Magazin > Horoskop in Numerologija
4971 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 13. avgusta 2019

astrologija, horoskop, vedeževanje
Kakšne energije vas bodo obdajale v torek?

OVEN
Splošno:

Skušali se boste izogniti sporu, saj nekdo od sodelavcev želi, da se žrtvujete zanj. Pazite tudi na svoj ugled in ime, predvsem pa mirno prenašajte vse izzive iz delovnega okolja. Obetajo se vam tudi denarne težave, saj boste popoldan težko obvladovali svoj bančni račun. Zdravstveno stanje ne bo dobro, videti boste izčrpani.

Ljubezen:
Vezani imejte v mislih, da tudi malenkosti štejejo. Čeprav vas bodo pestile določene težave, naredite nekaj lepega za partnerja. Tako vam bo on še bolj z veseljem pomagal čez to kritično obdobje. Samski pa boste danes izvedeli neko novico. Ne reagirajte preveč burno, raje poslušajte zadevo do konca, šele nato naredite zaključek.
 
Ljubezen: 4
Služba: 1
Zdravje: 2

BIK
Splošno:

Vaša močna volja vas bo tudi danes neusmiljeno vodila k cilju. Zmožni boste videti več stvari naenkrat, poiskali boste jedro težav in ne boste nasedali površnim miselnim ukanam. Nakupovali boste in krepko presegli svoje finančne zmožnosti. Glejte, da boste hitro nadomestili izgubo. Nocoj se otresite stresa in se zabavajte dolgo v noč.

Ljubezen:
Tisti, ki ste v partnerskem odnosu, se preveč držite nazaj. Če vam določene stvari niso po godu, morate to povedati, ne pa le skrbeti za to, da ugajate partnerju. Samski pa boste kar malce osamljeni. Naj vas ne bo strah poklicati koga od bližnjih, z veseljem vam bo nekdo priskočil na pomoč in vam delal družbo.

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 6

DVOJČKA
Splošno:

V svojem poklicu že dalj časa bijete boj za obstanek. Tudi danes bodite previdni in natančni pri opravljanju svojega poslanstva. Težite k popolnosti in ničesar ne naredite polovično. Z denarjem ne boste imeli težav, le ne ukvarjajte se preveč s finančnimi težavami drugih. Ne utapljajte slabe volje v alkoholu. So še druge poti, ki vas lahko pomirijo.

Ljubezen:
Vezani se danes zanesite na partnerja in njegovo presojo. Skupaj bosta namreč uspešno rešila dileme, ki se bodo pojavile. Samske pa čaka pester in zanimiv konec tedna. V kolikor se boste odpravili nekam v neznano, se vam obeta neko zanimivo poznanstvo, ki bo imelo tudi v naslednji mesecih vpliv na vas.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4

RAK
Splošno:

Danes boste širili svoje znanje in prav zaradi tega boste že kmalu naleteli na odličen odziv s strani nadrejenih. Z denarjem ne boste varčevali, postavite pa si realne meje, sicer boste že čez nekaj dni obžalovali svojo razsipnost. Zdravje bo tudi danes solidno in brez večjih sprememb, če pa se bodo pojavile, jih ne ignorirajte.

Ljubezen:
Samski boste danes preveč razmišljali o romantiki in čustvih. Ni nujno, da v vsaki osebi iščete potencialnega partnerja. Ne bi bilo slabo, če bi se s kom pogovarjali le zaradi zanimivih zgodb, ki jih lahko pove. Vezani pa boste danes povsem sproščeni in zadovoljni ob svojem partnerju, zato boste želeli večer preživeti z njim.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 5

LEV
Splošno:

Pogum in odločnost vam bosta omogočila, da boste uresničili marsikateri načrt, ki se vam je še pred kratkim zdel nemogoča misija. Ob načrtovanju se poskušajte postaviti v kožo drugih. Izkoristite današnji dan in del zasluženega denarja naložite za slabše čase. Razposajenost vam bo dvignila razpoloženje in poskrbela za dobro počutje.

Ljubezen:
Dan bo za samske precej pester, morda celo nor. Na vsake toliko je dobro, da se zdivjate, kajne? Nič ne bo narobe, če boste naredili kakšno neumnost. Verjemite, da se ji boste kasneje še smejali. Vezani pa boste danes pokazali veliko strasti. Sicer bo partner malce presenečen, vendar v pozitivno smer. Zato le v akcijo!

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

DEVICA
Splošno:

Čeprav so vaši kolegi navajeni vaše spontanosti in odkritosti, vam danes nekdo od njih utegne zameriti zaradi neutemeljenih izjav. Navedite tehtne argumente, če jih boste seveda imeli. Kar se tiče finančnega stanja, boste lahko danes vriskali od sreče. Zdravo prehranjevanje bo končno izboljšalo vašo kakovost življenja.

Ljubezen:
Vezani se boste počutili rahlo ujete. Potrebovali boste nekaj akcije in dogajanja, zato boste danes partnerja postavili na stran. Ne imejte slabega občutka zaradi tega. Samski pa boste želeli prevzeti niti dogajanja povsod, kjer se boste danes znašli. Ne bi bilo slabo, da bi kdaj tudi ostalim prepustili krmilo, saj bi s tem pridobili tudi kakšno pozitivno točko.

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 5

TEHTNICA
Splošno:

Želeli boste biti prvi pri organizaciji in vodenju poslov, vendar bi bilo najbolje, da bi zmanjšali ritem dela. Vaše finančno stanje bo ostalo bolj ali manj nespremenjeno, a le, če boste z denarjem ravnali preudarno. Pazite na imunski sistem, ki bo v prihodnjih dneh nekoliko šibkejši. Za vas in vaše telo bo šlo, pazljivo!

Ljubezen:
Samski boste danes nenehno spreminjali svoje načrte. Na vsak način se boste želeli prilagoditi nekomu drugemu, kar pa vas ne bo osrečevalo. Vezani pa danes potisnite vse moteče dejavnike na stran. Skrajni čas je, da se vsaj za en dan popolnoma posvetite partnerju. Razmislite, kaj bi vama danes ugajalo početi skupaj.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 3

ŠKORPIJON
Splošno:

Veliko se boste ukvarjali s poslovnim življenjem, vendar ne delajte dolgoročnih načrtov. Naj vse poteka po ustaljenih tirih. Vse preveč se po nepotrebnem obremenjujete s finančnim položajem, ki je v resnici boljši, kot pa menite sami. Z vedrim razpoloženjem vam bo danes uspelo pregnati malodušje. Sprostite se!

Ljubezen:
Vezane bo danes odnos osvežil in zbudil bolj kot skodelica kave. Našla bosta nov, boljši način za komuniciranje, kar vaju bo povezalo. Vajina prihodnost zgleda precej obetavna. Samski pa boste še kar preveč razmišljali o ljubezni in romancah. Nikar se ne obremenjujte toliko s tem, posvetite se drugim stvarem, bolj pomembnim.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

STRELEC
Splošno:

Danes se boste zavzeli za nek projekt, saj boste upali, da vam bo prinesel masten zaslužek. Čez dan bo kazalo zelo dobro, toda proti večeru pričakujte preobrat v negativno smer. Finančno stanje bo žal ostalo nespremenjeno, na vašem bančnem računu pa bo tudi v prihodnje minus. Pojavile se bodo lahko težave s kožo, ne pozabite na redno nego.

Ljubezen:
Tisti, ki ste še v fazi iskanja boljše polovice, boste danes končno potisnili na stran delo in ostale obveznosti, zato se boste lahko bolj osredotočili na vaša čustva. V ospredju bodo romantične dogodivščine. Vezani pa boste danes precej razburjeni zaradi nečesa. Nič ne skrbite, partner bo razumel, tudi če boste imeli kakšen izbruh jeze.

Ljubezen: 4
Služba: 1
Zdravje: 3


KOZOROG
Splošno:

Ne zatirajte svojih želja in ambicij na račun navideznega miru. Sposobni ste videti obe plati; tako negativno kot pozitivno. Pripravljeni boste na kompromis in diplomatsko rešitev težav. Z denarjem se danes ne igrajte in večje nakupe, ki ste jih načrtovali, prestavite za nekaj dni. Poskrbite za zdravje in vzdržujte svoje telo v polni formi.

Ljubezen:
Vezani boste na vsak način želeli poskrbeti, da bo ta dan za vaju nepozaben. Naredite nekaj zanimivega, kar bo oba spravilo v smeh in dobro voljo. Samski pa se boste danes spravili početi neke zadeve, ki bi jih morali urediti že lep čas nazaj. Zato boste čez dan kar malce slabe volje. Zvečer poskrbite za zabavo in se sprostite.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

VODNAR
Splošno:

Za doseganje svojih ambicij uporabljate predvsem mentalne talente, zato vas bo rutinsko delo tudi danes dolgočasilo. Popestrite ga. Danes boste sebi privoščili lagodno življenje, zaradi tega pa bo trpel vaš bančni račun. Zvečer se napotite na dolg sprehod. Nadihajte se svežega zraka, se sprostite in umirite tako telo kot duha.

Ljubezen:
Samski boste danes želeli narediti vtis na neko osebo, vendar pa ne boste oddajali prave energije, saj ne boste kazali pravega obraza. Bodite drugič raje preprosto to, kar ste. Vezani pa naredite nekaj za več romantike in strasti v vajinem odnosu. Tega vama bo danes namreč še kako primanjkovalo. Razmislite, kaj bi vaju oba osrečilo!

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

RIBI
Splošno:

Pri delu vas bo tehtanje različnih pogledov naredilo izrazito neodločne. Preveč boste taktično razmišljali, zelo malo pa storili za nov projekt. Danes boste zadovoljili svoje potrebe po materialni varnosti. Začnite se bolj aktivno udejstvovati pri športnih dejavnostih. Lotite se hobija, ki vas je nekoč že veselil.

Ljubezen:
Vezani boste morali danes pokazati veliko mero razumevanja. Vašemu partnerju nekaj ne bo šlo najbolje od rok, kar bo vplivalo na njegovo razpoloženje. Tudi vi niste vedno najboljše volje, kajne? Samski pa si danes privoščite razvajanje. Ne dopustite, da bi vas finančne težave omejevale. Vsaj danes si lahko privoščite malce sprostitve.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 3

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.