Magazin > Horoskop in Numerologija
9105 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 14. februarja 2022

valentinovo, srčki, ljubezen Profimedia
Na področju ljubezni pričakujte veliko dogajanja in strasti.

Nikar se ne zapirajte vase, saj se vam končno odpira priložnost, da se z nekom zbližate v pravem pomenu besede. Prikopali se boste do notranjega spoznanja, kaj v resnici zahteva ter želi vaše srce. Preobrazbe bodo povezane z osebnim dojemanjem pomembnih situacij, še posebej v krogu bližnjih. Če nečesa ne boste razumeli, se ne bojte ponovno postaviti vprašanja. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Bodite bolj prilagodljivi ter svoje sposobnosti izražajte v dejanjih, ne le z besedami. Le tako se boste osvobodili strahu. Ves čas se vam bo nekam mudilo, zato vas bodo označili, da ste nemirni.

BIK
Ljubljena oseba bo hrepenela po nežnostih, iz vas pa bo gorela močna strast, ki jo boste težko umirili. Na ljubezenskem področju bo vsekakor pestro, še posebej če ste v razmerju. 

DVOJČKA
Priporočljivo je, da zadeve poskusite razčistiti z umirjeno komunikacijo, saj boste na trenutke zaradi lune v strelcu bolj nemirni. Na področju osebne rasti in zdravja bo vse stabilno.

RAK
Nagnjeni boste k želji, da greste mirno čez razlike v partnerstvu glede delitve oblasti, intimnih zadev, financ in drugih čustveno obarvanih tematik, ki vas zadnje čase obremenjujejo.

LEV
Prihajajo ljubezensko obarvane vibracije, zato bodo čustva intenzivna. Vezani, če ne boste deležni presenečenja,  boste nekoliko eksplozivni in v določenih trenutkih konfliktni.

DEVICA
Poiskali boste način, kako ponovno prižgati iskrice v svojem razmerju. S spontanostjo lahko tudi tisti, ki ste samski, pritegnete pozornost določene osebe in zdaj je pravi čas, da to storite.

TEHTNICA
Prepustite se toku, še posebej na področju ljubezni, ki bo danes prioriteta. Brez prevelikih in nemogočih pričakovanj boste veliko lažje upravljali svoje ljubezensko življenje. 

ŠKORPIJON
Pazite, saj se vam lahko zaradi vpliva lune v strelcu zgodi, da stvari ne vidite v takšni luči, kot dejansko so. Ohranite svojo zbranost in ne zaspite na lovorikah, saj bi vam bilo žal.

STRELEC
Zaradi planetarnih vplivov bo nekdo dobil napačno predstavo o vas. Bodite previdni pri tem kaj govorite in kaj nekomu obljubljate. Pazite tudi na finance, saj boste zapravljivi.

KOZOROG
Prišel je pravi čas, da se posvetite nerešenim čustvenim zadevam, ki ovirajo umirjeno delovanje na ostalih področjih. Približala se vam bo nova oseba, ki ji boste z veseljem odgovorili. 

VODNAR
Čeprav ste razočarani nad nekom, v katerega ste zaupali, se boste z energijo lune v strelcu znali spraviti v dobro voljo ter podariti nasmešek. Spoznali boste, da je sreča tukaj zato, da kroži in se deli.

RIBI
Novi začetki in nova prizadevanja vas bodo napolnili z energijo. Samski se lahko zaradi spontanega pristopa, ki ga boste iznajdljivo uporabljali, veselite vročih trenutkov in strasti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.