Magazin > Horoskop in Numerologija
6200 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 12. septembra 2023

astrologija Profimedia
Razveselili se boste novih začetkov in čustvenega cikla, ki bo prebudil speča dejstva.

Ključno bo ugotoviti, kako uporabiti tisto, kar ste že osvojili, dotaknili se boste tudi urejanja finančnega področja, in sicer za zelo samozavesten način. Zaradi svojega vrelca notranje topline se boste počutili opažene, vključene in zaželene. Brez zadržkov boste podarjali čas, energijo in komplimente. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Simpatična energija lune v levu nosi s sabo občutek olajšanja ter osvoboditve. Kjerkoli boste, se boste dobro počutili, prav tako vas niti najbolj zoprne pripombe tokrat ne bodo iztirile.

BIK 
Zavedati se boste začeli, da določen odnos ni niti približno tisto, kar si v srcu želite. Čas ne bo najbolj primeren za iskanje globine, bo pa primeren za kakšno direktno soočenje, po katerem vam bo lažje. 

DVOJČKA 
Čeprav ste prepričani, da nekaj popolnoma obvladate, vas lahko dogajanje na poslovnem področju negativno preseneti. Namesto pritoževanja poskrbite, da se boste znašli.

RAK 
Ne izpuščajte priložnosti, za katere veste, da lahko materialno obogatijo prihodnje obdobje. Nagnjeni boste k temu, da kljub sramežljivosti in notranji občutljivosti odreagirate. 

LEV 
V ne najbolj prijetni situaciji se bodo prebudila čustva, za katera ste bili prepričani, da jih popolnoma obvladate. Notranji občutek vas bo opomnil, kaj je za vas zares pomembno. 

DEVICA 
Pogum bo kljub vsem dvomom zaradi lune v levu na višji stopnji. Končno se umikata negotovost in želja po tem, da vas vsi pustijo na miru. Osredotočite se na bistveno. 

TEHTNICA 
Energija lune v levu vas bo ščitila, kar prinaša boljšo odpornost in odlične ter prodorne zamisli. Naj vas vodijo izkušnje, posebno tam, kjer ste malce nemirni ter nesigurni vase. 

ŠKORPIJON 
Ugajalo vam bo več sprostitve, saj ste od rutinskih opravil že močno nasičeni. Družinsko dogajanje bo v središču pozornosti, starši se boste z veseljem več posvečali otrokom.

STRELEC 
Če stvari ne boste opravljali prehitro, ampak jih boste znali narediti premišljeno, se vam ne bo treba zagovarjati. Notranji nemir bo le izid trenutnega nezadovoljstva zaradi situacije, v kateri ste se znašli.

KOZOROG 
Nikar se ne spuščate v malenkosti,  saj vam lahko vzamejo preveč časa. Priporočljivo je, da se počakate na bolj ugoden trenutek. Pričakovanja vas bodo dodatno obremenila, zato jih skušajte utišati. 

VODNAR 
Že nekaj dni se predajate negotovosti, namesto da bi obrnili novi list in začeli bolj sproščeno poglavje. Doma boste spremenljivega počutja in na trenutke tudi občutljivi. 

RIBI 
Prebudile in navdihnile vas bodo speče misli, ki se počasi in intenzivno prebujajo. Čeprav se boste na področju čustev hoteli obvladovati z razumom, vam ne bo uspevalo. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.