Magazin > Horoskop in Numerologija
10270 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 15. junija 2021

astrologija, horoskop Profimedia
To nas čaka v torek.

OVEN 
Splošno:

Danes boste premagovali ovire in pri tem boste izjemno uspešni. Imate posebno sposobnost, s katero se lahko vedno znova soočate z ovirami in težavami, ki se pojavijo na vaši poti. V ospredje bo danes stopila predvsem sposobnost prilaganja tako na delovnem mestu kot v medosebnih odnosih.

Ljubezen:
Danes bodo na plan prišle frustracije in ovire v vašem razmerju. Počutite se, kot da vas partner ne razume in da ste v tem razmerju sami. Če si želite spremembe, se boste z njim morali pogovoriti še danes. Samski pa boste danes razpoloženi kvečjemu za bežen klepet. Želja po resnem razmerju se bo za nekaj časa umaknila.

Ljubezen:3
Služba:4
Zdravje: 5


BIK
Splošno:

Padec ima pogosto višjo ceno kot uspeh in tega se boste danes zavedali. Glavno vodilo vašega dne naj bo, da se morate soočiti s tistim, česar se najbolj bojite. Samo na tak način boste uspešno opravili vse vaše naloge. Na področje financ bo končno posijalo sonce, kar bo rezultat vašega trdega dela. 

Ljubezen:
Danes bo v ospredje stopila vaša sposobnost zaznavanja težav. Hitro boste ugotovili, da ima vaš prijatelj težave, zato mu boste priskočili na pomoč, obenem pa pozabili na načrte s partnerjem. Samski boste danes razočarani, saj se oseba, ki vam je všeč, ne bo odzvala na vaše namige. Poskusite z novo taktiko. 

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 3


DVOJČKA
Splošno:
Čakajo vas spremembe, ki jih ne boste mogli zaustaviti, zato se jim prilagajajte. Vsak uspeh je povezan z novimi preizkušnjami. Le tako boste lahko obstali na delovnem mestu. Ne ustavljajte se pri stvareh, ki ste jim že kos, lotite se novih izzivov. 

Ljubezen:
Danes boste bolj očarljivi kot običajno. Samski se odpravite na zmenek ali stopite v ospredje, da vas bodo ljudje končno opazili. Vezani se boste prisiljeni soočiti z razmerjem, v katerem ste trenutno. Vsekakor bo danes pravi čas za spremembe. Pustite za seboj vse negativne stvari in se podajte na novo pot. 

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

RAK
Splošno:

Danes boste čutili tako negativen kot pozitiven vpliv planetov. Če ste bolj pesimistične narave, lahko pričakujete enega slabših dni v tem mesecu. Skušajte na stvari gledati bolj optimistično. Ne pozabite, da z mislimi usmerjamo dogajanje okoli sebe. Mislite pozitivno in vse bo izvedljivo.

Ljubezen:
Vezani boste danes veliko bolj dovzetni za spremembe. Četudi vas danes na čustvenem področju čakajo bolj negativne spremembe, skušajte ostati čim bolj mirni. Samskim pa se na ljubezenskem področju obetajo pozitivne spremembe. Zvečer si vzemite čas za spletne zmenke. Prav lahko, da boste danes spoznali svojo sorodno dušo. 

Ljubezen:3
Služba: 3
Zdravje: 3


LEV
Splošno:

Danes se bodo lahko pojavile težave v komunikaciji. Poskrbite, da boste svojim najbližjim nazorno pokazali, da vam je mar zanje. Vaša dejanja naj bodo odraz vaših čustev. Videli boste, da se vam bosta ljubezen in pozornost povrnili. Ne pozabite tudi na to, da nekdo hrepeni po vaši naklonjenosti in ljubezni. Odprite oči in ukrepajte.

Ljubezen:
Samski boste danes precej občutljivi in nostalgični. Razmišljali boste o preteklem razmerju, za katerega ste bili prepričani, da ste ga že pustili za seboj. Danes skušajte stvari končno razčistiti. Tudi vezanim danes zvezde ne bodo preveč naklonjene, saj se boste že navsezgodaj sporekli s partnerjem. Zvečer skušajta pomiriti strasti. 

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5


DEVICA
Splošno:

Vaš delovni dan bo danes precej naporen. Neposredna kritika na delovnem mestu vas bo lahko potrla, zavedla ali zmedla. Čeprav obožujete konstruktivno kritiko, vas ta običajno vseeno prizadene. Po napornem delovnem dnevu si privoščite sprostitev v peneči kopeli.

Ljubezen:
Današnji dan bo v znamenju prijetnih klepetov. Samski lahko računate predvsem na prijatelje, ki ste jih v zadnjem času malce zapostavili, morda pa tudi na simpatijo iz preteklosti. Vezani pa poskrbite, da boste v razmerje vnesli malo več romantike. 

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 3

TEHTNICA
Splošno:

Danes se boste soočali z vprašanjem zaupanja. Kdo so tisti ljudje v vaši bližini, ki jim lahko zaupate? Še danes skušajte to ugotoviti. Soočali se boste namreč z osebno težavo in ob sebi boste potrebovali prave prijatelje. V službi se vam obetajo dobre novice, ki bodo najverjetneje posledica vašega dosedanjega dobrega in trdega dela.

Ljubezen:
Samski boste danes končno stopili v stik z osebo, ki vam je že dalj časa všeč. Ugotovili pa boste, da ta oseba ni takšna, kot ste si jo predstavljali. Tudi vezani boste danes na ljubezenskem področju nekoliko razočarani, saj bodo v vodo padli vsi načrti, ki ste jih imeli za današnji dan. Ne sklepajte prehitro in prisluhnite partnerjevim razlogom.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 5


ŠKORPIJON
Splošno:

Pripravljeni ste na delovni uspeh. Delali ste trdo in sedaj je čas, da dosežete, kar ste si zadali. Prav danes lahko na delovnem mestu pričakujete napredovanje, ki vam bo nudilo tako osebno kot karierno rast. Vaša edina težava bo strah pred neuspehom. Skušajte na stvari gledati pozitivno, prve pohvale boste prejeli že v nekaj dneh. 

Ljubezen:
Vezani boste danes v objemu partnerja uživali bolj kot kdajkoli prej. Težave, ki so vaju pestile, sta rešila in pustila za sabo. Poskrbite, da bo vajino razmerje tudi v prihodnje zgrajeno na trdnih temeljih. Samski boste dan preživeli v pozitivnih čustvih, ob katerih boste spoznali, da stvari niso vedno tako črne, kot se vam zdi. 

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 6


STRELEC
Splošno:

Dan vam bo prinesel spremembe, ki pa bodo še v zametkih. Pustite času čas. Spremembe se bodo najprej pojavile na delovnem mestu. Optimistični ste lahko predvsem tisti, ki ste v procesu iskanja nove službe. Proti večeru lahko pričakujete nepričakovan klic ali kontakt, ki vas bo razveselil in presenetil.

Ljubezen:
Poiščite nekaj, kar bo v zadovoljstvo tako vam kot vašemu partnerju. Če pa ste samski, preizkusite spletne zmenkarije in si poiščete partnerja. Vse skupaj vam bo v veliko zadovoljstvo. Spletni kanali za zmenke vam bodo v veliko pomoč, komunikacija bo namreč vaša močna točka. 

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

KOZOROG
Splošno:

Hitro se odločite in zagrabite poslovno priložnost, ki se bo znašla pred vami, saj bo edinstvena. Situacija, ki se bo pojavila, bo imela velik potencial tudi na finančnem področju, tako da ne oklevajte. Zvečer si privoščite sprostitev pred televizorjem in vsaj za nekaj časa pozabite na delovne obveznosti.

Ljubezen:
Brez večjih težav boste v vašem razmerju lahko govorili o vaših potrebah in željah. Vaše misli bodo usmerjene v ljubezen. Čas pa ne bo ugoden za pogovor o vaših skrbeh v zvezi z razmerjem. Počakajte še kakšen dan in skušajte pogovor speljati čim bolj mirno. Le s sodelovanjem bosta hitro dosegla rešitev, ki bo ugajala obema.

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 5


VODNAR
Splošno:

Za trenutek se ustavite in zadihajte. Umirite se, saj bi delovni napor lahko povzročil trenja tudi v medosebnih odnosih. Izognite se kaosu na delovnem mestu in poiščite način, s katerim boste uspešno opravili delo. Napor in stres boste lahko premagali s povečano fizično aktivnostjo. Ne delajte dlje, kot je potrebno, saj s tem danes ne boste ničesar rešili.

Ljubezen:
Težko se boste odločili, ali bi delovali na lastno pest ali bi čakali na odziv neke druge osebe. Dobro premislite, preden boste spregovorili o vaših občutkih. Najbolj idealno bi bilo, da bi upoštevali vsakega malo. Uspešno ljubezensko življenje vedno temelji na prejemanju in dajanju.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 3


RIBI
Splošno:

Danes se boste zanašali predvsem na druge. V službi boste svoje delovne naloge prelagali na druge in od njih pričakovali brezpogojno pomoč. Na tak način se boste želeli izogniti odgovornosti. Čas je, da sami prevzamete odgovornost in zaupate v svoje delo, ki ga opravljate odlično.

Ljubezen:
Samski se boste danes počutili še posebej privlačne. Toplino, ki jo boste oddajali, bodo opazili vsi okoli vas. Pričakujete lahko novo romanco ali prijateljstvo. Vezanim pa se danes končno obeta razplet. Težave, ki jih imata s partnerjem v zadnjem času, bosta danes dokončno rešila in dan končala v objemu. 

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 4


 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.