Magazin > Horoskop in Numerologija
8300 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 12. april 2022

astrologija Profimedia
Iz razposajene ter pogumne energije, ki povečuje optimizem prehajate v vztrajno ter z motivacijo obarvano obdobje.

Prilagajanje je lahko težavno, saj boste na vsak način vztrajali pri svojih argumentih. Ljubezenske vibracije  se vas niti ne bodo dotaknile, bolj pomembni bodo tokrat prijateljski odnosi. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Čustveno se boste tisti, ki ste v razmerju popoldne, ko luna prehaja v znamenje device, umirili. Za samske ovne se bo dan odvijal zelo razgibano, vendar bolj na ostalih področjih.

BIK 
Posvetite se psihični kondiciji, saj vam peša. Malo več pozornosti bi bilo smotrno podariti  medsebojnim odnosom in prijateljem, ki že močno pogrešajo druženje z vami.

DVOJČKA 
Na področju kariere boste v kočljivi situaciji pripravljeni pokazati zobe, sicer bo vaša avtoriteta padla na ničlo. Začnite malo bolj gledati nase in zahtevajte predvsem spoštovanje.

RAK 
Naredite si načrt in se lotite lažjih stvari, da vam bo dober zagon prinesel več volje za reševanje težjih. Uspešni boste, še posebej na področjih, ki so vam resnično pisana na kožo.

LEV 
Verjemite vase in v svoje sposobnosti, saj vas spremlja luna v vašem znamenju. Zadeva na področju kariere bo odprla nove dimenzije o katerih že nekaj časa intenzivno razmišljate. 

DEVICA 
Dovzetni boste za vsako spodbudo, sploh takšno, ki bo povezana z vašimi srčnimi željami. Zaustavili se boste tam, kjer močno čutite da ste ljubljeni ter spoštovani.

TEHTNICA 
Kljub trenutnim težavam vztrajajte z luno, ki bo dopoldne še v levu še naprej, saj ste na pravi poti, ki vas bo pripeljala do želenega cilja. Žareli boste od simpatičnega zadovoljstva.

ŠKORPIJON 
Pokazali boste veliko pripravljenost za reševanje najtežavnejših delovnih izzivov. Večja samovoljnost in zaupanje vase bosta tokrat delovala več kot pozitivno, zato vztrajate.

STRELEC 
Na področju financ vam bo nekoliko odleglo, saj ste bili v zadnjem času bolj varčni. Lahko si privoščite nekaj lepega, kar si že dolgo želite, saj bo to tista malenkost, ki vas lahko osreči.

KOZOROG 
Na področju ljubezni boste nemirni in nervozni. Na trenutke vas bo napadalo ljubosumje, potlačite ga, ker nimate nobenega vzroka. Raje se prepustite simpatičnim pogledom.

VODNAR 
Končno bi vam lahko postalo jasno, da nimate nobenega razloga vznemirjenje, saj se bodo zadeve, še posebej popoldne, ko bo luna v devici, začele reševati v bolj smiselni smeri.

RIBI 
Ker boste budni in pogumni se bodo pokazale nove možnosti, ki si jih ne bi zamislili niti v sanjah. Dopustite si spremembo, ki lahko spremeni določen zakoreninjen vzorec iz preteklosti.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.