Magazin > Horoskop in Numerologija
5555 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 13. februarja

astrologija
To pravijo astrologi.

OVEN

Splošno:
Preganja vas pretekla odločitev, ki ste jo sprejeli na delovnem mestu. Porajajo se vam dvomi in začenjate obupovati. Ozrite se nazaj in ponovno razčistite sami pri sebi, zakaj ste se že odločili tako, kot ste se. To vas bo pomirilo in ponovno bo osmislilo zadevo. Ste na pravi poti, zato ne zganjajte preplaha in raje sledite smernicam, da ne boste zdaj skrenili s poti.

Ljubezen:
Samski si želite pozornosti, saj pogrešate intimo s partnerjem. Vendar gre le za občutek in ne za dejansko osebo. Ne zganjajte drame, saj sami veste, da ste s svojim statusom trenutno zadovoljni in ne potrebujete nikogar. Vezani pogrešate intimo s partnerjem, ki je zadnje čase nekoliko odsoten. Predlagajte mu sproščujoč večer, ki vaju bo ponovno zbližal.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

 
BIK

Splošno:
Obremenjujete se zaradi odločitve prijatelja. Prijatelju nudite oporo, vaše moraliziranje pa mu v teh ključnih trenutkih prav nič ne pomaga. Prav tako se spomnite trenutkov, ko vam je ta isti prijatelj stal ob strani in vas bodril, ko ste to potrebovali. Kljub temu, da njegove odločitve ne razumete, mu nudite oporo in mu stojte ob strani.

Ljubezen:
Vezani si želite več partnerjeve pozornosti. Bodite previdni, na kakšen način mu boste to pokazali, da ga ne boste prestrašili. Pripravite romantično večerjo ob svečah in dober film, kar bo obema dobro delo. Samski ste polni energije in že kujete načrte za konec tedna. Bodite pozorni, kajti kaj hitro bi se vam lahko želje tudi uresničile.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

DVOJČKA

Splošno:
Danes se boste prenaglili pri osebni odločitvi, kar bo imelo daljnosežne posledice. To vam bo lahko škodilo tako na delovnem mestu kot v osebnem življenju. Pripravite se na negodujoče prijatelje in nasprotovanje sodelavcev. Prav je, da sicer sledite svoji intuiciji, vendar tokrat dvakrat premislite, saj vam posledice te odločitve najbrž ne bodo po godu in si boste kasneje želeli drugačne odločitve.

Ljubezen:
Samski si želite bližine in ljubezni, zato se prepustite družbi prijateljev, kajti če boste ostali sami, vas bo to spravljalo v obup. Vezani imate težave v ljubezni, saj vama s partnerjem ne uspe več najti skupnega jezika, oddaljila sta se in se pravzaprav eden drugemu izogibata. Vzemite stvari v svoje roke in partnerja povabite na pogovor.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 5

RAK

Splošno:
Danes boste spoznali novo osebo, ki vam bo spremenila življenje. Sprva boste previdni, vendar ne imejte zadržkov pri spoznavanju novega sodelavca, saj se vama obeta uspešna prihodnost. To je oseba, s katero se boste odlično ujeli in boste zelo dobro sodelovali. To bo spremenilo vaš dosedanji način dela, prineslo bo svež veter v stare navade in rutino.

Ljubezen:
Samski ste v dilemi, saj se odločate med ljubeznijo in delom. Na obeh področjih vas čaka super priložnost, vendar trenutno lahko izberete le eno. Prisluhnite srcu in mu sledite, saj le tako ne boste obžalovali te pomembne odločitve. Vezani ne boste razumeli partnerja, kar ga bo prizadelo. Zato se le potrudite in vzpodbudite pogovor.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 5

LEV

Splošno:
Zaskrbljeni ste zaradi zdravja, saj imate občutek, da se z vašim telesom nekaj dogaja. Gre za pomanjkanje spanja, slabo in neredno prehrano ter dehidracijo. Že danes zvečer poskrbite zase. Pred spanjem si pripravite kopel, v posteljo pa pojdite bolj zgodaj kot običajno. Poskrbite, da boste imeli vseh pet obrokov v dnevu, da se boste dovolj gibali in pijte dovolj vode.

Ljubezen:
Vezani se prepuščate partnerjevi ljubezni in uživate njene sadove. V vajini zvezi je ponovno harmonija in trudita se osrečevati drug drugega. Pazite, da ne boste šli predaleč in svojega partnerja prestrašili s svojimi čustvi. Samski ste zaskrbljeni, saj imate nizko stopnjo samozavesti in slabo samopodobo. Glavo gor, saj vas pozno popoldan čaka prijetno presenečenje.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 2

DEVICA

Splošno:
Danes se boste soočili z neprijetno situacijo na delovnem mestu, saj se nikakor ne boste mogli strinjati z nadrejenim. Veste, da nasprotovanje škodi, vendar vas njegovi argumenti ne bodo prepričali in zato ne boste popustili. Poskrbite, da boste na svojo stran pridobili dovolj sodelavcev, kajti samo tako vam bo lahko uspelo.

Ljubezen:
Samski boste danes samozavestni in se boste brez ovir spogledovali z mimoidočimi. V tem boste neizmerno uživali, napolnjeni boste s pozitivno energijo. Vse skupaj bo pripeljalo do nepričakovanega povabila na zmenek. Vezani si želite miru in užitkov, vendar vam partner posveča vse preveč pozornosti, kar vas duši in odbija proč od njena. Razmislite, po čem zares hrepenite.

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 5

TEHTNICA

Splošno:
Skrbi vas zdravje, saj se zavedate težav, ki jih imate. Poslušajte svoje telo, kaj vam sporoča. V zadnjem času ste bili preobremenjeni z delom, zato je vaše počutje slabše, odpornost pa nizka. Poiščite si hobi, ki vam bo dovoljeval stik z naravo. Proti večeru vas čakajo prijetna presenečenja v krogu družine.

Ljubezen:
Samski obujate spomine iz preteklosti, ki jim nikakor ne morete uiti. In kot nalašč boste danes srečali nekdanjega partnerja, z novo ustvarjeno družino. Bodite močni in ne dopustite čustvom, da bi vas prevzela. Vidva tako ali tako nista za skupaj, zato pojdite mimo z vzdignjeno glavo. Vezani si boste želeli več samote, saj boste potrebovali čas za razmislek.

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 2

ŠKORPIJON

Splošno:
Finančno si boste opomogli, saj zvezde kažejo na nepričakovane prihodke in priliv sredstev. Nekdo, ki ste ga že davno pozabili, bo ponovno vstopil v vaše življenje, kar vas bo po eni strani razveseljevalo, po drugi pa plašilo. Obstaja namreč razlog, da ste s to osebo nekoč že prekinili stike. Znanca nikar ne preženite, vendar pa bodite previdni in svoje odločitve premislite.

Ljubezen:
Samski si želite druženja in akcije, zato se boste v službi dogovorili za druženje v popoldnevu, ki pa se bo zavleklo pozno v noč. Razmislite, kaj želite sporočiti ostalim, saj bodo vaši signali opaženi in bodo imeli tudi svoje posledice. Vezani v zvezi trenutno čutite praznino, ki jo nadomeščate s hrano. Partnerju predlagajte pogovor.

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 4

STRELEC

Splošno:
Danes boste vstali z levo nogo, zato bi bilo najbolje, da bi se izogibali ljudem. Bližnjim razložite, da druženje prestavljate na naslednji dan. Zamotite se s knjigo ali filmom, ki vam bo zapolnil misli in vas bo odpeljal daleč stran od vsakdanjih skrbi, ki vas spravljajo v slabo voljo in vplivajo na slabo razpoloženje. Delajte na sebi.

Ljubezen:
Samski ste zmedeni in ne veste, čemu bi dali prednost. Občutek imate, da ne potrebujeta nikogar, pa vendar praksa kaže drugačno sliko. Vzemite si čas zase in za temeljit razmislek. Vezani boste pozorni, da s svojimi dejanji ne boste prizadeli partnerja. Veste, da on takega obnašanja ne podpira, zato se brzdajte.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 2

KOZOROG

Splošno:
Danes boste leni. Storilnost na delovnem mestu bo minimalna, ampak potrudite se, saj je pred vami pomemben projekt, pri katerem želite sodelovati, zato se morate izkazati pred nadrejenim. Energijo pridobite s polnim zajtrkom, naredite si kosmiče, jejte sadje in pijte dovolj vode, kar vam bo dalo potrebno energijo za spopad z obveznostmi.

Ljubezen:
Samski si želite novih izzivov, zato izkoristite današnjo zabavo, ki jo prireja prijatelj. Kljub temu, da vam družba, ki bo na zabavi, ne bo ugajala, pojdite. Čaka vas prijetno presenečenje. Vezani si želite skupnih večerov s partnerjem; gledanje filmov in sladkanje s čokolado, kot sta to počela v preteklosti. Po službi zavijte v trgovino in kupite partnerjevo najljubšo čokolado.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 3

VODNAR

Splošno:
Čaka vas prijeten in sproščen dan. Ne ponovite napake iz preteklosti, zato ne pozabite na pozornost in se v prostem času posvetite bližnjim. Na delovnem mestu se boste počutili odlično, uspešni boste. Samski boste večer preživeli v prijetni družbi prijateljev. Predlagajte obisk kina in si poglejte zadnjo filmsko uspešnico.

Ljubezen:
Vezani ste zadovoljni s potekom vaše zveze, saj sta si s partnerjem močno prizadevala, da sta prišla na to točko. Za večerjo partnerju pripravite njegovo najljubšo jed in trud se bo obrestoval, saj vas čaka prijetno presenečenje. Samski ste zadovoljni z odločitvijo, ki ste jo sprejeli v preteklosti, saj veste, da bi vas partner oviral pri izpolnjevanju osebnostnih ciljev.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

RIBI

Splošno:
Ponovno se obremenjujete brez potrebe. Delo boste uspešno dokončali, res pa je, da vas čaka nekaj nadur. V glavi si ustvarjate situacije in vse predvidevajo vaš neuspeh. Temu ne bo tako, zato le verjemite vase in se spoprimite z delom, da ga boste čim prej dokončali. Ker se soočate s finančnimi težavami, vam mora uspeti, zato dajte vse od sebe.

Ljubezen:
Vezani ste trmasti in rinete z glavo skozi zid, kar ni po godu vašemu partnerju. Dolgo je prenašal vaše muhe in čas je, da se pomirite in se pogovorite z njim o tem, kar vas teži. Se vam ne zdi, da bosta tako lažje rešila težave in prebrodila krizo? Samski ste spoznali nekoga, ki veliko obeta, zato se dogovorite za zmenek.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.