Magazin > Horoskop in Numerologija
4749 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 15. avgusta 2023

horoskop, vedeževanje Horoskop.si
Če boste bolj občutljivi in ranljivi, prosite za razlago, po kateri hrepenite.

Pomembno bo predvsem izražanje sebe. Nagnjeni boste k umetniškemu ustvarjanju ter temu, da prisluhnete drugim. Čas bo namenjen rasti in začetku novih ciklov. Skušajte odpreti svoje srce in poskrbeti, da najgloblje želje postanejo realnost. To je odličen čas, da se vprašate, ali počnete stvari, zaradi katerih se počutite najbolj izpolnjene. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Izražanje čustev in obujanje lepih stvari bo glavno vodilo na poti do še bolj poglobljenega razmerja. Samski, tokrat bo potrebno prebroditi tudi tiste stvari, ki bi jih najraje izpustili.

BIK 
Najprej skušajte razumeti svoje potrebe, želje in zahteve. V bivša razmerja se ni priporočljivo vračati, čeprav se bodo nakazovale možnosti, da obnovite nekaj kar ste že zaključili. 

DVOJČKA 
Če želite delovati umirjeni brez odvečnih negativnih vzorcev, poskrbite za urejene družinske odnose. Prebudili se bodo občutki, ki vas bodo vodili k temu, da razrešite določene dvome.

RAK 
Drugačni pogledi, s katerimi boste presenečali bodo spremenili miselnost in druge motivirali, da naredijo kakšen korak. Bodite pa pripravljeni na nekaj izbruhov jeze in prepirov z brati in sestrami. 

LEV 
Čeprav ste stabilni in neobčutljivi na manjše težave, morate paziti, da ne boste preveč prepričani, da se vam nič ne more zgoditi. V nasprotnem primeru se vam nakazujejo težave na področju črevesja.

DEVICA 
Nepravilna prehrana bo počasi izginila iz jedilnika, saj se boste vedno bolj zavedali, kako pomembno je, da se bolj zdravo prehranjujete. Prav je, da boste končno postavili sebe na prvo mesto.

TEHTNICA 
Ne pustite svojih bližnjih, tudi če boste preobremenjeni na cedilu, raje jim pomagajte v težkih trenutkih. V odnosih bo vsa skrb ležala na vaših plečih, kar lahko povzroči notranji nemir.
 
ŠKORPIJON 
Skrivnosti, ki ste jih nekomu zaupali vas bodo po tihem ves čas zasledovale. Drugič bodite bolj previdni, ko razlagate o svoji osebni plati, saj bi lahko nekdo vse skupaj povedal naprej. 

STRELEC 
Z energijo lune v levu se boste naučili veliko stvari. Med drugim tudi tega, da ste sami sebi dovolj, zato boste dvignili nivo samozavesti, ki vam je v zadnjem času nekoliko primanjkuje. 

KOZOROG 
Nikar ne hitite brezglavo, saj lahko spregledate kaj prijetnega. Polni energije in dobre volje se boste lotili zadeve, ki vam jo bo nekdo predlagal. Potrebujete le še malo vztrajnosti.

VODNAR 
V kolikor vam bo primanjkovalo samozavesti in poguma, vam ga lahko vlije nekdo, ki vam je zelo blizu. Tokrat boste vse opravljali sproti in ne zato, ker vam je všeč, temveč zato, da bi čim prej zaključili.
 
RIBI 

Če boste delovali na silo in brez prave motivacije, bo nervoza, ki se lahko prebudi zelo škodljiva. Ostali, ki so veliko bolj umirjeni od vas, vas bodo v določenem trenutku morda celo opozorili.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.