Magazin > Horoskop in Numerologija
9557 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 16. avgusta 2022

astrologija, horoskop Profimedia
Pomembno bo, da sledite tisti smeri, ki vas zanima, saj boste občutili sposobnost, da opazite, katere stvari podpirajo vaš iskren namen.

Pazite, da vas preveč intenzivno ne pritegne delovanje preko zdravih meja. Potrebe bodo močne, a hkrati precej preproste, pomembno vam bo predvsem da se imate lepo in da zaznavate, da vas obkroža iskrenost. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Zaradi lune v vašem znamenju boste hitri in drzni. Najprej se boste soočili z najbolj zapletenimi podatki in nato nadaljevali v svojem optimističnem slogu, ki vam ga lahko kdo zavida.

BIK
Če bodo zadeve dobile negativen predznak, se ne bojte prositi za pomoč. Največ se lahko naučite iz izkušenj. Ko se boste soočali s težavami, bodite pripravljeni na prilagajanje.

DVOJČKA
Z ugodno energijo lune v ovnu se bodo začele ideje obračati v denar, kar bo dvignilo optimizem in vas usmerilo v konkreten napredek. Na področju čustev vam bo godila harmonična energija.

RAK
Nekaj se vas bo bolj dotaknilo bolj, kot si želite priznati. Zberite več moči, da se uprete, saj potrebujete več časa za iskanje pravih rešitev. Nikar ne mislite, da zmorete vse sami.

LEV
Nikar se tekom dne ne obremenjujte z načrtovanjem, ampak se z luno v ovnu preprosto prepustite svojim notranjim občutkom, ki vas bodo vodili v smer pozitivnih rešitev. 

DEVICA
Svojih misli ne obremenjujte z nepomembnimi stvarmi. Ne sramujte se, če boste koga prosili za pomoč. Sodelavci vam bodo z veseljem pomagali, saj vedo, da jim boste uslugo vrnili.

TEHTNICA
Ljubljena oseba se bo ob vas počutila bolj nezaželeno, ker boste vso energijo vložili v delo in sodelavce. Na tem področju boste blesteli, želi uspehe in osebnostno napredovali. 

ŠKORPIJON
Z odkritim pogovorom ustvarite boljše ozračje, le tako se bo vse skupaj stabiliziralo. Odvečno energijo vložite v napredek na poslovnem in finančnem  področju, kjer ste malce obtičali. 

STRELEC
Kljub luni v ovnu se vas bo dotaknil občutek, da stojite na mestu, ter da se odločitve nikakor ne uresničujejo. Naredite korak, za katerega zbirate pogum že dlje časa.

KOZOROG
Dolgčasa se boste izogibali na vsak način. Le kakšen korak boste morali narediti, saj vam nihče ne bo prišel v naročje. Dan ki bo hitro minil, saj boste ves čas z nečim zaposleni.

VODNAR
Ne zaslužijo si vsi vaše pozornosti, zato se tam kjer vas obremenjujejo direktno postavite zase. Ljubljena oseba vam bo zelo naklonjena, zato se prilagodite strastnim vibracijam.

RIBI
Razmer, ki vam ne ustrezajo, ne morete spremeniti, lahko pa jih prilagodite tako, da vam bo vse skupaj lažje dosegljivo. Povežite se z nekom, ki vas vedno razume ter tudi podpira.  

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.