Magazin > Horoskop in Numerologija
4157 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 11.junija

astrologija, horoskop, vedeževanje
Komu bodo zvezde namenjene danes?

OVEN

Splošno: 

Dan boste začeli z željo po uresničitvi nekih načrtov, o katerih ste do sedaj le sanjali. Čas bo pravi za to, da jih tudi uresničite, da ne bodo ostali le v mislih. Postali boste bolj natančni, bolj delovni in več pozornosti boste posvečali zdravju in gibanju. Zvečer pa si privoščite ogled dobrega filma ali pa poslušajte glasbo.

Ljubezen: 
Bolj kot se boste želeli odmakniti od nekoga, bolj bo s svojo pozornostjo silil v vas, kar vas bo na trenutke že pošteno jezilo. Čas bo odličen za iskren pogovor, ki ga morate pričeti s to osebo. Postavite meje in poskrbite, da nihče več ne bo stopil preko njih, zato pa bodite odločni in vztrajni. 

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 5

BIK

Splošno: 

Energija v vas narašča, vendar vseeno pazite na svoje reakcije. Najbolj se boste sprostili pri delu in ravno tam se bo lahko spletlo tudi novo prijateljstvo. Samo malce preveč boste zamišljeni, preveč se boste ukvarjali s problemi. Skrbi nam nikoli ne prinesejo nič dobrega, zato glejte na življenje z lepše strani.

Ljubezen: 
Vračajte pozornost osebi, ki vam jo poklanja, saj bo morda že danes preskočila iskrica. Bodite spontani in dovolite ljubezni, da gre svojo pot, saj boste v tem primeru prej ali slej presenečeni nad tem, kar boste doživeli. Ljubezensko področje zagotovo ni področje, na katerem bi si lahko privoščili neprestan nadzor. 

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

DVOJČKA

Splošno: 

Tisti, ki želite karkoli postoriti v svojem domu, se boste danes tega lahko tudi lotili. Znali se boste dogovoriti z mojstri, denar se bo tudi od nekod pojavil, tako da bodite kar pogumni. Ves čas boste v akciji in nadvse zagnani. Bodite pa strpni do tistih, ki ne bodo zmogli vašega tempa.

Ljubezen: 
Bodite strpni v odnosu do partnerja in ga poskusite razumeti, še posebej če vam bo danes zaupal neko pomembno zadevo. Četudi se ne boste strinjali z njim ali boste celo menili, da je storil napako, ga nikar ne obtožujte. Ne bo mu vseeno! Tudi on se tako kot vi uči iz svojih lastnih napak. 

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

RAK

Splošno: 

Danes bodo ljudje radi v vaši družbi. Iz vas bo vejala velikodušnost in večino časa boste zelo optimistični. Ste v obdobju, ki vam bo prineslo novo znanje. Čas bo še posebej ugoden za to, da se vpišete v kakšen jezikovni ali drug tečaj. Lahko pa tudi sami širite svoje znanje, saj vam komunikacija ne bo povzročala težav.

Ljubezen: 
V ospredje bodo danes stopile čustvene zahteve, ki jih boste jasno izrazili v pogovoru s partnerjem. Več boste dosegli z umirjenim pristopom, nikar ne poskušajte česa izsiliti. Samski pa boste v odnosu z nekom ravnali kar preveč premišljeno in preudarno. Ne bojte se zaupati. Postanite bolj spontani.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

LEV

Splošno: 

Čutili boste, da morate dokončati neke dogovore, ki so v zadnjem času ostali nekje v globinah vaše podzavesti. Zdaj se bodo stvari razjasnile in zato boste lažje zadihali. To vam bo prineslo več optimizma, odprtosti, načrtov za prihodnost in tudi več ljubezni. Morda se boste odpravili celo na izlet.

Ljubezen: 
Vezani boste zelo čustveni, zato pazite, da ne bi po nepotrebnem izzivali prepirov doma. Poskusite svoja čustva zadržati zase, v nasprotnem primeru bi namreč lahko hitro prišlo do obtoževanja in prepirov. Samski pa razmislite o tem, kaj vas najbolj osrečuje in stremite k temu. Za vse ostalo bo še dovolj časa.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

DEVICA

Splošno: 

Veliko boste razmišljali o družini in prednikih. Odpustite in pozabite na vse zamere, saj boste s tem dosegli notranji mir. Ne bo vam veliko do dela, služba se vam bo zdela kot prisila. Raje boste sanjarili. V mislih boste odšli tja, kjer se najbolje počutite in lahko, da bo moč misli delovala.

Ljubezen: 
Samski lahko pričakujete premike na čustvenem področju. Odnos, ki se je začel kot zabava in neobvezna avantura, se bo zdaj lahko obrnil v nepričakovano smer. Vezani pa boste začeli spoštovati partnerja in njegove želje. V zadnjem času ste bili vse preveč usmerjeni v kariero in ste ga zanemarjali.
 
Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

TEHTNICA

Splošno: 

Preganjale vas bodo skrbi, povezane z vašo družino in domom. Če nameravate prenavljati stanovanje, potem boste morda preveč varčni in boste vsak nakup neštetokrat preverili. Pokazale se bodo določene rešitve. Več optimizma bo v vas, več lahkotnosti, vendar poskusite narediti čim več in ne odlašajte.

Ljubezen: 
Vezani boste ugotovili, da prepiri niso bili vredni resnega razmisleka. S partnerjem se bosta zato tudi pobotala. Samski pa boste razmišljali, kaj storiti z neko romanco, ki je tik pred uresničitvijo. Znašli se boste v dilemi in precej truda boste morali vložiti, preden se boste odločili.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4

ŠKORPIJON

Splošno: 

Kar zaživeli boste, saj se vam bo zdelo, kot da je po dolgem času znova posijalo sonce na vaše življenje. Izjemno svobodni boste pri izražanju, imeli boste potrebo po neodvisnosti in vaš nemirni duh vas bo vodil po poteh, kjer boste uživali v presenečenjih. Večer bo prijeten, prižgite si kakšno dišečo svečko.

Ljubezen:
Vezani pazite, da se ne boste zagovorili, da vas je razvnel privlačen neznancem. Raje se osredotočite na partnerja in mu namenite vso pozornost. Hvaležno vam jo bo vračal. Samski pa boste ugotovili, da vas nekdo že dalj časa opazuje, a ne upa pristopiti. Zberite pogum in ga ogovorite – zakaj bi čakali na njegovo potezo.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

STRELEC

Splošno:
 
Dan se bo za vas začel precej energično in to v dobrem smislu. Polni boste idej in načrtov, kaj vse bi še radi naredili. Počutili se boste zelo dobro, pa še umirili se boste po napornem obdobju. Fizično moč, ki jo boste čutili, poskusite usmeriti v pravo smer. Nekateri med vami boste imeli kar naenkrat veliko želja.

Ljubezen: 
Občutili boste močno potrebo, da bi polepšali svoje družinsko, zakonsko ali intimno življenje. Zadovoljstvo in harmonijo v odnosu do ljubljene osebe boste občutili že v naslednjih dneh. Obetajo se vam tudi novi čustveni dogodki, ki bodo po vaši meri in okusu. Uživajte ob dragi osebi.

Ljubezen:5
Služba: 4
Zdravje: 5

KOZOROG

Splošno:
 
Danes boste zelo osredotočeni na delo, zato boste lahko nadoknadili vse tisto, kar ste dajali na stranski tir. Poprimite za študij, pisanje diplome in ostale delovne obveznosti. Zgrabite priložnost za dober zaslužek. Lahko se izkažete tudi s svojo premišljenostjo in natančnostjo. Poskrbite, da vas bodo opazili in vam dali priznanje, kakršnega si zaslužite. 

Ljubezen: 
Neki dogodki bodo vnesli še dodaten nemir in negotovost v vaše ljubezensko življenje. Umirite svoje strasti in ne sprejemajte večjih odločitev. Opazili boste partnerjevo privrženost, do večera bosta na novo vzpostavila zaupanje. Če ste prosti, pa bo lahko prišlo do ljubezenske romance.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 5

VODNAR

Splošno: 

Danes bo prišla na površje vaša velikodušnost. Družabni boste, iskreni in ustvarjalni. V vas se bo porajala odločnost, da boste uspeli. Napišite seznam želja in ga podkrepite še s kakšno sliko ter vašim prepričanjem, da boste vse to res dobili. Čas bo pravi za čudeže, saj boste imeli dovolj fizične ter mentalne moči.

Ljubezen: 
Tistim, ki niste v razmerju, se obeta zanimivo srečanje. Preden pa se boste zapletli, premislite, kakšni so možni izidi, da ne bo na koncu prišlo do kakšnih neprijetnih presenečenj. Med vezanimi bo prisotna ljubezen, od vas pa bo odvisno, ali jo boste prepoznali. Naj vas navdihnejo najlepše želje in občutki do partnerja.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

RIBI

Splošno: 

Kot že tolikokrat poprej, boste znova razpeti med kariero in družino. Tokrat boste res posvečali veliko pozornosti poslom, vendar pa bo družina zadovoljna z vami. Nekaj novega in dobrega boste vnesli v vaš dom; svežo, pozitivno atmosfero, ki bo vsem vašim prinesla veliko mero zaupanja. 

Ljubezen: 
Vse je odvisno od vas, a bi bilo neodgovorno po storjeni napaki obtoževati partnerja. Sprejmite odgovornost, vendar se ne krivite. Iz vsega skupaj potegnite pomembno življenjsko lekcijo, saj boste tako poskrbeli, da boste v prihodnje ravnali drugače. Dobro premislite o vsem skupaj.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4
 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.