Magazin > Horoskop in Numerologija
10296 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 14. marca 2023

astrologija, napoved Profimedia
Pomembno bo, da ste v medsebojnih odnosih blagi, skromni ter odprti.

Če pa boste še povezani s svojim notranjim jazom, vas nihče ne bo mogel pretentati. Ne iščite na področju dela in denarja bližnjic, saj bi se lahko hitro znašli v napačni poziciji. Znali se boste odlično organizirati in priskočiti na pomoč predvsem tistim, ki so šibkejši. Prebujali boste optimizem. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Sprejmite dejstvo, da drugih ne boste kar tako zlahka spremenili, lažje bo, če jih boste poskušali razumeti. Postavite se kdaj tudi v njihovo vlogo, le tako bo vse skupaj bolj razumljivo.

BIK
Dobro se počutite, ostane vam še nekaj podrobnosti, ki jih boste z energijo lune v strelcu z lahkoto razvozlali. Dobili boste potrditev, da vam nekdo resnično zopet zaupa.

DVOJČKA
Ne dovolite, da vam konflikt, v katerem se lahko zaradi svoje razigrane komunikacije hitro znajdete, pokvari razpoloženje. Razveselilo vas bo nekaj novic v zvezi s hitrejšim izplačilom.

RAK
Bodite na področju kariere, kjer vam bo vse kristalno jasno vzor in inspiracija drugim. 
Problemi ter razni zapleti preteklih dni se vam nenadoma ne bodo zdeli več tako strašno veliki.

LEV
Uživajte v svojih prostih trenutkih in si privoščite nekaj, kar vas vedno spravi v dobro voljo. Morebitne zdravstvene težave se umikajo, saj boste v vsakem trenutku prebujali vitalnost.

DEVICA
Z luno v znamenju strelca se bo porodilo nekaj novih idej, ki jih boste z veseljem realizirali. Ne zanemarite fizičnih aktivnosti, saj vam prinašajo dolgoročno zares veliko koristi.

TEHTNICA
Ne bodite preveč razočarani, če boste opazili, da so vaši dobri nameni pozabljeni in je vse spet po starem. Svoje občutke in čustva boste voljni razlagati drugim, a bodite pazljivi, komu zaupate.

ŠKORPIJON
Ne samo, da vam je zaradi določene zadeve, ki ste jo naredili pred drugimi, neprijetno, slaba vest, ki vas grize, krade vašo energijo. Zato razmislite, kaj bo lahko še spremenite, da boste mirni.

STRELEC
Preučite zaradi površnosti, ki bo prisotna vso pomembno gradivo in dokumente, morda še najdete nekaj, kar morda ni dorečeno in zadeve pravočasno popravite oziroma nekoga opomnite. 

KOZOROG
Ne bodite presenečeni, če se boste kljub temu, da se ne bo zgodilo nič drastičnega, počutili nekoliko čudno. Zasebno si ne pustite pokvariti lepega razpoloženja, ki se vam obeta.

VODNAR
Tokrat boste zaradi privlačnega delovanja in topline, ki jo boste izžarevali inspiracija v romantičnem smislu. Obeta se vam nekaj sprememb, vendar boste veliko bolj zadovoljni kot prej.

RIBI
Zaradi energije lune v strelcu boste imeli nekaj težav z avtoriteto in komunikacijo. Treba bo izkazati nekaj spoštovanja, po drugi strani pa se bo treba v določni situaciji prilagoditi.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.