Magazin > Horoskop in Numerologija
4104 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 11. maja

astrologija, horoskop Profimedia
Komu bodo danes naklonjene zvezde?

OVEN

Splošno:

Poslovni interesi bodo v sporu z družinskimi načrti. Posvetujte se s partnerjem in pravočasno organizirajte dan tako, da boste uspeli postoriti vse. V kolikor delate skupaj z družinskimi člani in sorodniki, poskušajte čim bolj objektivno gledati na tekočo problematiko. Odnos z avtoriteto bo tudi na dokaj majavih nogah zaradi pomanjkanja skupnih interesov in drugačnega mišljenja.

Ljubezen:
Lepo vam bo s partnerjem, še posebej če sta v daljši zvezi. Morda je prišel čas za pogovor o pomembni temi, ki je že nekaj časa aktualna. Še posebej bodo naglašena čustva in telesna privlačnost med vama, občasno vas bodo tudi begala razhajanja v stališčih do družine in družinskih obveznosti. Sledijo torej lepi trenutki.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 4

BIK

Splošno:

Ne boste spoštovali hierarhije in zakonov. Tekmovalni naboj vam bo omogočil dobre poslovne rezultate. V kolikor imate kronične težave s srcem, upočasnite. Povečana bo možnost sporov, predvsem zaradi vaše trme, zavisti in neprilagojenosti. Če boste opazili, da se določena bližnja oseba vede dokaj nenavadno, ji poskušajte pomagati, toda na miren način. Svoje, a tudi tuje možnosti, ocenite realno, ne glede na čustva.

Ljubezen: 
V ljubezni boste srečni in mirni, z velikim optimizmom boste načrtovali prihodnost. Morda pa bo čas pravi za nov začetek. Privoščite si razvedrilo, morda izlet v naravo in več lahkotnih namesto težjih tem za pogovor. Pozabite na preteklost in uživajte v tem trenutku. Pri svojih stališčih bodite bolj odločni.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 3

DVOJČKA

Splošno:

Če se boste želeli izogniti izpustom in polovičnim rezultatom, poslovne naloge opravljajte temeljito in precizno. Zaupne podatke obdržite zase. Spoznali boste nekoga, ki vam bo všeč že na prvi pogled, zato ovrzite vse dodatne analize. Oprite se na tisto, kaj vam bo sporočal vaš notranji glas. Ta oseba bi znala biti zelo pomembna za vaše nadaljnje poslovanje.

Ljubezen:
V kolikor ne boste pripravljeni na nov korak naprej, bo lahko vajin odnos zapadel v manjšo krizo. Partner bo potreboval nekaj časa za ureditev svojih doživljajev in misli. Nikar ga ne silite v stvari, ki jih tudi drugače ne dela. Določene situacije bodo zaprle pot k vaši sreči, toda partner vas bo z enim svojim postopkom prepričal in vas ponovno osvojil.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4

RAK

Splošno:

Dobro premislite, preden prevzamete določene radikalne korake. Zaradi napetosti bi vam se lahko izjalovili dolgoročni načrti, posledice zunanjih negativnih okoliščin pa boste občutili na lastni koži. Ne poslužujte se prepovedanih sredstev, samo da bi ustvarili svoj cilj. Na tehtnici bodo določeni poslovni odnosi in pripravljenost na skupna vlaganja. Negotove zveze bodo izgubile vsak smisel obstoja.

Ljubezen: 
Partnerjeva pričakovanja bodo velika, vam pa se bo občasno zdelo, da se preveč osredotočate na napačne stvari ter tako izgubljate njegovo naklonjenost. Pojavila se bodo vprašanja okrog iskrenosti in zaupanja. Če boste od partnerja nekaj iskali in pričakovali, potem bodite pripravljeni dati nekaj v zameno. V vajinem odnosu so še vedno ovire vezane za preteklost. Uredita to!

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

LEV

Splošno:

Vaše umetniško in ustvarjalno izražanje bo v dobrem zamahu, narastel pa bo tudi interes za kulturno udejstvovanje. Usmerite se k denarnemu vlaganju, zbiranju dokumentacije za kredite in podobno. Razvijajte svoj pustolovski duh in potešite željo po novih izkušnjah. Šefom in kolegom predložite nekaj novega in opogumite se za korak naprej v karieri. Fleksibilnost se vam bo izplačala.

Ljubezen:
Potrebno bo bolj jasno in temeljito pristopiti k reševanju določenih nesporazumov. Ljubljena oseba se bo verjetno upirala raznim spremembam, ki jih boste vnašali v odnos, a to naj vas ne skrbi. Po vsej verjetnosti bo imela potrebo po nadzoru vsega, kar bo v vas ustvarjalo upor. Poskušajta čim bolj resno govoriti o tem, kar čutita.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

DEVICA

Splošno:

Bodite zelo strpni, povečajte samokontrolo in pozorno načrtujte. Izogibajte se sporom z osebami drugačnega pogleda na svet, še posebej če bi zaradi njih lahko imeli določene težave v karieri. Pri spoznavanju novih ljudi obdržite razdaljo in več poslušajte ter manj govorite. Tekom poznega popoldneva in večera povečajte tudi previdnost pri vožnji in se izogibajte alkoholnim pijačam.

Ljubezen:
Določenih partnerjevih komentarjev ne vzemite preveč osebno. Svoje čustveno življenje boste obogatili z nekimi novimi in zanimivimi temami. Partnerja poskušajte razumeti, če morda ne bo razpoložen za zabavo in smeh, morda bo v določenih težavah. Začel bo pogovore, ki bodo za cilj imeli rešitev in izboljšanje stanja.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4


TEHTNICA

Splošno:

Izmenjajte svoje mnenje in zamisli z drugimi ter z veliko elana sprejmite delo, ki bo vodilo do skupnega cilja. V kolikor boste sodelovali pri športnih in humanitarnih dejavnostih, bo danes pred vami odličen dan. Pripravljeni na pomoč se boste odzvali na vse prošnje. Drugo polovico dneva izkoristite za ljubezenske pogovore s partnerjem in druženje z otroki.

Ljubezen:
Ne glede na občasne prepire bo vajina zveza zelo močna in stabilna. Vezalo vaju bo globoko razumevanje, v vajini ljubezni ne bo dvomov. Preden se boste torej spustili v analizo zveze, seštejte vse pozitivne stvari, ki vas vežejo s partnerjem, in odgovor bo prišel sam po sebi. Tekom dneva bo vajin odnos miren in izpolnjujoč. 

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 5

ŠKORPIJON

Splošno:

Vaše intelektualne sposobnosti bodo danes usmerjene predvsem k razvoju tehnike in komunikacije, pri nekaterih pa bodo usmerjene na potenciranje izvirnega, umetniškega izražanja. Vpliv vašega čustvenega stanja na vaše počutje vas bo presenetil, zato uredite svoje zasebne odnose. Lahko bo prišlo do porasta psihosomatskih težav, pa tudi do poškodb nog in stopal.

Ljubezen:
Čas manjših kriz še vedno traja, ponovilo se bo tudi slabo obdobje iz preteklega meseca, toda sedaj ne bo trajalo tako dolgo kot takrat. Po tem bodo sledili mirnejši dnevi tudi za vaju. Partner bo začutil, kdaj se mora umakniti in vas pustiti same, da v miru premislite o določenih stvareh, kar vam bo zelo veliko pomenilo.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 3

STRELEC

Splošno:

Težko boste skrili zamorjenost in utrujenost zaradi raznih poslovnih obveznosti. Veliko časa boste posvetili tudi svojemu domu. V kolikor boste nekaj preurejali, nikar ne pretiravajte, če niste v dobri kondiciji. Zaradi nespretnosti in oslabljene koncentracije bi se lahko poškodovali. Odnos do lastnega telesa bo pozitiven.

Ljubezen:
Današnji dan ne bo idealen za vajino ljubezen, toda ne obremenjujte se s tem in ne prepisujte temu večjega pomena. Najbolj vas bodo razburjali partnerjevi izpadi in trma. Zaradi poslovnih razlogov boste imeli vse manj časa za skupne trenutke, morda bi bil krajši skupen oddih rešitev v zadnjem trenutku.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

KOZOROG

Splošno:

Lotite se zahtevnejših del, bodite motor, ki bo spodbujal druge ljudi, da se čim bolj organizirajo in dajo vse od sebe. Nikar pa jim ne vsiljujte svojega mnenja ali jim govorite, kaj morajo delati. Poskušajte prenehati z navadami, ki škodujejo vašemu zdravju in vodite bolj aktivno in dinamično življenje. V veseli družbi boste pozabili na vse skrbi in težave.

Ljubezen:
S partnerjem se boste dobro razumeli in z vsakim trenutkom boste odkrivali, da vaju veže vse več interesov in skupnih dejavnosti. Lahko pričakujete, da vas bo partner podpiral pri karieri. Nadaljevala bosta s srečnim obdobjem, v katerem bo vajina ljubezen vse bolj cvetela. Ljubila se bosta globoko in skladno, razumela se bosta.

Ljubezen: 6
Služba: 3
Zdravje: 4

VODNAR

Splošno:

Tekom dneva se bodo vrstili spori zaradi vašega naglašenega temperamenta, strasti in nezmožnosti nadzorovanja. V kolikor morate opraviti pomemben poslovni ali zasebni pogovor, nakup ali prodajo, potem dobro pazite na malenkosti in detajle. Pazite tudi na to, kaj jeste in o načinu življenja nasploh. V jedilnik vnesite več sadja in zelenjave, najbolje sezonskega.

Ljubezen: 
Zadovoljstvo zaradi mirnega in skladnega ljubezenskega življenja bo dobra podlaga za vaše profesionalno napredovanje ali skupno delo. Poskušajte razumeti, da bodo njegove obtožbe in ukazi le prehodna stvar, ki se bo pojavila kot posledica njegove napetosti. Ne glede na vse bosta skupaj uživala v komunikaciji in izmenjavi misli.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 3

RIBI

Splošno:

Danes vam bo zelo odgovarjal hiter način življenja, toda upočasnite, če boste opazili, da vam telo ne more slediti. Zaradi občutljivosti in spremenljivega počutja se še posebno izogibajte zadimljenim in zadušljivim krajem. Pojdite v naravo in se naužijte svežega, čistega zraka. Tehtali boste med potrebo po vzburljivih dogodkih s prijatelji in običajnimi družinskimi obveznostmi. 

Ljubezen:
Potrebovali boste veliko svobode, še posebej danes, ko boste usmerjeni na delo ali učenje, kar bo lahko pri partnerju sprožilo posesivnost in ljubosumje. Ne bo imel razumevanja za vaše želje, čeprav bo tudi sam težil k istim stvarem. Ne glede na vse, poskušajte ga pridobiti za zaveznika. Bolje se boste počutili, če bo na vaši strani.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 3

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.