Magazin > Horoskop in Numerologija
6404 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 11. aprila 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Kljub temu, da vas bodo mikali plemeniti cilji, se lahko ustrašite, ko se bo potrebno konkretno odločiti.

Skušajte biti v bližini ljudi, ki jim je mar za vas. Popestrili vam bodo razpoloženje, dvignili samozavest in pokazali, da stvari kljub vsemu niso tako napačne. Bolj boste strogi do sebe, kar vas vodi k večji produktivnosti.  V negativnem smislu vas lahko obremenjuje biti sam. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Ne dovolite drugim, da nadzorujejo vaše vedenje in korake, saj vas bo to le negativno strašilo in vznemirjalo. Raje se podajte v nenavadno dogajanje, ki vas bo pozitivno presenetilo.

BIK
Energije planetov bodo od vas zahtevale trdo voljo in povečano motivacijo ter vztrajnost. Prihaja priložnost, da osebnostno napredujete in se usmerite k večji umirjenosti.

DVOJČKA
Dela nikar ne nosite domov, saj boste s službeno energijo okužili še dom, ki si tega ne zasluži. Energetsko boste sicer razbremenjeni, vendar bodite v komunikaciji kljub temu bolj previdni.

RAK
Z določeno osebo se lahko znajdeta na povsem različnih mestih, zato se boste morali prilagajati. Pri pomembnih kariernih odločitvah upoštevate mnenje širšega delovnega okolja. 

LEV
Začnite delovati bolj realistično. To še zlasti velja v primeru, da vaše odločitve močno vplivajo na celoten napredek določene skupine, v katero ste na nek način vključeni.

DEVICA
Določen trenutek, ki ste se ga bali, bo nekoliko napet, vi pa nervozni, zaradi nerešenih zadev. Nakazujejo se vam tudi manjši nesporazumi, ki jih boste najlažje rešili z veliko mero tolerance.

TEHTNICA
Na področju ljubezni boste bolj dovzetni za čustva, ki jih boste s pomočjo energije lune v strelcu povezovali s strastjo. Pojavi se lahko tudi nekaj neupravičenega ljubosumja.

ŠKORPIJON
Končno boste bolj sigurni vase in v odnose, ki vas obdajajo. Gradili boste na globokem zaupanju kar dodaja še delček dobre energije. Samski boste diplomatski, kar se vam bo tudi obrestovalo.

STRELEC
Ker vas bo presenetila nepričakovana ovira, pri kateri bi se bilo dobro zanesti na nasvet tistih, ki vas poznajo, se lahko za trenutek močno zmedete. Varujte se predvsem napačnih potez.

KOZOROG
Če boste delovali na silo, bi se vam to lahko na vseh področjih hitro maščevalo. Sebičnost se vam ne bo obrestovala, saj se boste prej ali slej znašli v primežu nezadovoljnih sogovornikov. 

VODNAR
Pogovori, sporazumi in kompromisi bodo tokrat zelo pomembni. Počasi se premikate proti svojim ciljem na kariernem področju. Prenehali boste živeti v iluziji, usmerili se boste v realnost.

RIBI
Vse, kar morate storiti, je, da ste praktični, organizirani, prilagodljivi, vendar vse to ne bo tako enostavno, kot je slišati. Ne smete dovoliti, da se nakopiči preveč skrbi in da izgubite vero vase. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.