Magazin > Horoskop in Numerologija
4796 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 15. januarja 2019

astrologija
Device, še vedno se nahajate v dobrem obdobju za posel.

OVEN
Splošno:

Nadrejeni vam bodo naklonjeni in vas bodo podpirali, tudi odnosi s poslovnimi partnerji bodo dobri kot nikoli do sedaj. Z njihovo pomočjo boste uspeli uresničiti svoje cilje in želje. Morda bi lahko razmislili o svojem zasebnem poslu. Če pa ste že samostojni podjetnik, razmislite o sodelovanju s tujimi partnerji in vlagatelji.

Ljubezen:
V ljubezenskem življenju pričakujete preveč in ob vsaki najmanjši napaki ljubljene osebe že dvigujete prah. Ne zavedate pa se, da ste ravno vi ta faktor nestabilnosti v vajini zvezi ali zakonu. Zato raje kdaj popustite in ne mučite partnerja s svojimi zahtevami. Odnos bo dokaj stabilen in srečen, če boste le tudi vi priznali svoje napake.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

BIK
Splošno:

Nahajate se v zelo dobrem obdobju za posel in finance. Brez težav lahko prevzamete tveganje in dobro zaslužite. V kolikor niste v dobri poslovni poziciji, pa imate še vedno možnost, da se preizkusite v igrah na srečo. Imeli boste podporo. Danes boste lahko dobili tudi kredit, na katerega že dalj časa čakate.

Ljubezen:
Vaše čustveno življenje se je stabiliziralo in umirilo. Z lahkoto nadzirate svoja čustva, ljubosumje ter ščitite partnerja. Samski ste novo ljubezen spoznali v službi ali s pomočjo sodelavca. Premislite o tem in se vprašajte, kako bi službena romanca lahko vplivala na vašo učinkovitost in osredotočenost.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 5

DVOJČKA
Splošno:

V službi se ne boste počutili dobro, ne bo vam prijetno, predvsem zaradi številnih obveznosti in nalog, ki ste jih do sedaj odlagali in prelagali na bolj ugoden čas. Morali bi tudi zgladiti določene nesporazume z enim od kolegov ali osebo, ki vam je nekaj zamerila. Bodite še malo bolj vztrajni, kajti nasmiha se vam določena nagrada.

Ljubezen:
Na čustvenem področju ne bo pomembnih dogodkov, razen tega, da boste imeli občutek, da je partner preveč obremenjen sam s seboj in da za vas nima dovolj časa. Bodite koristni in mu stojte ob strani, kar mu bo veliko pomenilo. Ne žalite ga in ga ne kritizirajte. Mlajši pripadniki boste morda končali zvezo.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4

RAK
Splošno:

Začetek današnjega dne vam bo poslovno izjemno naklonjen. Ne upajte in se ne zanašajte na druge, temveč verjemite vase in v svojo vztrajnost. Šli boste čez pogoste spremembe razpoloženja, tudi najmanjše malenkosti vas bodo lahko razburile in spravile iz tira. Bodite malo manj surovi do sebe, tisto, kar vam pripada, bo zagotovo vaše.

Ljubezen:
Morda boste dobili vtis, da je vaš partner vse preveč okupiran sam s seboj in vas zapostavlja, toda vedite, da je v določenih težavah, s katerimi vas ne želi obremenjevati. Bodite ob njem tudi, ko mu bo težko. Samski boste dobili veliko zanimivih ponudb, dobro razmislite, da ne boste izpustili izjemne priložnosti.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 3

LEV
Splošno:

Nikar se ne razburjajte, če se situacija v službi zaradi slabe komunikacije s kolegi ne bo odvijala po vaših načrtih in pričakovanjih. Prehajate v obdobje, v katerem se bodo morale številne stvari urediti in priti na svoje mesto. Bodite delavni, pridni in osredotočeni na cilj, ki ga boste lahko prav kmalu dosegli. Zdravje: možne bodo težave s sinusi.

Ljubezen:
Oseba, ki jo ljubite, je v določenih težavah, a se tega ne zaveda. Vi imate boljši pogled na situacijo, a ne boste imeli dovolj vpliva na partnerja. Bodite pripravljeni na dogovor in ne trudite se za vsako ceno, da bo vaša beseda zadnja. Določene stvari preslišite in se delajte, kot da niste razumeli. Njegove kritike vam bodo segle do srca.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 3

DEVICA
Splošno:

Še vedno se nahajate v dobrem obdobju za posel in napredovanje. Izjemno boste energični in želeli boste veliko naenkrat, toda malo potrpljenja ne bi bilo odveč. Do konca dneva boste dobili najbolje, kar zaslužite. Morda bi bilo pametno sprejeti ponudbo za novo službo, saj bi vas lahko rešila iz finančne krize.

Ljubezen:
Končno ste dobili, kar ste želeli in sedaj se lahko mirno in brezskrbno sprostite ter uživate v družbi osebe, ki je osvojila vaše srce. Samski boste lahko spoznali idealno drugo polovico. Prepustite se svojim čustvom in ubogajte srce. Novopečeni zaljubljenci boste z zanimanjem odkrivali majhne skrivnosti eden drugega.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 5


TEHTNICA
Splošno:

Vaši napori za težko pričakovanim napredovanjem ne bodo plodni, prav tako ne bo ploden prehod v drugo podjetje. Toda ko boste najmanj upali, se bodo lahko zgodile nepričakovano dobre stvari na poslovnem področju. Nezaposleni boste morda dobili pripravništvo. Dan bo ugoden tudi za kupoprodajo nepremičnin.

Ljubezen:
Vaše čustveno življenje je dokaj brezizrazno in dolgočasno. Občasno se dogajajo določena srečanja, toda vi ste bolj za stare in preverjene kombinacije. Nekateri med vami bi lahko določena prijateljstva pretvorili v ljubezenske zveze, ki bi se na koncu lahko izkazale kot zelo uspešne. Ozrite se okoli sebe in opazili boste veliko priložnosti.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4

ŠKORPIJON
Splošno:

Dan bo izredno ugoden za posel in denarne transakcije, čeprav imate morda poleg vseh dobrih rezultatov, ki jih ustvarjate, še vedno vtis, kot da stojite na mestu. Spremembe, ki jih pričakujete, se bodo lahko zgodile čez noč, zato še naprej delajte brez nervoze in uživajte v svojem poslu. Vse bo prišlo na svoje mesto ob najbolj ugodnem času za vas.

Ljubezen:
Nekomu se boste želeli pokazati v najboljši luči. Samski pripadniki znaka se boste lahko zaljubili. Vezani boste s partnerjem dosegli težko pričakovan dogovor glede družinskih obveznosti in gospodinjskih del. Zanesite se na partnerja in mu zaupajte, da bodo zadeve na koncu opravljene.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

STRELEC
Splošno:

Danes poskušajte biti najbolj pridni in delavni, s tem pa tudi dober primer za ostale sodelavce. Morda bo nekdo zavisten poskušal zmanjšati in zanemariti vaše poslovne rezultate, kar naj vas nikar ne skrbi. Zagotovo boste napredovali in končno boste lahko začeli delati nekaj, kar ljubite in vas veseli. Možne bodo težave s krvnim pritiskom.

Ljubezen:
Morda boste danes partnerja ali pa osebo, ki jo pogosto srečujete v službi, malo preveč idealizirali in kovali v zvezde. To nikakor ne bo dobro, ker ne boste videli celotne slike in resnične osebe z vsemi slabostmi in prednostmi. Kmalu boste imeli vse manj časa za ljubezen, saj bo služba na prvem mestu.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

KOZOROG
Splošno:

Pazite, da se ne boste s kom od nadrejenih zapletli v nesporazum. V drugih ljudeh vidite egoiste, katerim cilj opravičuje sredstva, toda ne želite si priznati, da ste se do nedavnega tudi sami tako vedli. Vzemite si prost dan in se pošteno spočijte ali pa sprejmite ponudbo za poslovno potovanje. Vedite, da podjetje brez vas ne bo propadlo.

Ljubezen:
Imeli boste potrebo po osebni svobodi, lahko pa vas bo zelo zmotilo, če si bo partner zaželel isto. V tem primeru bo lahko prišlo do nesporazuma in manjših sporov. Samski boste zadovoljni s svojim statusom in ne boste se brezglavo in nepremišljeno spuščali v nejasne avanture. Za vas bo veljalo »bolje biti sam, kot pa v slabi družbi.«

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

VODNAR
Splošno:

Danes boste precej nezadovoljni s finančnimi izidi. Ne zavedate pa se, da ste sami pripomogli k temu s svojim napačnim sistemom in veliko potrebo po denarju. K sreči se bo situacija kmalu spremenila in tudi vaše finančno stanje se bo izboljšalo. Do takrat denarja ne zapravljajte za nepotrebne stvari.

Ljubezen:
V ljubezenskem življenju bo lahko prišlo do večjih težav, pri nekaterih tudi do razdora zveze. V kolikor se to ne bo zgodilo, pa boste do ljubljene osebe zelo zahtevni in imeli boste nadvse velika pričakovanja. Poskušajte ustvariti ravnotežje in zadovoljite se s tistim, kar trenutno imate, kar pa ni malo.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

RIBI
Splošno:

Današnji dan bo eden od boljših za vse poslovne obveznosti in naloge. Morda boste malce razburjeni in nervozni, saj boste komaj čakali, da boste dobili priložnost pokazati vse svoje znanje in veščine, toda zdržite še malo. Nekateri bi lahko imeli manjše težave s sodiščem, zato bodite previdni. Zdravje bo solidno, brez večjih sprememb.

Ljubezen:
Morda boste prehajali skozi fazo zaljubljenosti, a ljubezni ne boste prejemali. Morda pa bo tak samo vaš privid, poslušajte svoje srce in ljubite. Vezani se boste osvobodili občutkov nezadovoljstva in ponovno boste uživali v vsakem trenutku, ki ga boste preživeli s partnerjem. Zaupajte mu svoje zamisli, saj jih bo znal uresničiti.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.