznali, da bo potrebno za uspeh narediti veliko več, kot ste nameravali. Dopoldan boste sprva nemirni, toda kmalu bo nemir prerasel v delovni zagon. Počutili se boste odlično, kar se bo videlo tudi na vašem obrazu. 

Ljubezen:
Vezani boste danes pokazali partnerju, kako močna čustva gojite do njega. Pri svojem izražanju čustev boste zelo burni. Vseeno boste ohranili smisel za humor, zato se vaš partner ne bo ustrašil. Zanj bi naredili skorajda vse. Samski boste danes hlastali po pozornosti. Zagotovo boste v večernih urah tarča mnogih pogledov. Vaša samozavest bo na višku.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 5


TEHTNICA

Splošno:

Še včeraj ste se počutili slabše. Danes pričakujte ogromno mero pozitivne energije. Danes lahko pričakujete novo razveseljujočo novico. Pri delu bo lahko prišlo do preobrata, ki pa bo sprva v vas povzročil nasprotujoče si občutke. Zbeganost boste občutili še popoldan. Pustite se presenetiti! Finance: pazite na odlive v večernih urah!

Ljubezen:
Tudi danes ne boste čustveno močni. Tisti, ki ste vezani, boste občutili šibkost v odnosu. Dobre novice boste želeli deliti z osebo, ki vam je najbližje, ta pa bo sprva pomislila na svoje lastne interese. Privoščite si čas zase. Premislite o tem, ali bi vam izlet v neznano umiril misli. Samski boste primorani spremeniti način dvorjenja.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 5

ŠKORPIJON

Splošno:

Danes boste polni energije. Zdelo se vam bo, da se v svojem telesu počutite odlično. Delovni dan bo minil zelo hitro. Veselili se boste prostih uric, ki so pred vami. Proti večeru pričakujte preživljanje prostega časa z osebo, s katero ste se zbližali pred kratkim. Ne pozabite, kako iskreno je prijateljstvo. Pokažite hvaležnost že danes.

Ljubezen:
Vezani boste tudi danes malce slabše volje zaradi vašega odnosa s partnerjem. Poskrbite, da se bo odnos izboljšal, da bo miren in brez konfliktov. Premislite. Samski bodite pripravljeni. V večernih urah se vam bo lahko približal zapeljiv neznanec, ki se mu boste le stežka uprli. Previdnost ne bo odveč.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

STRELEC

Splošno:

Tudi danes se ne boste počutili najbolje. Čutili boste, da vaše telo ne premore niti kančka vitalnosti in energije več. Svetujemo vam, da ostanete doma in postavite zdravje na prvo mesto. Naj vas delo ne premami, saj boste v nasprotnem primeru obležali v postelji. Premislite. Delo vas bo vsekakor počakalo. Nikar ne mislite, da ste vsemogočni.

Ljubezen:
Tisti, ki ste vezani, boste začutili, kako dobra prijatelja sta s partnerjem. Občutek bo neverjeten. Pazite le, da ne bosta izgubila strasti med vama, še posebno če sta že dalj časa v razmerju. Če se boste počutili slabše, vam bo zagotovo stal ob strani. Samski boste nevrotični zaradi nekoga. Pomirite se.

Ljubezen: 2
Služba: 2
Zdravje: 1


KOZOROG

Splošno:

Danes boste pri delu nemirni in živčni. Dvomili boste v svoje lastne sposobnosti, vendar brez pravega razloga. Čas ne bo pravi za to. Zagotovo zmorete. Spodbudite svojo spiritualno noto. Pogovorite se s seboj in videli boste, da ste lahko kos vsemu. V popoldnevu boste navdušili sodelavce z vašim predlogom. Spregovorite!

Ljubezen:
Tisti, ki ste v trajnem odnosu, boste še vedno čutili napetost v razmerju. Če so značajske razlike med vama prevelike, premislite, ali je prihodnost med vama sploh mogoča. Ne oklevajte več. Čas bo pravi za dolg in iskren pogovor. Izkoristite večer. Samski pa nikar ne pozabite, da je prvi korak vedno najtežji, nato pa bodo stvari stekle same od sebe.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 2

VODNAR

Splošno:

V svojem razpoloženju boste začutili togost. Zavedate se, da bodo vaše odločitve povzročile tako pozitivne kot negativne reakcije ljudi okoli vas. Mislite nase in na svoje dobro, saj nihče ne more krojiti vašega življenja. Znebite se notranje napetosti in usmerite moč v delo. Pričakujte večer v krogu najboljših prijateljev.

Ljubezen:
Ne držite se starih vzorcev, saj ste vi najboljši dokaz, da ne delujejo. Poiščite nove načine, ki bodo okrepili odnos med vama s partnerjem. V trenutni situaciji zagotovo ne potrebujete dodatnih sporov. Na vaši poti je čustveno prebujenje, zato se ga veselite. Tudi samski boste morali spremeniti strategijo spoznavanja potencialnih partnerjev. O tem premislite že danes.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

RIBI

Splošno:

Tudi danes boste imeli težave s koncentracijo. Morda ne bi bilo slabo, da bi premislili o izvajanju vaj, ki bi vam povrnile osredotočenost na visoko raven. Privoščite si več krajših odmorov, tako boste naloge opravili hitreje. Domov se boste vrnili povsem izčrpani. Pazite na svoje zdravje. Kljub povabilom, ki jih boste prejeli danes, premislite, ali ne bi bilo morda bolje, da bi ostali doma. 

Ljubezen:
Nekateri boste tudi danes čutili, da s partnerjem nista na enakovrednem položaju. Taktično se lotite težave. Premislite, na kakšen način bo spoznal, da si tudi vi zaslužite spoštovanje. Ukrepajte. V nasprotnem primeru boste še naprej slabe volje. Le enkrat se živi in ljubi. Samski ne čakajte več. Pokažite simpatiji, da vam je všeč.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 2
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.