Magazin > Horoskop in Numerologija
4093 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 11. decembra

astrologija, horoskopi
To vas čaka v torek.

OVEN
Splošno:

Današnji dan boste začeli z velikim navdušenjem. Pričakovali boste pozitivno energijo vse okoli sebe, toda temu ne bo tako. V službi lahko pričakujete zelo naporen delovnik, prav tako pa vas bo nadrejeni zasipal z novimi delovnimi obveznostmi. Pričakujte zares delovni dan in nadure, ki bodo tokrat skorajda obvezne. Počutje: danes odidite v posteljo prej kot običajno.
 
Ljubezen:
Samski boste dan začeli zelo optimistično. Uživali boste v svoji lepoti, kar bodo opazili tudi drugi. Pričakujte povabila na kavo in eno celo na kosilo. Prav je, da jih sprejmete, saj je čas, da pričnete spoznavati nove ljudi. Vezani boste še vedno zaljubljeni, toda previdno. Ne hitite preveč.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 3


BIK
Splošno:

Pred vami je naporen teden tako na področju dela kot na področju razumevanja z družino. Mnogi se bodo pritoževali, da jih ne pokličete in da ste na njih povsem pozabili. Sami veste, kaj je res, zato se opravičite, če je to potrebno. Pazite na svoje finance, ki vam bodo v tem tednu predstavljale težave. Izogibajte se brezglavemu zapravljanju denarja.

Ljubezen:
Danes boste samski in vezani malce zaskrbljeni zaradi ljubezni. Predvsem vezani boste čutili, da partnerju ne morete izkazati vseh svojih čustev. Zanj si ne vzamete dovolj časa. Že danes mu pripravite presenečenje in se odkupite za svoje vedenje. Izraz na njegovem obrazu bo govoril namesto njega. Poskusite in ne čakajte več!

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje:3

DVOJČKA
Splošno:

Danes je nov delovni dan in to boste občutili bolj kot pripadniki ostalih znamenj. Zdelo se vam bo, da ste se znašli na razpotju in da za vas prihaja čas, ko se bo potrebno resnično dokazati. Prav je, da ste zagnani, toda vsekakor ne delajte brez krajših odmorov. Danes boste tako močno predani delu, kot že dolgo niste bili.

Ljubezen:
Predstavniki moškega spola boste danes še vedno čakali križem rok. Tako ne boste prišli daleč. Čakali boste na nove priložnosti, ko se vam bo nasmehnila sreča v ljubezni. Ne bodite tako zasanjani in ne pozabite, da se brez muje tudi čevelj ne obuje. Predstavnice nežnejšega spola boste danes umirjene. Zdelo se vam bo, da se brez skrbi lahko predate ljubezni, ki jo imate.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

RAK
Splošno:

Tudi danes boste zamišljeni. Kljub temu, da je nov delovni dan, se ne boste vedli tako. Pred vami je nova možnost za finance in poslovanje, vi pa oklevate, saj ne veste, ali bi se odločili za ali proti. Vsekakor bodo dodatna sredstva dobrodošla, zato bodite pogumni in se ne ustrašite novih izzivov. Ne oklevajte, saj bi lahko tako edinstveno priložnost ponudili drugi osebi.

Ljubezen:
Vezani, čas je, da ostanete mirni. Danes se boste lahko zapletli v sporno situacijo s partnerjem, toda zavedajte se, da nobeno razmerje ni popolno in da je potrebno graditi na odnosu. Ne zaprite se vase. O vsem se raje odkrito pogovorita. Ne pozabite, da dialog lahko reši mnogo odprtih vprašanj. Potrudite se!

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 4

LEV
Splošno:

Danes boste na delovnem mestu delovali zelo zmedeno. Zdelo se vam bo, da ste svojo organiziranost pustili doma. Ne boste namreč vedeli, kje se vas drži glava in kje noge. Za trenutek se ustavite, zadihajte in si vzemite pet minut zase. V nasprotnem primeru bo na delovnem mestu nastala ogromna zmeda, kar pa bi lahko posledično pripeljalo do napak.

Ljubezen:
Vezani boste danes v ljubezni razočarani. Zdelo se vam bo, da vam partner ne daje vsega, kar si želite in kar od njega pričakujete. Morda ne bi bilo odveč, če bi se pogovorili z njim o pričakovanjih, ki jih imate glede vajinega odnosa. Samski, danes vam odsvetujemo, da sklepate prehitro, prav tako pa ne sklepajte nobenih pomembnejših odločitev.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 3

DEVICA

Splošno:
Pri delu boste danes zares uspešni, toda pazite, saj vam bodo lahko mnogi zavidali vaš uspeh. Vsega se boste lotili s posebnim navdušenjem, prav tako pa boste pri opravljanju delovnih nalog zares iznajdljivi. Bodite ponosni sami nase, saj boste delo opravili izvrstno. Počutje: bodite pozorni na bolečine, ki se bodo lahko pojavile v ledvenem predelu.

Ljubezen:
V ljubezni boste še vedno natančni in občutljivi. Vezani boste pri partnerju iskali napake. Zavedajte se, da ga ne morete spremeniti, zato je prav, da ga sprejmete takega, kot je, ali pa ga enostavno ne. Odločitev je povsem vaša, zato premislite o svojem vedenju. Samski boste danes nagnjeni k spogledovanju. Pazite, da se ne boste zapletli z vezano osebo.

Ljubezen: 3
Služba: 6
Zdravje: 2

TEHTNICA
Splošno:

Danes boste malce leni. Potrebovali bi še nekaj prostih dni, da bi si v resnici oddahnili. Pričakujete lahko naporen delovnik, saj nanj ne boste pripravljeni. Ko boste prišli domov, si odpočijte. Privoščite si kopel ali odidite v savno, saj vaše telo hrepeni po sproščanju. Vzemite s seboj nekoga, ki vam je blizu in videli boste, da bo čar današnjega dne velik.

Ljubezen:
Današnji dan bo v ljubezenskem pogledu nekaj posebnega. Vezani boste hrepeneli po bližini partnerja, saj ga boste tekom dneva zares pogrešali. Danes mu boste izkazali posebno pozornost. Samski boste lahko na delovnem mestu opazili nekoga, v katerega se boste lahko povsem zagledali. Približajte se mu. Vsi si zaslužimo ljubezen.

Ljubezen: 5
Služba: 2
Zdravje: 3

ŠKORPIJON
Splošno:

Danes boste pripravljeni na nov delovni dan. V službi boste hitro poprijeli za delo, prav tako pa boste pri delu izredno produktivni. Sodelavci bodo občudovali vašo delovno vnemo, mnogi vam bodo zavidali. Delo boste danes opravili odlično. Na področju počutja pa bodite še vedno previdni. Izogibajte se prepihu, saj bi lahko škodoval vašim sklepom.  

Ljubezen:
Samski boste zelo zasanjani. Čas je, da si priznate, da ste zaljubljeni. Ne sramujte se tega. Razmislite o tem, ali ne bi bilo prav, da bi naredili prvi korak, saj oseba na nasprotni strani že čaka na vas. Že namig bo dovolj in videli boste, da se bo opogumila. Nežnejši spol bo danes malce zadržan kljub temu, da se vam bodo po glavi sprehajale nore ideje.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 3

STRELEC
Splošno:

Bodite pazljivi. Ko gre za finance, zagotovo ne smete biti šibki, saj vas to ne bo pripeljalo daleč. Čas je, da premislite o tem, kako upravljate s sredstvi, ki jih imate na voljo. Zaupajte v boljše čase, saj ti zagotovo prihajajo. Če ste se že znašli v finančnih škripcih, potem lahko pričakujete pozitiven preobrat v prihajajočem mesecu. Ne obupajte!

Ljubezen:
Predstavnice nežnejšega spola boste danes malce žalostne, saj se vam bo zdelo, da vam delo in ostale obveznosti vzamejo preveč časa in da ne morete izpeljati vsega, kar si želite. Čas je, da si porazdelite svoj prosti čas in da mislite tudi nase ter na svojega partnerja, sicer se bosta lahko v naslednjih dneh zares oddaljila. Bodite previdni!

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

KOZOROG
Splošno:

Na delovnem mestu lahko danes pričakujete osebno rast. Uspešno se boste prebili skozi delovni dan. Ta mesec boste lahko na koncu označili za zelo uspešen mesec. Nadrejeni vam bodo lahko prav danes zaupali nove delovne obveznosti, ki vas bodo razveselile. Vaše finance bodo odlične, zato si lahko privoščite tisti skrivnostni nakup.

Ljubezen:
Danes boste v čustvenih vodah potrebovali pogled iz drugega zornega kota. Vezani boste lahko priča težkim prepirom. Čas je, da se potrudite in skušate razumeti svojega partnerja ter njegov pogled na situacijo. S tem boste dokazali svojo čustveno zrelost. Zagotovo za vse obstaja povsem logična razlaga. Ne razburjajte se brez potrebe in ne delajte iz muhe slona.

Ljubezen: 2
Služba: 6
Zdravje: 5

VODNAR
Splošno:
Na področju dela čutite, da nekaj ni, kot bi moralo biti. Zdi se vam, da se nekdo vtika v vaše delo in vam želi ukrasti delovno mesto. Bodite potrpežljivi in se osredotočite na svoje delo, saj bi drugače po nepotrebnem izgubljali energijo. Sledite svojim idejam in jih za nekaj časa obdržite zase. Ne širite jih naokoli.

Ljubezen:
Danes boste zelo utrujeni. Vezani boste lahko občutili pomanjkanje energije, zato se ne boste razdajali partnerju. Slednji vas ne bo razumel. Pripravljeni bodite na prepire, saj vam zvezde danes res ne bodo naklonjene. Samski se boste lahko zbližali z nekom na delovnem mestu. Ne zapletajte se po nepotrebnem, toda precenite, ali vam je res tako zelo všeč.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 3

RIBI
Splošno:

V poslovnih vodah boste danes blesteli. Če so pred vami pomembna pogajanja ali službene odločitve, potem je prav, da jih sprejmete danes, saj boste zelo razsodni. Zdelo se bo, da lahko premagate vse ovire, prav tako pa boste čutili pravo motivacijo, ki bo temeljila na optimističnem razmišljanju. Bodite torej odločni in videli boste, da ste naredili pravi korak naprej.

Ljubezen:
Vezani boste danes presrečni, saj boste s partnerjem pričeli graditi na prihodnosti. Veseli boste, da se z njim lahko pogovorite o vseh dvomih in pomislekih. Težave, ki so se pojavile med vama, vaju niso oddaljile, ampak ravno nasprotno. Sedaj se počutite bolje in bolj sta povezana kot prej. Samski se boste z zanimanjem začeli ozirati okoli sebe.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

 

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.