Magazin > Horoskop in Numerologija
4718 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 13. november 2018

horoskop
Tako napovedujejo zvezde.

OVEN

Splošno:
Današnji dan boste preživeli zelo aktivno. Ohranite razum in trezno glavo pri trošenju denarja, saj so pred vami veliki finančni stroški. Pri delu boste dokazali, da ste zares sposobni. Poskrbite za fizično aktivnost, saj v nasprotnem primeru ne morete pričakovati izgube odvečnih kilogramov. Bodite previdni, saj se bodo tekom dneva lahko pojavile zdravstvene težave!

Ljubezen:
Vezani boste danes na bojni nogi s svojim partnerjem. Zdelo se vam bo, da vas ne razume. Prav tako se bo lahko spravljal na vas ter izražal svojo jezo in slabo počutje. Zaupajte mu, kaj vse vas moti v vajinem razmerju in skušajta poiskati kompromis ter nove alternativne rešitve. Samski boste čutili gorečo željo po zbližanju z nekom.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 2


BIK

Splošno:
Današnji dan vam ne bo naklonjen, saj boste podvrženi prepirom in dvomom pri delu. Pred vami so drastične spremembe, ki bodo vplivale tudi na vaše zdravje. Skušajte se zavarovati pred stresom in se sprostite. Obstaja nevarnost bolezni, zato pazite nase in poskrbite zase. Postavite se v središče svojega življenja.

Ljubezen:
V ljubezni boste vezani ponovno obnovili razumevanje med vama s partnerjem. Skupaj bosta začela načrtovati vajino prihodnost, saj bosta končno razmišljala o podobnih stvareh. Samski lahko pričakujete spremembe! Danes se boste znašli pred novo ljubezensko preizkušnjo. Nekdo vas bo lahko povabil na prav posebno mesto. Sprejmite povabilo!

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 2


DVOJČKA

Splošno:
Izkoristite energijo današnjega dne za pomembne projekte, s katerimi se boste morali soočiti pri delu. Danes se boste morali osredotočiti samo na delo. Ne bodite obupani, saj se boste kmalu povzpeli na višjo stopničko, zato razmišljajte optimistično. Pri zdravju bodite vodnarji previdni na bolečine v križi. Če na delovnem mestu sedite, potem je prav, da premislite o fizični aktivnosti.

Ljubezen:
Razumevanje v partnerskem odnosu bo danes boljše, kot je bilo pred dnevi. Zato se predajte ljubezni in načrtujte skupno prihodnost. Morda boste utrujeni, toda vaš partner bo vsekakor navdušen nad vami, zato mu prisluhnite in se predajte njegovi naklonjenosti. Samski boste hrepeneli po dotiku in bližini. Ljubezen je dosegljiva za vse, zato razmišljajte pozitivno.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 3


RAK

Splošno:
Na delovnem mestu boste lahko danes opazili rivalstvo. Nekdo od sodelavcev se bo lahko celo obrnil proti vam. Ne ustrašite se in ostanite ambiciozni. Ne hitite in poskrbite za to, da bo vaše delo opravljeno kakovostno, dobro in korektno. Na finančnem področju vam trenutno ne kaže najbolje, zato malce stisnite zobe in videli boste, da bo kmalu bolje.

Ljubezen:
Danes se boste predali ljubezni. Zdelo se vam bo, da vas bo samo ljubezen pomirila in prav nič drugega. Čutili boste, da ste v partnerjevi bližini zares mirni in da se samo ob njem lahko dejansko sprostite. Bravo! Samski boste osredotočeni na delo. Vzemite si čas tudi za bližnje in prijatelje. Ne bo vam žal!

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4


LEV

Splošno:
Odnosi pri delu se bodo lahko poslabšali. Ne ustavite se, kljub temu, da bo nekdo onemogočal vaše delo. Malo tekmovanja vam zagotovo ne bo škodilo. V vas se bo pojavila strast in želja po tem, da se lahko končno dokažete. Pokažite zrelost v razmišljanju in pripravljenost na delo. Zdravje: pazite na prebavila in bodite previdni pri izbiri hrane.

Ljubezen:
Samske bo lahko ravno danes doletela ljubezen. Morda boste pričeli verjeti v ljubezen na prvi pogled, saj se vam bo zdelo, da je prišla v vaše življenje povsem nepričakovano in nemudoma. Ne dvomite vanjo! Vezani boste tudi danes ravnodušni glede svojega čustvenega življenja. Premislite pri sebi in se nato pogovorite s svojim partnerjem, saj vaju tišina ne bo pripeljala daleč.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 3


DEVICA

Splošno:
Na delovnem mestu boste danes izjemno aktivni in zdelo se vam bo, da lahko premagate vse izzive, ki vam stojijo na poti. Pazite na svoje zdravstveno stanje in ne pretiravajte z aktivnostjo, saj se bo vaše počutje v naslednjih dneh lahko poslabšalo. Zdi se, da si ne vzamete dovolj časa zase in za počitek. Danes zvečer si privoščite oddih. Obisk savne vam ne bi škodil.

Ljubezen:
V čustvenih vodah se morda ne nahajate na najboljši točki, saj ste zaverovani v idealistične predstave. Čas je, da prenehate sanjariti in stopite na realna tla. Če ste v razmerju, ki ne deluje, je skrajni čas, da poiščete rešitve, saj so tik pred vami. Morate se zavedati, da nikoli in nikjer ni vse popolno. Brez rešitev pa tokrat ne boste prišli daleč. Premislite!

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 2


TEHTNICA

Splošno:
Današnji dan bo zaznamovan z različnimi čustvi. Zdi se, da ste čustveno nekoliko nestabilni. Proti večeru boste že bolj aktivni, posvetili se boste družabnemu življenju, toda čas boste namenili le osebam, ki so vam najbližje. Z delom boste opravili kot za šalo, prav tako pa vam bo delovnik minil zelo hitro. Poskrbite še za svoje zdravje.

Ljubezen:
Vezani boste danes v ljubezni zelo nihali. Čutili boste, da vam je partner zelo blizu, toda prav tako se boste počutili, kot da je zelo daleč. Premislite o tem, kako bi se lahko bolj povezali s partnerjem. Morda si lahko omislita nov hobi. Zbližanje je zagotovo pred vama, zato ne skrbite. Samski boste razočarani nad svojo simpatijo. Zdelo se vam bo, da vas ne opazi.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 3


ŠKORPIJON

Splošno:
Izkoristite današnji dan za načrtovaje vaše prihodnosti. Kmalu vas čaka preobrat, ki vas bo pozitivno presenetil. Pazite na čustva in odnose z bližnjimi. Izražanje vam danes ne bo pisano na kožo, zato bo lahko prišlo do nesporazumov. Člani družine bodo od vas zahtevali preveč, vsaj zdelo se vam bo tako. Bodite previdni, saj bosta vaš temperament in eksplozivnost ponovno v ospredju!

Ljubezen:
Danes boste ljubezensko zelo razdvojeni. Samski boste čutili, da ste v slepi ulici in da se ne morete odločiti med dvema ali celo več osebami. Vzemite si čas za premislek in se ne zaženite v nekaj, v kar niste prepričani. Vezani boste čutili, da vam partner ne pove vsega, kar mu leži na duši. Poglejte mu globoko v oči in besede bodo privrele na plan.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4


STRELEC

Splošno:
Dan vam bo pisan na kožo, le v službi boste opazovali uro in komaj čakali, da boste lahko odšli domov. Aktivni boste in družili se boste z ljudmi okoli vas, zato boste dobro izkoristili vaš proti čas. V večernem času se boste srečali s prijatelji in znanci. Pazite na svoje zdravje, saj se bodo lahko prav danes pojavile težave s sečili. Zaužijete dovolj tekočine.

Ljubezen:
Vezani boste v odnosu danes začutili harmonijo. Zdelo se vam bo, da sta se s partnerjem ponovno vrnila v čas, ko sta se spoznala. Ljubezen med vama se bo pričela prebujati. Samski si boste zaželeli nekoga, s katerim bi lahko preživljali prebujanje. Poglejte okoli sebe. Morda je nekdo pred vašim nosom. Ne slepite se več.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 2


KOZOROG

Splošno:
V ospredju bosta resnost in toleranca, še posebej na delovnem mestu. Polni boste novih idej, ki vas bodo pripeljale do uresničitve želenega projekta. Čas na delu vam bo minil kot bi mignil. Spoštovanje, ki ga boste pokazali danes, bo ugodno vplivalo na odnose z drugimi ljudmi ter posledično na uspeh pri delu. Pazite na zdravje!

Ljubezen:
Ne slepite se več. Čas je, da pogledate resnici v oči. Vezani ste zavarovani v občutke do določene osebe, čeprav morda niste več v razmerju, ki dejansko funkcionira. Čas je, da se soočite z resnico in ugotovite, ali je prihodnost z obstoječim partnerjem mogoča ali ne. Med vama nastaja razpon, prav tako pa boste danes čutili odtujitev.

Ljubezen: 2
Služba: 6
Zdravje: 3


VODNAR

Splošno:
Kmalu boste v življenju odprli novo poglavje. Trenutno si želite novih izkušenj in danes se boste počutili povsem porazno. Zdelo se vam bo, da ste obstali na isti točki in da vas je to pričelo omejevati. Premislite o tem, kakšnih sprememb si želite in počutili se boste bolje. Čas je, da začnete paziti na svoje finance!

Ljubezen:
V današnjem dnevu vas bo nekaj razžalostilo. Če imate čustvene težave, jih skušajte izraziti, toda pazite, da pri tem ne boste okrivili drugih ljudi. Vezani se boste danes znašali na svojega partnerja. Presodite, ali je vaše ravnanje zares pravično. Počistite pred svojim pragom, saj se boste počutili bolje. Zavedati se morate, da je samo z občutki očiščenja možna osebna rast.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 4


RIBI

Splošno:
Danes boste gradili na odnosih, še posebej v okviru prijateljskih vezi. Posvetili se boste osebam, ki vam bodo želel zaupati določene težave. V večernih urah se boste zapletli v dolg pogovor. Prav je, da ste na voljo ljudem takrat, ko vas potrebujejo. Na delovnem mestu vas danes čaka pozitivna energija. Z delovnimi nalogami boste opravili hitro. Vaša koncentracija bo izvrstna.

Ljubezen:
Vezanim se bo zdelo, da postajate vse bolj ljubosumni. Razsodnost boste danes postavili na stranski tir, zato se boste lahko s partnerjem zapletli v spor, ki bo povsem nepričakovan. Izogibajte se posesivnosti in ljubosumnosti; lažje vam bo. Samski boste zamišljeni. Predajali se boste delu, da boste tako pozabili na ljubezen.

Ljubezen: 2
Služba: 6
Zdravje: 6

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.