Magazin > Horoskop in Numerologija
11809 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 12. oktobra 2021

astrologija, horoskop, vedeževanje
Stabilne odločitve in želja po tem, da se povzpnete k tistim ciljem, ki ste si jih že pred kratkim zastavili.

Zadeve bodo stekle lažje, popaziti pa bo treba na finance, saj vas nekaj močno mika, čas pa ni najbolj ugoden. Ljubezen bo ostala na točki, ki vas ne bo najbolj navdihovala, ampak celo spravljala v dvome. (Vir: Horoskopi.si)


OVEN 
Z nekom, ki vas že dolgo vznemirja, poravnajte račune in se soočite. Kar nekaj časa vam že leži na duši nekaj, kar bi mu radi povedali. Čim prej se znebite bremena, kar bo z luno v kozorogu nekoliko lažje.

BIK 
Močno prebujena radovednost vam lahko odpre nova vrata, tista, o katerih sanjate že nekaj časa. V ljubezni imate možnost, da končno in na pravi način pridete do prave resnice.

DVOJČKA
Za praktične stvari kljub luni v kozorogu ne boste imeli najboljšega občutka, v zvezi z intuicijo in čustvi pa boste preprosto nepremagljivi.  Nekako vam bo uspelo najti prave besede ki vas postavljajo v ospredje.

RAK
Prišli ste do točke, ko bo za napredek potrebno nekaj žrtvovati. Na zalogi boste imeli obilo kozorogove vztrajnosti, s katero boste uravnavali primanjkljaj odločnosti. Večer vam prinaša umirjen klepet.

LEV
Glede poslovne stvari je zelo pomembno, da ste diskretni in tega se zavedate, kar pa še zdaleč ne pomeni, da vas ne bo mikalo da se z nekom soočite in izpostavite pomembne zadeve.

DEVICA 
Ko se bo dogajanje v službi zaradi hladne energije lune v kozorogu obrnilo v negativno smer, boste brez pomislekov izstopili iz vlaka. Ne boste se ukvarjali z neumnostmi, raje se boste posvetili sebi.

TEHTNICA
Ne boste navdušeni nad energijo lune v kozorogu, ki bo vladala v zraku. Okoli vas bo namreč polno nedokončanih obveznosti. Dan vsekakor ne bo primeren za počitek. Morali boste oditi v boj, pa če vam bo to všeč ali ne.

ŠKORPIJON
Kljub zadržani luni v kozorogu lahko pričakujete veliko smeha in dobre volje, le z alkoholom nikar ne pretiravajte, saj bi se lahko slabo končalo. Obrnite se tja, kjer vas sprejemajo z nasmeškom.

STRELEC
Z mnogimi pozitivnimi mislimi se boste spustili v čudovito vzdušje, ki ga s seboj prinaša današnji dan. Bližina družine in prijateljev vam bo veliko pomenila, saj boste končno poiskali skupen jezik glede pomembne zadeve.

KOZOROG
Zaželeli si boste zabavnih dejavnosti. Zanimivo bo, posebno če si želite česa novega na čustvenem področju in se sprašujete, ali bi se z nekom zbližali. Splet bo tisti, ki vas bo potegnil vase.

VODNAR
Na čustvenem področju se vas bo zaradi lune v kozorogu dotaknila malce napeta energija. Očitali vam bodo namreč, da ste preveč zagledani vase. Včasih se je zdravo postaviti zase, vendar brez pretiravanja. 

RIBI
Čas, ki ga boste preživeli skupaj s prijatelji bo potekal v soju dobre volje in sproščenosti, čeprav luna v znamenju kozoroga prinaša nekaj omejitev in spodbuja potrebo po nenehni delovni storilnosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.