Magazin > Horoskop in Numerologija
10871 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 16. februarja

astrologija, horoskop Profimedia
Kdo bo na pustni torek najbolj navihan?

OVEN

Splošno:

Danes vam bodo težave povzročale vse vrste odločitev. V vaši glavi bo toliko možnih scenarijev, da vam bo enostavno pretežko izbirati med njimi. Glede svojih želja ste si sicer na jasnem, vendar bodo eden od pomembnih dejavnikov tudi finance.
 

Ljubezen:
Vezani boste naleteli na različne želje pri partnerju, vendar boste uspeli to premostiti brez večjih težav. Nahajate se v zelo ugodnem obdobju za kompromise. Samski se boste kratkotrajno navdušili nad osebo, ki je več kot očitno vse kaj drugega kot vaš sanjski partner. 

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 3

BIK

Splošno:

Napetost bo v zraku in ob živce vas bo spravljalo, če ljudje tega ne bodo jemali resno. Finančne investicije in večji nakupi danes res niso priporočljivi, saj se bo vaša presoja nagibala k najslabšemu možnemu scenariju, ki pa se ne bo zgodil.

Ljubezen:
Samski si boste želeli stabilnosti, vendar prave osebe trenutno ni na vidiku. Vse kaže, da boste danes naredili nekaj korakov v napačno smer. Vezani se boste prilagajali partnerju, vendar rezultat ne bo takšen, kot bi pričakovali.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 2

DVOJČKA

Splošno:

Danes ni dan, ko bi lahko uspešno začeli kaj novega. Če že, se pripravite na prepreke in izzive, ki jih običajno ne bi bilo. Najbolj boste zadovoljni, če se boste držali obstoječe rutine, morda izboljšali kakšno podrobnost ali kaj poenostavili.

Ljubezen:
Če ste samski nekomu dajali lažno upanje, boste morali najkasneje danes položiti karte na mizo. To še toliko bolj velja za tiste, ki na tihem upate na zvezo z nekom drugim. Tudi vezanim horoskop svetuje iskrenost. Presenečeni boste nad partnerjevim odzivom.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 3


RAK

Splošno:

Pazite, koliko boste popuščali. Marsikaj boste pripravljeni spregledati, ker si boste želeli mir in vam ne bo do konfliktov. Morate pa se zavedati, da bo kasneje, ko vam bo današnja popustljivost začela povzročati preglavice, precej težje postaviti meje.

Ljubezen:
Samskim bo pozornost ustrezala. Znali jo boste dobiti na spreten način, brez da bi bili vsiljivi ali naporni. Vezani boste pričakovali več s strani parterja. Vendar boste zaradi okoliščin tudi sami ugotovili, da je bolje tako, kot je.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 2

LEV

Splošno:

Danes boste lahko doživeli kratkotrajno krizo, ki pa vam bo prinesla nov zagon in vrsto novih in koristnih idej. Z denarjem ne boste imeli težav, le ne ukvarjajte se preveč s finančnimi težavami drugih. Morda bi bil že čas, da začnete bolj skrbeti zase. 

Ljubezen:
Samski se boste soočali s težavami in zapleti v komunikaciji. Če ste na tihem upali, da vam bo nekdo izpovedal svoja čustva, boste razočarani. Vezani pa boste trmasto vztrajali pri svojem. Danes res ne boste imeli pravega razumevanja za partnerja, niti prave volje za romantiko.

Ljubezen: 1
Služba: 4
Zdravje: 3

DEVICA

Splošno:

Pred vami je lahkoten dan. Marsikaj se bo tudi brez vašega posredovanja odvijalo na najboljši možen način. Imeli boste zdravo samozavest in dovolj energije za vse sprotne izzive. Tudi v financah dobro kaže. Če iščete ugodno priložnost, jo boste danes našli.

Ljubezen:
Samski imate dober dan, če želite spoznati koga novega. Uporabite katero od spletnih aplikacij za spoznavanje in se prepustite občutku. Vezani boste imeli oči le za partnerja. Z veseljem boste prepustili pobudo in enostavno uživali v dvoje.

Ljubezen: 6
Služba: 6
Zdravje: 4


TEHTNICA

Splošno:

Težko vam bo ustreči, čeprav boste po drugi strani vi poskušali ustreči vsem. Rahlo nezadovoljstvo, ki vas bo spremljalo čez dan, se bo proti večeru razkadilo in vse bo postalo lažje. Če ste si že dolgo želeli večer le zase, bo nocojšnji kot nalašč!

Ljubezen:
Vaše ljubezensko življenje bo videti krasno, vendar predvsem zato, ker boste nezadovoljstvo in dvome potisnili globoko vase. Danes res ni najboljši dan za razčiščevanje konfliktov. A na tak način si boste nakopičili le še več napetosti, ki bo ob neki priliki zagotovo eksplodirala.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 3

ŠKORPIJON

Splošno:

Bodite iskreni. Tudi če bo to povzročilo konflikte, je dolgoročno edina prava pot. Sicer pa je danes dan, ko boste res spretni v komunikaciji in zelo strpni v medosebnih odnosih. Zato vam tudi kakšna trenja in nestrinjanja ne bodo povzročila resnejših težav.

Ljubezen:
V čustvih boste stabilni, vendar ne preveč odprti za zunanje vplive. Tako pri samskih kot pri vezanih se bo ljubezensko življenje vrtelo predvsem okrog vprašanja, kako bi dosegli, da bi nekdo nekaj storil. Romantika in nežna čustva bodo morala počakati.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4

STRELEC

Splošno:

Dopoldne boste bolj zagnani, popoldne pa bolj naveličani in skeptični. Skušajte si načrtovati dan v skladu s tem. Nikakor si ne odlagajte kakšnih pomembnih ali zahtevnih stvari na večerne ure, saj bo takrat vaš občutek za odgovornost zelo v ozadju, pa tudi natančni ne boste.

Ljubezen:
Pripravljeni boste izpovedati svoja čustva, jih zagovarjati in če bo potrebno, tudi dokazovati. To lahko prinese korak naprej zaljubljenim in tistim, ki ste se pravkar izvlekli iz ljubezenske krize. Pri ostalih pa utegne druga oseba dobiti občutek, da malce pretiravate.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 3

KOZOROG

Splošno:

Kjerkoli se boste danes pojavili, boste olajšali situacijo. Energije boste imeli sicer sprva dovolj, vendar boste lahko tudi sami opazili, kako vam jo razne konfliktne situacije zmanjšujejo in vas spravljajo v slabo voljo. Težje bo tistim, ki imate že od prej finančne skrbi.

Ljubezen:
Samo tisti samski, ki ste imeli vse že dodobra napeljano, si lahko danes obetate napredek na ljubezenskem področju. Večinoma pa boste obstali pri tem, kar imate, in se ukvarjali z istimi vprašanji kot že lep čas doslej.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 3

VODNAR

Splošno:

Pametno si razporedite čas. Vaš današnji dan bo razpet med nujnimi stvarmi in med tem, kar bi si želeli početi. Z malo spretnosti bi vam moralo uspeti oboje, računajte pa tudi na to, da vas bo nekdo prosil za pomoč. Z denarjem bodite zmerni.

Ljubezen:
Tako samski kot vezani veste, kaj se pričakuje od vas. Vendar danes tega ne boste storili, ne glede na spodbude in celo morebitne pritiske. Enostavno ne boste začutili, da bi bil primeren trenutek, zato boste vztrajali pri svojem in čakali na boljše čase.

Ljubezen: 1
Služba: 5
Zdravje: 6

RIBI

Splošno:

Ne boste najbolj optimistično gledali na dogajanje okoli sebe. Nekatere spremembe se zgodijo na manj prijeten način in kot vse kaže, ste se znašli v eni od takih. Glede na to, da imate bolj majhen vpliv na dogajanje, bo res najbolje, da še malo počakate, kaj se bo izcimilo.

Ljubezen:
Na čustvenem področju boste labilni, vse bo močno vplivalo na vas. Če ste močno pod vplivom neke osebe, utegnete danes sprejeti ljubezensko odločitev, ki bo bolj njena kot vaša. Še najbolje se boste držali vezani, ki ste zadovoljni s svojim razmerjem.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 3


 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.