Magazin > Horoskop in Numerologija
4134 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 13. marca

astrologija
Koga čaka lep in miren torek?

OVEN

Splošno:
Nujno potrebujete sprostitev od napornega dela. Ne zavedate se, da imate resne težave s počutjem in da jih morate čim prej rešiti, kajti utegnete utrpeti dolgoročne posledice. Bodite pozorni na znamenja, ki vam jih pošilja telo. Odpravite nevšečnosti. Obiščite zdravnika ali vsaj lekarno in si priskrbite dodatke, ki vas bodo okrepili.

Ljubezen:
Samski ste naveličani čakanja in si na vse pretege želite osvojiti srce simpatije. Potrudite se in uspelo vam bo, le svoj obupan izraz in pristop opustite, saj to ni niti malo simpatično. Vezani pogrešate pogovore s partnerjem, ki sta jih imela nekoč, sedaj pa sta se kar malo oddaljila eden od drugega. Ne skrbite, partnerju pripravite prijetno večerjo, ob kateri bosta pokramljala.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 2

BIK

Splošno:
Čas je, da se soočite z notranjimi strahovi in jih končno omejite. Sicer je to dolgoročen proces, pa vendar je odločitev, da se boste z zadevo soočili, bistvenega pomena in vam bo vzela le trenutek. Pri vsem skupaj vam bo pomagala oseba iz preteklosti, ki je pravzaprav ne opazite, vendar je ves čas v vaši bližini, zato odprite oči in se ozrite naokrog.

Ljubezen:
Samski želite ohraniti status quo, saj vam ritem in način življenja več kot ugajata. Kljub temu, da vam zmenki ne ugajajo, se odzovite na kakšno od ponudb, saj potrebujete malo sprostitve in socialnega življenja. Vezani imate dovolj tega, da partnerja ne vidite več. Uskladita svoja urnika in poskrbita za to, da bosta skupaj preživela več časa.
    
Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

DVOJČKA

Splošno:
Še vedno vas obremenjuje prijatelj, ki se s svojimi težavami noče soočiti. Potrudite se in ga za voljo njega samega postavite na realna tla. Ta oseba je zelo destruktivna in počne nesmiselna dejanja, ki škodujejo tako njej kot ljudem okrog nje. Njene težave, ki so pravzaprav konstrukt realnosti, vas psihično izčrpavajo, kar vam jemlje moči.

Ljubezen:
Vezani pogrešate partnerja. Trudite se razumeti naravo njegovega dela, pa vendar vam soočanje s tem dejstvom predstavlja težavo. Pogovorite se s prijateljem, ki vam bo pomagal iz situacije. Samski ste zaskrbljeni zaradi prijatelja. Svojo zaskrbljenost izkazujete na zanimiv način in prijatelju posredujete zanimiva sporočila, ki jih ne zna interpretirati. Ne delajte zmešnjave.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4

RAK

Splošno:
Počutite se obupno, saj niste zadovoljni na delovnem mestu. Služba vas ne izpopolnjuje, prav tako pa se vsakodnevno soočate s težavnimi sodelavci in strankami. Glede na pretekle izkušnje veste, da se temu niti ne morete zoperstaviti. Situacijo res dobro analizirajte, pogovorite se z bližnjimi in skupaj sprejmite odločitev. Odločili se boste pravilno.

Ljubezen:
Samski pogrešate svojo nekdanjo ljubezen. Kakorkoli se trudite, vam ne uspe spoznati niti približek tiste osebe, ki ste ji nekoč dali srce. Resda je boleče, pa vendar se potrudite in prebrodite to krizo. Z aktivnostmi in čim manj prostega časa vam bo to tudi uspelo. Vezani uživate sadove ljubezni, toda vseeno imate globoko v sebi čuden občutek.

Ljubezen: 4
Služba: 1
Zdravje: 3

LEV

Splošno:
Razpoloženje menjate tako pogosto, da prestavljate veliko težavo ljudem okrog vas. Prijatelji vas z veseljem tolerirajo, ampak vse ima svoje meje. Vi ste svojo že krepko presegli. Pomirite se, izogibajte se ljudem in se takoj po službi odpravite domov. S svojim obnašanjem ste grozni in utegnete koga nehote prizadeti, zato spremenite pristop.

Ljubezen:
Samski ste navdušeni nad idejo prijatelja, ki organizira večerno zabavo. To, da ste med povabljenimi, si štejete v čast. Naslednjo organizirajte vi, pobudo dajte sami, prav tako pa predlagajte tudi določeno tematiko. Prisotni bodo navdušeni in obeta se vam prijeten večer. Vezani ste naveličani partnerjevega nenehnega zamujanja. Postavite mu ultimat, sicer bo nadaljeval s svojo neprijetno navado.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

DEVICA

Splošno:
Dan boste preživeli z ljubljeno osebo. Kljub temu, da ste se tega popoldneva veselili že nekaj časa in v druženju uživate, boste ob koncu dneva izmučeni. Počutili se boste super, le poskrbite za to, da boste v telo vnesli dovolj tekočine, saj boste cel dan na nogah. Večer boste želeli preživeti sami, pa vendar vam to ne bo uspelo, saj vas čaka nenapovedan obisk.

Ljubezen:
Samski se veselite prihodnosti in vsega, kar vam prinaša, saj ste pozitivno naravnani in imate dober občutek glede sodelavca. Svojih misli ne delite preveč na glas, saj bi lahko prišlo do zmede in napačnih interpretacij, kar bi simpatijo odgnalo. Kemija je obojestranska, pa vendar se osebi približajte počasi. Vezani si vzemite čas za ljubljeno osebo.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4

TEHTNICA

Splošno:
Soočate se z nenehno utrujenostjo, kar pošteno otežuje vaše normalno delovanje. Potrebujete pošten počitek, pa vendar kar ne najdete časa za to. Energijo vzdržujte s pravilno prehrano in pitjem vode ali zelenega čaja, ki telesu daje ravnovesje. Kljub napornemu urniku si zvečer privoščite prijetno kopel in si oglejte film. Dobra družba prijatelja bo kot pika na i.

Ljubezen:
Samski si še vedno prizadevate za vrnitev svoje nekdanje ljubezni, ki je nikakor ne morete pozabiti. To vas žalosti in zato se izmikate druženju. Nikar ne ostajajte doma, ampak se pomešajte v družbo in prebolite zadevo. Vezani ste v dvomih glede partnerjeve iskrenosti. Nikar. Spomnite se neprijetnega dogodka iz preteklosti, ko so se vaši dvomi izkazali za neutemeljene.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 2

ŠKORPIJON

Splošno:
Ne jezite se, če vas bodo danes presenetili s šalo. Sprejmite dejstvo, da se tega niste vi spomnili prej. Sprostite se, to bo tudi namen. Nasmehnite se in pustite prijatelju malo zadovoljstva. Dan bo minil brez večjih nevšečnosti, le proti večeru bo nastopilo slabo počutje, ki pa bo povezano s prehrano.

Ljubezen:
Samski ste odločeni, da boste v roku enega tedna našli novo ljubezen, saj imate dovolj tega, da vsako noč spite sami. Raje pretehtajte pozitivne stvari samskega stana, kot pa da se naivno in zaletavo dogovarjate za zmenek z osebo, ki vas pravzaprav ne privlači. Vezani ste naveličani partnerjevih igric, saj se vam njegovo nenehno izmikanje pogovorom ne zdi smiselno.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 3

STRELEC

Splošno:
Danes boste precej zaletavi, kar vas bo oviralo predvsem pri delu na delovnem mestu. Z nalogo, ki vam bo zaupana, naj bi se soočili mirno in zbrano, vi pa boste nenadzorovano rinili z glavo skozi zid, kar se bo poznalo tudi pri rezultatih. Skrbelo vas bo, kaj o vas menijo sodelavci in kaj o vas govorijo za vašim hrbtom. Ne obremenjujte se in se posvetite delu.

Ljubezen:
Samski ste zadovoljni in ne pričakujete drastičnih sprememb na področju ljubezni. Ker pa ljubezen pride, ko se jo najmanj pričakuje, boste prav danes spoznali osebo, ki bo spremenila vaše življenje. Vezani ste navdušeni nad partnerjevimi idejami, ki vas spravljajo v smeh, obenem pa vam dajejo dober občutek za prihodnost vajine zveze.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 5
 

KOZOROG

Splošno:
Znašli ste se v depresiji, tarejo vas različne težave; realne in namišljene. Z njimi se morate nujno soočiti. Družite se z ljudmi, ki vas bodo napolnili z energijo; prav tako vas bo navdihovala okolica, če boste le dopustili. Pomislite, česa si želite in sledite svojim sanjam, saj boste le tako lahko uspešni in srečni.

Ljubezen:
Samski ste naveličani prazne postelje in osamljenih obedov. Vaše psihično stanje ni najboljše, zato je čas, da se vzamete v roke in se nehate smiliti sami sebi. Imate vse možnosti, le izkoristiti jih morate. Vezani ste naveličani vsakdana in si želite več energije v vajini zvezi. Delite svoje težave s partnerjem in uredila bosta zadevo.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 3

VODNAR

Splošno:
Končno ste zadovoljni na delovnem mestu. Položaj, ki ste ga pred kratkim prevzeli in se spočetka ni zdel obetaven, vam prinaša zadovoljstvo in veselje. V svojem delu neizmerno uživate, vendar pa se obveznosti, ki jih imate, odražajo na družinskem življenju, ki peša. Svojim bližnjim razložite situacijo. Razumeli vas bodo in konec koncev vam bodo tudi sledili.

Ljubezen:
Vezani ste naveličani partnerjevih razvad in ste ves čas razdraženi. Namesto da se konstantno prepirate s partnerjem in ga obtožujete, se raje z njim pogovorite o tej dotični težavi in zadevo bosta uredila. Je pa res, da vas čaka pomembna in težka izbira. Samski si želite novih avantur, a za to nič ne naredite. Posedanje doma vas ne bo nikamor pripeljalo.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 3
 

RIBI

Splošno:
Sami sebi se sicer zdite čudovito samozavestni in suvereni, vendar je vaš odnos, ki ga ob tem kažete, odbijajoč in zavajajoč. Premislite, v kakšni luči se želite pokazati, saj nikoli niste bili oseba, ki daje napačna sporočila. Vaš odnos na delovnem mestu bo zaznamoval vaš položaj in delovanje tudi v prihodnosti, zato bodite previdni.

Ljubezen:
Kljub temu, da se na vse pretege trudite, ostajate samski. Premislite, kakšno taktiko bi ubrali, da bi bili kar se da uspešni. O pristopu se lahko pogovorite tudi s prijateljem, ki vam bo dal nasvete. Teh sicer sprva ne boste želeli upoštevati, vendar mu verjemite. Vezani ste v dvomih glede partnerjevih izjav, saj si nasprotujejo. Raziskujte in odkrijte vir partnerjeve nepoštenosti. Gre za nedolžno zadevo, zato ne pretiravajte.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 5

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.