Magazin > Horoskop in Numerologija
4642 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 13. julija

astrologija, horoskop, napoved Profimedia
Z energijo lune v tehtnici si boste všeč takšni kot ste.

Morda boste že ob kavi deležni kakšnega simpatičnega komplimenta. Zanimalo vas bo delo, ki bo zaradi vpliva lune v devici analitično, zbrano in seveda dobro opravljeno. Tokrat nobene malenkosti ne boste spregledali, saj se boste potrudili brati tudi droben tisk ter med vrsticami. (Vir: Horoskop.si)

OVEN

V jutranjih urah, ko bo luna še v levu, poskrbite za prijetno dogajanje, predvsem v službi, kjer vas lahko v nasprotnem primeru količina dela zelo močno obremeni, prav tako tudi kakšen sodelavec.
 

BIK

Vztrajate v popoldanskih urah, ko boste zaznavali energijo lune v devici pri tistih nalogah, ki bi jih bilo potrebno že zdavnaj zaključiti. Lažje vam bo, če boste uporabili svojo natančnost.

DVOJČKA

Mešana energija, ki jo boste čutili danes prinaša številna nihanja razpoloženja. Čeprav boste v enem trenutku čutili da ste na vrhuncu svojih moči, se lahko v naslednjem trenutku znajdete v situaciji, ko boste zelo nemirni.

RAK

Občutljiva energija se vas bo dotikala povsod na vseh področjih. Razmislite o drugačnih priložnostih, saj ste v zadnjem času obtičali v situacijah, ki vam prebujajo občutek dolgčasa.
 

LEV

Izkoristite jutranje ure, ko bo luna še v vašem znamenju. Privoščite si kraljevski zajtrk in najboljšo kavo saj boste le tako lažje nadaljevali v prijeten in hkrati spodbuden dan.

DEVICA

Zakaj ne bi enkrat za spremembo skušali delovati bolj sproščeno kot običajno. Nekateri ljudje so že siti hladnega in zadržanega ter dlakocepskega pristopa, ki ga običajno izžarevate.

TEHTNICA

Zaželeli si boste nekaj večjega in lepšega, zato se boste odločili spremeniti svoj delovni pristop. Upali boste, da vaš trud nekdo čim prej opazi ter seveda tudi nadgradi, kot si po tihem želite.

ŠKORPIJON

Svoje misli boste zjutraj, ko bo luna še v levu usmerili v željo po blišču in opaznosti. Eno so želje, drugo je realnost, kar boste danes tekom dne tudi spoznali, saj bodo sanje ostale samo sanje.

STRELEC

Prehitite tiste, ki neprestano drezajo v vas in vas skušaj prepričati kaj je za vas dobro. Potegnite iz rokava prirojeno individualno naravo, ki vam bo zagotovo pomagala do boljšega počutja. 

KOZOROG

Zanesite se danes nase in na tista dejstva, za katera ste prepričani da so preverjena. Vsi ostali odgovori in pripombe naj vas tokrat ne zmotijo, saj vam ne prinašajo nič dobrega. 

VODNAR

Ne verjemite vsemu kar danes slišite, saj vam bo nekdo želel povedati svojo različico zgodbe, ki pa žal ni najbolj realna. Nikar ne padajte na sladke besede, ampak preverite ozadje. 

RIBI

Naj bo sreča danes v vaši bližini, saj jo boste še kako potrebovali. Tako na področju ljubezni, kot tudi na področju denarja prihaja danes nekaj nesporazumov in kočljivih situacij.
 

 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.