Magazin > Horoskop in Numerologija
5350 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 12. 6. 2018

astrologija, horoskopi
To napovedujejo astrologi.

OVEN
Splošno:

Na delovnem mestu boste hitri in učinkoviti. Kljub temu vam bo delo začelo presedati, saj ste potrebni poštenega počitka. Na finančnem področju vam uspeva tisto, o čemer drugi lahko le sanjajo. Le pogumno naprej! Če se bodo vaše težave s počutjem še naprej stopnjevale, boste vendarle morali nekaj ukreniti glede njihovih vzrokov. 

Ljubezen:
Vprašajte se, če se niste v preteklih dneh morda malce preveč razdajali. Sedaj je čas, da vam bližnji povrnejo to uslugo. Samski kar pogumno izrazite želje, nekdo vam bo z veseljem priskočil na pomoč. Vezani pa boste imeli občutek, da vama gre s partnerjem preveč dobro. Ne razmišljajte tako. Raje uživajte. 

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 2

BIK
Splošno:

V delovnem okolju se boste spopadli z vsako nalogo, ki se bo znašla na vaši poti. V mislih imejte dolgoročne načrte in jih počasi ter natančno uresničujte. Občutek, da imate denarja le za sproti, vas vara. Če bi omejili izdatke, bi lahko veliko privarčevali. Tudi v službi ne boste imeli večjih težav, poskrbite pa, da boste obdržali visok nivo učinkovitosti.

Ljubezen:
Tisti, ki imate boljšo polovico, boste še naprej vztrajali na točki, kjer je vajin odnos obtičal. Če ne boste sprejeli resnice, nimata nikakršnih možnosti za napredek. Samski pa se poskusite povezati s kom preko spleta, saj smo v sodobnem času. Boste videli, kako je lahko klepet z neznancem prav razburljiva zadeva. Morda pa se bo razvilo celo kaj več. 

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 5

DVOJČKA
Splošno:

Pri delu boste težko prikrivali svojo razigranost, v delovnem kolektivu vam bo uspelo dvigniti razpoloženje. Na poslovnih sestankih boste polni zanimivih in neobičajnih idej. Kar se finančnega področja tiče, pa bodo prisotni dodatni stroški, a se s tem ne obremenjujete. Strahovi, ki se vas lotevajo, utegnejo negativno vplivati na vaše splošno počutje.

Ljubezen:
Vezani boste imeli danes precej hiter ritem. Zaradi tega boste pozabili na dogovor, ki ste ga sklenili s partnerjem nekaj dni nazaj. To bo prineslo nekaj nejevolje in godrnjanja. Samski pa bodite odprti za nove priložnosti, kajti nikoli se ne ve točno, kdaj vam bo usoda pripeljala na pot novo, zanimivo osebo. Imejte odprte oči!

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 3

RAK
Splošno:

Danes se boste kopali v pozornosti svojih nadrejenih. Priporočili vam bodo stike z določenimi ljudmi, ki vas bodo popeljali v nov svet poslovanja. Kljub temu, da boste zelo učinkoviti, pa današnji dan ne bo najbolj ugoden za posle z velikimi vsotami denarja, zato se jim izogibajte. Nekaj več pozornosti posvetite tudi svojemu udobju na delu in doma.

Ljubezen:
Tisti, ki ste v fazi iskanja boljše polovice, danes ne boste imeli najboljšega dneva za sklepanje novih vezi. Nekako ne boste našli pravih besed, da bi prebili led. Vezane pa bo situacija s partnerjem zelo obremenjevala, čeprav niti vedel ne bo, da je kaj narobe. Če boste zadrževali frustracije v sebi, se ne bo nič spremenilo.

Ljubezen: 1
Služba: 5
Zdravje: 4

LEV
Splošno:

Pri delu bo vse potekalo v skladu z vašimi pričakovanji, saj ste zadeve še pravočasno organizirali. Malo umirite ritem dela. Ne utrujajte si glave z razmišljanjem o tem, kako bi se lahko rešili iz zapletene finančne situacije. Po napornem delovnem dnevu si privoščite pošteno sprostitev in s tem naredite nekaj za svoje dobro počutje.

Ljubezen:
Samski boste danes prejeli odgovor od nekoga. To ste pričakovali že lep čas. Vendar pa to ne bo ravno odgovor po vašem okusu, zato boste morda malce razočarani. Vezani pa boste imeli dar govora, zato se boste dobro ujeli z vsemi okoli vas, le s partnerjem bosta imela nekaj težav zaradi ljubosumja. 

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 3

DEVICA
Splošno:

Dogodki, ki so vas na delovnem mestu še pred kratkim jezili, bodo danes izgubili težo. Prepustili se boste toku, gluhi boste za vsako kritiko, ki bo prišla s strani sodelavcev. Bolj malo časa boste imeli za razmišljanje o denarnih zadevah, vseeno pa bodite preudarni. Pazite na obstoječe dogovore, saj bodo v prihodnjih dneh lahko nekoliko bolj na udaru.

Ljubezen:
Danes vas bo mučila misel na to, da vsi nekako napredujejo, vi pa ostajate na isti točki. Toda samski niti ne želite narediti kakšnega koraka naprej, saj se v svoji koži počutite popolnoma dobro. Vezani pa točno veste, kaj si želite od vajinega odnosa, tako da naj vas takšne misli ne zmedejo. 

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 3

TEHTNICA
Splošno:

Nov delovni dan vam bo prinesel veliko kreativne energije in močno intuicijo. Odločali se boste po občutku in izkazalo se bo, da potujete v pravo smer. Poskrbeli boste za izboljšanje finančne situacije, za katero imate občutek, da se iz dneva v dan slabša. Začnite se ukvarjati s telesno aktivnostjo. Dovolj bo že pol ure hoje vsak večer.

Ljubezen:
Tisti, ki iščete boljšo polovico, se morate zavedati, da so vaši kriteriji zelo visoki. Morda jih boste morali malce spustiti, da boste res koga našli. Vezani pa se danes držite načrtov, ki jih imate, v nasprotnem primeru se vam bodo stvari podrle. Vaš partner bo na račun tega zapostavljen. 

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 3

ŠKORPIJON
Splošno:

Na poslovnih sestankih boste z lahkoto navezovali stike s potencialnimi partnerji. Pri tem vam bodo pomagale vaše retorične sposobnosti. Veliko se boste naučili o sebi in drugih. Denarja vam zagotovo ne bo primanjkovalo, tako da se lahko odločite tudi za kakšen večji nakup. Popoldan se sprostite v mirnem okolju.

Ljubezen:
Samski danes premagajte strah. Če vam je nekdo všeč, potem naredite prvi korak, saj to ni tako težko, kot se zdi vam. Vezani pa se danes s partnerjem lotite ene izmed vajinih slabih navad. Če se je bosta lotila skupaj, bosta to navado lahko za vedno odpravila, kar pa vaju bo še bolj povezalo. 

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 5

STRELEC
Splošno:

Skrbi boste potisnili v ozadje in si privoščili predah. Na delovnem mestu bo prevladovalo zatišje, stvari se bodo odvijale mirno in sproščeno. Delo boste zaključili v pozitivnem duhu. Danes se vam bo ponudilo nekaj priložnosti za dodaten zaslužek. Priložnostno delo bo oplemenitilo vaš bančni račun. Tudi zato boste polni energije in navdušenja.

Ljubezen:
Vezanim danes partner ne bo verjel na prvo besedo, zato boste morali poskrbeti, da se boste dokazali. Če imate v mislih kakšno noro idejo, jo tudi izpeljite. Zabavala se bosta. Samski pa se boste z nekom zapletli v prepir, vendar boste ugotovili, da ta oseba ni tako slaba, kot ste imeli sprva občutek. 

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

KOZOROG
Splošno:

Z diplomatskimi spretnostmi boste v odnose s sodelavci vnesli korenite spremembe, ki bodo omogočile jasno organizacijo in razdelitev dela. Del zasluženega denarja vložite v vrednostne papirje, še prej pa se posvetujte s strokovnjakom s finančnega področja. Nadzorujte morebitno željo po alkoholu ali celo čem bolj opojnem.

Ljubezen:
Danes bo samskim primanjkovalo strpnosti. Stvari ne bodo potekale po načrtu, vendar se ne obremenjujte s tem, kajti kmalu se bodo pojavile nove, boljše možnosti. Vezani pa boste danes lahko prav ponosni nase, ko boste rešili nek nesporazum s partnerjem. Priznajte, ko pride do vaju, točno veste, kako morate odreagirati. 

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

VODNAR
Splošno:

Na delovnem mestu boste zaključili nedokončano delo. Določene naloge vam bodo še naprej povzročale preglavice, zato se posvetujte s sodelavci. Imate dovolj denarja in našli boste tudi čas, da se boste lahko nocoj zabavali do zgodnjih jutranjih ur. Ker boste vedri in razposajeni, okoli vas ne bo manjkalo ljudi, ki si bodo želeli vaše družbe.

Ljubezen:
Danes pazite, saj boste dogodke okoli sebe prehitro ocenjevali. Nič ne bo tako, kot se bo zdelo na prvi pogled. Vezani bi se znali zato s partnerjem zaplesti v prepir. Pazite, da ne boste izzivali. Samski pa boste imeli danes občutek, da ste le vi še brez boljše polovice. Imate pa zato veliko prijateljev in danes se družite s tistimi, ki so na istem kot vi. 

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 6

RIBI
Splošno:

Na poslovnem področju boste uspeli z vztrajnim naporom. Ker veste, da se nič ne zgodi samo od sebe, boste tudi danes dejavni in se niti ne boste pritoževali. Denar boste danes na hitro zaslužili, a ga boste še hitreje zapravili. Bodite zmerni in varčujte. Nereden spanec bi lahko povzročiti nervozo, zato poskrbite, da bo spanja in počitka dovolj.

Ljubezen:
Vezani boste danes malce zmedeni. Vajin odnos bo sicer lepo napredoval, vendar ne boste vedeli, ali je to za vaju dobro. Umirite se in ne razmišljajte preveč o vsem skupaj. Samski pa boste danes le čakali, da se bo začelo kaj dogajati okoli vas. A to ne bo dovolj. Če hrepenite po romanci, boste morali za to dejansko tudi kaj narediti. Spravite se v akcijo. 

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 4

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.