Magazin > Horoskop in Numerologija
13563 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 13. februarja 2024

zvezde, astrologija, astronomija, horoskop Profimedia
Spontani odzivi bodo fantastična rešitev, če se želite vsem situacijam, ki vas bodo obdajale nasmejati.

Ves čas boste v gibanju, v iskanju tistega nečesa, kar bi vam lahko popestrilo dolgočasne trenutke. Znali boste poskrbeti, da se ves čas nekaj dogaja. Tudi na področju čustev se bo odvijal pravi ljubezenski vrtiljak. Čeprav boste prepričani, da nekaj nujno potrebujete, razmislite, ali je res tako, saj boste močno nagnjeni k zapravljanju. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Med resnimi pogovori previdno izbirate besede. Očitki in razna psihična izsiljevanja vas ne bodo prepričala, tokrat bodo štela le konkretna dejstva, o katerih boste želeli na dolgo razpravljati.

BIK
Če boste pozornost namenili skupnemu in usklajenemu delovanju, boste preprečili razne nejasnosti ter konflikte. Namesto da bi imeli glavo v oblakih, raje ostanite stabilni na trdnih tleh. 

DVOJČKA 
Ne bodite starokopitni, predvsem pa se ne držite načel in vzorcev, ki vam le škodujejo ter kradejo možnosti za sproščeno delovanje. Luna v ovnu bo prebudila željo po pustolovščini. 

RAK 
Dobra volja, ki jo prebujajo luna v ovnu ter pustne norčije, bo odlična popotnica za prijetno počutje. Razveselili se boste možnosti svobodnega izražanja in manjšega finančnega napredka.

LEV
Vse bolj prijetno se vam bo zdelo nekaj, kar vas še pred kratkim zaradi zahtevnosti ni prepričalo. Znali se boste tudi povezati s sabo in se z energijo lune v znamenju ovna pomakniti naprej.

DEVICA
Lažje kot v preteklih dneh boste pokazali, kaj zmorete, in če boste vztrajali do konca, se vam obeta prijeten napredek. Ponovno se bo v vašo notranjost naselilo zaupanje, ki vas bo pomirilo.

TEHTNICA 
Stanje, ki je nastalo, se lahko, v kolikor boste vse skupaj ignorirali, še poslabša, zato sprejmite odgovornost in ne objokujte neprestano odločitev, ki vam jih dobrohotno svetujejo drugi. 

ŠKORPIJON
Spremljala vas bo široka ter hkrati razigrana paleta ugodnih možnosti. Tokrat ne boste imeli časa za počitek, toda urnike si priredite tako, da ostane še nekaj časa za pustno rajanje.

STRELEC
Na ljubezenskem področju boste našli zanimivo temo, ki se bo prepletala skozi dan in vse skupaj neverjetno navduševala. Znali boste prisluhniti, zaupati ter predlagati nekaj drugačnega, kar bo navdušilo tudi druge.

KOZOROG
Nekdo si resnično zasluži vašo pozornost, zato je čas, da sprejmete odgovornost ter se usmerite v pogovor, s katerim že dlje časa odlašata. V ospredje stopa vprašanje, kako se bo vse skupaj razvilo.

VODNAR
Povečana odgovornost bo tista, ki vas bo preganjala ter onemogočala, da bi si privoščili sproščen dan. Na karierne obveznosti bo treba pogledati kot priložnost, ne pa kot veliko breme.

RIBI
Največ sreče boste imeli na področju kariere, kjer se vam lahko ponudi tudi možnost dodatnega dela. Prebudili boste dobro idejo in tokrat boste točno vedeli, kaj morate narediti.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.