Magazin > Horoskop in Numerologija
8929 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 12. decembra 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Prebudite svoje misli in jim dovolite, da se podajo v nove razsežnosti, ne pozabite pa tudi nase.

Godilo vam bo optimistično delovanje, ki ga boste prenesli tudi v svet kariere in denarja. Odprte misli, entuziazem in pogumne odločitve vas vodijo k temu, da končno naredite korak, s katerim že dlje časa odlašate. Srečanja bodo vsebovala noto pozitivne energije, ljubezen pa bo obarvana z iskrenostjo. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Čeprav imate že nekaj časa občutek, da se vam dogaja samo najslabše, dvignite glavo in se veselo usmerite proti toplim energijam, ki prebujajo situacije, ki vas bodo prisilile k napredku.

BIK
Težko se boste zaradi energije lune v strelcu ukvarjali s tistimi, ki bodo vsako stvar analizirali in tehtali. Pomembno je, da najprej razmislite in se odločite, kaj si v bistvu želite.

DVOJČKA
Vaše odločitve bodo tokrat bliskovite in spontane, kar vam prinaša čudovite rezultate, ki vas bodo notranje pomirili. Nikar se ne ozirajte na opazke okolice, ki jih ne bo malo.

RAK
Všeč vam bodo nasveti nekoga, ki razmišlja popolnoma drugače kot vi, zato se boste vprašali, ali je morda čas za spremembe. Sedaj bo vse skupaj lažje, saj boste dobili občutek, da lahko zaupate.
LEV
Povsod boste kljub prijetni luni v strelcu zaznavali obraze, ki vam hočejo škoditi, zato se boste umikali v svoj svet. Tokrat nikakor ne boste pri volji za prerekanje ali dokazovanje. 

DEVICA
Stojte za svojimi načeli in ne pustite, da vam nekdo narekuje drugače. Dan z energijo lune v strelcu bo zelo primeren tudi za razčiščevanje medsebojnih odnosov, ki so skrhani. 

TEHTNICA
Nekdo vam bo na simpatičen način povrnil spomin na dogodke iz oddaljene preteklosti, zato se bosta zapletla v zanimiv pogovor. Zelo malo možnosti je, da bi zapadli v nezadovoljstvo.

ŠKORPIJON
Ljubezenska čustva bodo nihala iz ene skrajnosti v drugo, kar vas lahko spravi v zoprno situacijo. Po eni strani boste želeli okusiti strast, po drugi pa vas bodo razžirali dvomi. 

STRELEC
Zapletli se boste v filozofiranje in argumentiranje zadeve, ki jo želite razrešiti in vas čustveno obremenjuje. Izkoristite nesporazum za odkrit in učinkovit pogovor, ki vas bo pomiril. 

KOZOROG
Z energijo lune v znamenju strelca boste začutili izredno željo po svobodi in samostojnosti. Ljubezensko dogajanje, ki vas je zelo skrbelo, se bo na koncu dobro razpletlo.

VODNAR
Ker boste opazili, da sodelavci za vaše predloge niso preveč zainteresirani, boste celo malce nesramni. Na prvem mestu bo zvečer na področju odnosov sposobnost prilagajanja.

RIBI
Z energijo lune v strelcu se boste počutili razgibano. Razmišljali boste o poslovnem ali drugem sodelovanju, vendar bodite previdni pri načrtovanju novih poti, predvsem pa si spočijte. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.