Magazin > Horoskop in Numerologija
5292 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 12. marca 2019

astrologija, horoskop
To vas čaka v torek.

OVEN
Splošno:

Ni izključeno, da se boste danes kljub ne največji motivaciji borili za boljše delovne pogoje in večjo plačo. Ne razsipavajte s šarmom, ampak poiščite zlato sredino, saj ne boste ničesar izgubili, če boste malo bolj umirjeni. Z zapeljivim videzom boste poskrbeli, da boste vedno obkroženi z osebami nasprotnega spola.

Ljubezen:
Morda boste zaradi novega poznanstva prekinili dolgotrajno zvezo ali pa boste izgovorili usodni da prej, kot ste načrtovali. Vašo karizmo in šarm bo težko pozabiti, zato računajte na dolge pogovore. Dan izkoristite za umiritev. Preštejte do dve, razmišljajte bolj objektivno in prišli boste do pomembnih čustvenih spoznanj.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

BIK
Splošno:

Težko se boste osredotočili na delo, a najbolje bo, če boste kar zavihali rokave. Koncentracija bo nizka, še posebej zaradi vzburljivih ljubezenskih dogodkov, a ko se boste lotili dela, boste videli, da vam bo šlo hitro od rok. To obdobje izkoristite in se čim bolje pripravite na veliko več obveznosti v prihodnje.

Ljubezen:
Prišlo bo do razočaranja, saj partnerjeva pragmatičnost in vaš zanos ne bosta vedno usklajena. Morda se boste znašli v podrejenem položaju. Bolj jasno boste videli čustva, ki jih gojite do njega. Če vam je še vedno veliko do zveze z njim, potem malo manj mislite nase in se mu bolj posvetite.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

DVOJČKA
Splošno:

Zelo dobro se boste znašli pri nalogah, ki bodo zahtevale dobro organizacijo, odgovornost in samostojnost. Določen pogovor bo lahko povečal vaše poslovno upanje. Preden se boste začeli veseliti, pa se raje prepričajte v resnost tujih namer in načrtov. Pri delu z ljudmi boste izvrstni; vaš nasmeh in ljubeznivost bosta dovolj, da boste osvojili podporo vplivnih oseb.

Ljubezen:
Morda boste v strahu za obstoj svoje zveze, še posebej če vaš partner živi v drugem mestu, toda z malo več vztrajnosti in potrpežljivosti bo tudi vajin odnos postal dolgotrajen. Tisti v daljših zvezah se boste dogovorili za datum poroke. Samski pa ste v obdobju, ko je naglašena možnost fatalnih srečanj in ljubezni.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

RAK
Splošno:

Uspeli boste združiti strast, vizijo in dobro organizacijo. Zelo boste zanesljivi in ambiciozni, ne bo vam primanjkovalo niti smisla za praktično. Ampak ne pričakujte pomembnejših poslovnih premikov, temveč se pripravite na oslabljeno navdušenje. Begale vas bodo nepreverjene informacije in majhne laži, ki vam jih bo nekdo povedal.

Ljubezen:
Nova poznanstva boste ustvarjali s pomočjo dobrih prijateljev. Ljubezen boste doživeli takrat, ko boste to najmanj pričakovali. Morda boste takoj pomislili, da ste našli osebo svojega življenja in nekateri med vami se resnično ne boste zmotili s to oceno. Nasprotna stran tudi ne bo ravnodušna do vas.

Ljubezen: 6
Služba: 4
Zdravje: 3

LEV
Splošno:

Danes boste oboževali prav vse prestižno. V kolikor vaš proračun ne more pokriti dragih pijač in večerij v restavracijah, potem raje nikar ne pretiravajte. Pomembne stvari rešite brez odlašanja in se nikar ne razburjajte, saj bi vas to vodilo le v težave. Samokontrola bo zelo pomembna.

Ljubezen:
Vaši ljubezenski apetiti bodo naglašeni. Zelo boste privlačni in opaženi, kjerkoli se boste pojavili. Zapeljevali boste pripadnike nasprotnega spola, včasih brez zavestne namere. Vodil vas bo trenutni impulz za komunikacijo. Pogosto se boste znašli v središču pozornosti in dogajanja, zelo verjetno se bo več oseb hkrati zanimalo za vas.

Ljubezen: 6
Služba: 4
Zdravje: 5

DEVICA
Splošno:

Pričakujte dobro poslovno obdobje, tekom katerega boste zelo osredotočeni na delovne naloge, zato boste v krajšem času opravili več dela in boste tudi bolj učinkoviti. Vaša priljubljenost v službi bo iz minute v minuto večja, zato boste lahko postali všeč tudi poslovnemu kolegu ali nadrejenemu.

Ljubezen:
Na simpatiji boste najprej opazili privlačen videz. Pozorna bo do vas in zasipala vas bo z lepimi gestami. Dogodki v vašem ljubezenskem življenju se bodo zelo hitro odvijali, zelo bodo nenavadni, izvirni in povsem drugačni od dosedanjih izkušenj. Fatalno srečanje bo spodbudilo mnogo dogodkov, ki bodo vaše življenje hitro usmerili na novo pot.

Ljubezen: 6
Služba: 6
Zdravje: 5

TEHTNICA
Splošno:

Pred vami je dan užitkov, zabave, strasti in vročih trenutkov. Nagnjeni boste k eksperimentiranju, zato se boste odločili spremeniti pričesko ali način oblačenja, čeprav že leta prisegate na določen stil. Če želite obdržati postavo ali shujšati, pazite: apetit vam bo narastel. Godili vam bodo športi, še posebej skupinski.

Ljubezen:
Danes bo partner za vas predstavljal velik izziv. Njegova energija in strastnost vas bosta navduševali. Lahko se boste spet fatalno zaljubili vanj. Pričakujte torej dan poln strasti, pozornosti in dobrega druženja. Komunikacija bo tekoča in prisotna bo tudi velika privlačnost. Samski, nekdo vas bo pritegnil na prvi pogled.

Ljubezen: 6
Služba: 4
Zdravje:5

ŠKORPIJON
Splošno:

Nadaljuje se izjemno dobro obdobje. Unovčiti znate vse, kar delate. Morda boste dobili večji denarni znesek, kar pa bo samo začetek nekaterih pravih, pozitivnih stvari, ki se vam bodo dogajale v tem obdobju. Mogoče boste dobili ponudbo za delo v novem podjetju ali na boljšem delovnem mestu.

Ljubezen:
Fizična privlačnost in telesna kemija bosta bolj dominantni od čustev, kar bo težavna okoliščina v dolgih zvezah. Spletite močnejše vezi med vama, negujte skupne interese, kvalitetno preživljajta prosti časa, to bo pomagalo učvrstiti odnos. Uporabljajte domišljijo, saj bosta tako obnovila čar v zvezi.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 5

STRELEC
Splošno:

Negovali boste svoje družabno življenje in odnose s prijatelji. Zelo boste komunikativni, željni vzburljivosti, zabave in smeha. Pri sklepanju novih poznanstev vam bo zelo pomembno pustiti dober prvi vtis, zato se boste še preveč trudili, s čimer boste izzvali zavist bližnjih prijateljev.

Ljubezen:
Pred vami je dan ljubezni. V partnerju boste videli idealnega človeka za skupno življenje, bolje se bosta razumela in tudi dopolnjevala se bosta. On bo držal niti družinskega življenja v svojih rokah in razpolagal z denarjem. Spoštujte njegovo mnenje, saj bo določene situacije precenil bolje od vas.

Ljubezen: 6
Služba: 4
Zdravje: 5

KOZOROG
Splošno:

Finančno in poslovno nestabilno obdobje je za vami, sedaj se vam bo ves napor povrnil. Ponudite svoje usluge, delo ali znanje nekomu, ki živi v drugi državi ali vodi drugo podjetje. Nezaposleni se boste kmalu zaposlili, a potrebna bo hitra prilagoditev novemu delovnemu mestu in korektni odnosi s sodelavci.

Ljubezen:
Dolge zveze se bodo danes lahko končale z zakonom ali razhodom – a bo korist obojestranska. Po vsem sodeč pa vas bo osvojil njegov šarm in zapeljivost. S partnerjem boste doživeli ljubezen, ki se vam bo vklesala globoko v srce. Prišlo bo do močne telesne privlačnosti. Spoštujte njegovo preteklost.

Ljubezen: 6
Služba: 4
Zdravje: 5

VODNAR
Splošno:

Dokažite, da ste poslovno uspešna, samostojna in materialno solidno podkovana oseba. Zaupajte vase in nastopite samozavestno. Menite, da so razprodaje najboljša priložnost za nakup dobrih čevljev, kozmetike in vsega drugega. Občutno se boste pomladili. To bo izboljšalo vaš videz in rafiniralo vaš stil življenja.

Ljubezen:
Nekdo se bo lahko zaljubil v vas ali pa vas bo vztrajno zapeljeval. Ko vas bo osvojil, bo sledilo popuščanje pritiska in nepričakovana svobodoljubnost. Vajine potrebe in interesi bodo različni, odnos vaju bo preveč obremenjeval. Ker se nikakor ne bosta ujela, bo med drugim prihajalo tudi do resnih sporov.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 6

RIBI
Splošno:

Dan bo dokaj naporen, toda nizali boste uspehe, vztrajali pri začetih poslih in jih tudi uspešno uresničevali. Popoldanske ure bodo prinesle nova poznanstva, a tudi poglobitev in učvrstitev dosedanjih odnosov. Dobro boste služili in spretno razpolagali z denarjem, imeli pa boste tudi zelo dober občutek za investicije.

Ljubezen:
V kolikor boste razpoloženi za zakulisne igre, bo partner danes prava izbira za to. Ne boste mogli razumeti njegovih pravih namer, čustev in motivov. Dušil vas bo z ljubosumjem, a bo imel dokaj legitimne argumente. Vaše odbijanje bo le povečalo njegovo potrebo po dokazovanju.

Ljubezen: 3
Služba: 6
Zdravje: 5

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.