Magazin > Horoskop in Numerologija
13687 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 12. januarja 2012

astrologija, horoskop Profimedia
Ribi, partner vas bo spravil v slabo voljo.

OVEN
Splošno: 

Vaša ustvarjalnost bo na višku. Poskusite zaključiti odprte projekte. Sprostili se boste do te mere, da vam bodo besede lažje šle z jezika. To bo všeč vašim nadrejenim ali sodelavcem. Ne bodite presenečeni nad prebliski iz podzavesti, saj vam bodo ti pomagali na poti k lepšemu življenju.

Ljubezen
Vezani se osredotočite na svoje zasebno življenje in cilje, ki jih še niste dosegli. Veliko odobravanja boste prejeli prav s partnerjeve strani, čeprav vam je v določenih zadevah do sedaj nasprotoval. Samske pa bodo neki dogodki pripeljali do spoznanja, da se morate odpreti in vzpostaviti stik z drugimi.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

BIK
Splošno:
 
Dan bo ugoden na področju dela, saj vam bo prinesel nove priložnosti in nove ideje za sedanji posel. Lahko pa se ozrete tudi za kakšnim napredovanjem. Tisti, ki iščete službo, jo boste iskali z veliko mero vztrajnosti, poguma in samozavesti. Vsepovsod, kjer bo posredi delo, povejte jasno in glasno, katere so vaše prednosti.

Ljubezen
Neki dogodki bodo v vas prebudili skrivne in pozabljene ljubezenske želje. Ne skrivajte svojih pričakovanj pred partnerjem, ampak jih izrazite. Le tako jih bo lahko uresničil. Samski pa se boste odzivali na klic, uživali boste v klepetu. Čaka vas usodno srečanje in s tem tudi nova romanca.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 4

DVOJČKA
Splošno: 

Dan se bo za vas odlično začel. Imeli boste ogromno energije, poleg tega pa se vam bodo začele porajati nove ideje, nad katerimi boste še sami presenečeni. Bodite previdni pri svojih reakcijah in besedah. Pri komunikaciji bo potrebne veliko potrpežljivosti. Svoje misli in energijo usmerite v delo.

Ljubezen
Samski boste s čustvi sledili vsakemu koraku simpatije. Prav nič vas ne more več presenetiti, saj ste sedaj navajeni že vsega. Zaupajte se osebi, ki vam je všeč, a pri tem vseeno ostanite zvesti svojim načelom. Vezani pa boste dan preživeli delovno in časa za ljubezen sploh ne boste našli.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 6


RAK
Splošno: 

Ves dan boste zelo osredotočeni na delo, zato naj vas nikar ne spravijo s tira tisti, ki bodo imeli načrte, da je treba nekaj narediti na hitro. Bodite previdni pri komunikaciji. Proti koncu dneva se bodo v vaše misli lahko vrnili spomini iz preteklosti. To vas bo lahko malce zmedlo in polni boste nasprotujočih si zamisli.

Ljubezen
Vezani bodite pripravljeni potrebe svojega partnerja postaviti na prvo mesto, saj boste le tako lahko ustvarili čustveno ravnovesje v vašem razmerju. Nocoj boste uživali v objemu vašega najdražjega. Samski pa se poskušajte izogniti čustvenim odzivom. Če nič drugega, se boste tekom dneva srečevali z izzivi, s katerimi niste opravili v preteklosti.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

LEV
Splošno: 

Bodite bolj odprti in poskrbite za razvedrilo. Možnosti niso neomejene, jih je pa kljub temu precej. Ko se boste razvedrili, boste tudi bolj uspešni pri delu. Bodite bolj pazljivi pri pogovorih v družinskem krogu, saj bo nekdo od vaših bližnjih lahko nakazal, da mu ne posvečate dovolj pozornosti. Ne imejte slabe vesti.

Ljubezen
Zelo vam bo ugajala čustvena naklonjenost, ki jo boste deležni od določene osebe. Ste pred zanimivo ljubezensko romanco in svet se vam zdi lepši. Tisti, ki ste v razmerju, pa lahko pričakujete naklonjenost in zadovoljstvo ljubljene osebe. Partner vas bo presenetil z neko malenkostjo ter vam dal vedeti, da vas ima rad.

Ljubezen: 6
Služba: 4
Zdravje: 5

DEVICA
Splošno: 

Zgodilo se vam bo veliko lepega, a po vašem mnenju še vedno premalo. Vaša čustva in domišljija bodo v polnem teku. Naredite načrte, kam boste odpotovali, koga boste obiskali in s kom se boste pogovorili. Nemir v vas se bo stopnjeval vse do večera, ko bodo vaše zavore popustile in si boste dali duška. 

Ljubezen
Samski se boste danes odlično počutili v svoji koži. Na vsakem koraku boste izžarevali energijo, ki bo privlačila pripadnike nasprotnega spola. Vezani pa poskusite obdržati vsaj malo dobre volje. Tako boste tudi povečali možnosti, da boste preživeli prijeten večer v partnerjevi družbi.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 5


TEHTNICA
Splošno: 

Občutili boste vznemirjenje in stres. Slednjega boste premostili tako, da si boste rekli, da bodo kmalu spet prišli dnevi, ki bodo lepši. Malo boste razdvojeni. Dobro bi bilo, da bi se kar odločili, da se boste počutili dobro, saj ravno vi veste, kako zelo močne so vaše misli. Pogovori z ljudmi pa bodo enostavni, tako da ne bo vse samo slabo.

Ljubezen
Samski boste dobivali spodbudo z vseh strani, zato boste srečni. Zastavili si boste nove cilje, ki vam bodo dali dodaten zanos. Vezani pa se boste na vsak način želeli dokazati tudi na drugih področjih, ne le na partnerskem, kar pa bo popolnoma brez smisla. Vaš cilj naj bo pričarati zadovoljstvo in nasmeh pri partnerju.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 3

ŠKORPIJON
Splošno: 

Zamišljeni boste in prav lahko, da se boste preselili v domišljijski svet. Tisti, ki ste bolj umetniško nadarjeni, se boste lahko izrazili na svojstven način, vsi drugi pa boste imeli težave s koncentracijo. Kar oddahnili si boste, da ste se rešili morečih dni, vendar pa pazite na počutje in poskrbite, da bo tudi vnaprej ostalo kar se da dobro. 

Ljubezen
Vezani izkoristite čas za pogovor s partnerjem. Če želite imeti kakovosten partnerski odnos, uskladite svoje želje s partnerjevimi. To pa ne pomeni, da morate pristati na vsako njegovo zahtevo. Pri samskih pa se bo zaradi želje po novem razmerju povečalo razburjenje. Izkoristite možnosti.

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 4

STRELEC
Splošno: 

Energije boste imeli na pretek. Dokončajte opravila, ki ste jih že pred časom začeli. V svojem zanosu bodite pozorni na izrečene besede, saj niso vsi ljudje tako močni kot ste vi. Zvečer izkoristite svoj magnetizem in bodite inovativni. Zvezde vam bodo naklonjene, dan bo lahko čaroben.

Ljubezen
Vezani boste lahko danes, ne glede na leta ali čustveni status, uživali v lepoti trenutnega razmerja in se prepustili svojim čustvom. Samski pa se boste nagibali k neki novi, nenavadni in vznemirljivi ljubezenski izkušnji. Dobro veste, koga in kaj želite. Svoje ljubezenske vizije imate namen tudi uresničiti. 

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6


KOZOROG
Splošno: 

Strastno boste zagovarjali svoje mnenje. Ker o določenih stvareh že nekaj časa premišljujete, se vam bo zdelo primerno, da jih poveste in utemeljite. Pri tem boste potrebovali podporo z ženske strani, vendar ne bodite razočarani, če je ne bo. Bodite pozorni pri izbiri besed, saj boste le s pravimi spremenili razmišljanje drugih ljudi. 

Ljubezen
Samskim bo danes k srcu prirasla neka zelo čutna in čustvena oseba. Kljub temu, da osebo poznate že dalj časa bodite previdni, saj se morda izdaja za nekaj, kar ni. Tisti, ki ste že v razmerju, pa se boste v partnerjevi družbi počutili odlično. Po dolgem času se bosta skupaj udeležila nekega dogodka. Združila bosta prijetno s koristnim.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

VODNAR
Splošno: 

Vaše besede bodo marsikoga pozitivno presenetile. Presenečali boste z novimi idejami, ob katerih se ne bodo zamislili le vaši prijatelji in vaša družina, temveč tudi vi sami. Imeli boste konkretne rešitve glede vašega doma. Izžarevali boste tudi posebno energijo, ki jo bodo občutili in občudovali vsi okoli vas. 

Ljubezen
Vezani boste danes osredotočeni predvsem na neke službene zadeve, nad čimer pa vaš partner ne bo najbolj navdušen. Zvečer se mu poskusite odkupiti. Samski boste še naprej zasanjani. Nekih zadev ne vidite v pravi luči, domišljiji in sanjam pa puščate vse preveč prostora. Previdno!

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

RIBI
Splošno: 

Čim več stvari imejte pod svojim nadzorom, še posebej pri poslu in denarju. Ne pozabite na mirne živce in ne kažite preveč očitno, da bi imeli radi glavno besedo. Doživeli boste nekaj lepega, kar vas bo osrečevalo še nekaj dni. Počutili se boste odlično in pripravljeni boste na nove izzive.

Ljubezen
Vezane bo partner že zjutraj spravil v slabo voljo. Večer boste zaradi jutranjega prepira preživeli sami. Tudi pred samskimi ni najbolj obetaven dan, saj ste prekinili prijateljstvo, ki vam je v zadnjem času veliko pomenilo. Bodite hvaležni, da ni trajalo dlje, saj bi s to osebo težko sklenili kompromis.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5


 

Komentarjev 2
  • paschtexthat 05:08 12.januar 2021.

    www︎.︎Domeser︆.︆com - oddličen projekt za odrasle, ki želikko najti partnerja za seks

  • Lion007 23:21 11.januar 2021.

    Samo vprašam, če novinarji berete za sabo. Dnevni horoskop za torek, 12. januarja 2012 ŠTEVILKE, ŠTEVILKE, ŠTEVILKE. Je hudič, če jih ne pišeš prav.