Magazin > Horoskop in Numerologija
7541 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 16. maja 2023

astrologija Profimedia
Priznali si boste težave in napake ter se prepustili trenutni odločitvi, kar pa je lahko odlična rešitev še posebej za tiste, ki se že dlje časa nahajate v kompleksni situaciji.

Skrbelo vas bo, kako vas dojemajo drugi, vendar svojih obremenitev ne širite na okolico. Vse, kar je komplicirano, boste znali postaviti na stran. V ljubezni boste stavili na iskren pristop. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Namesto da čakate, da se bo nekaj zgodilo, bi se morali z energijo lune v vašem znamenju odločiti za nekaj konkretnega. Pred vami je na področju ljubezni umirjen dan.

BIK
Veliko se bo zaradi energije lune v ovnu dogajalo in znali se boste povezovati na ustrezen način. Mnoge od vas bo zamikalo učenje, zato se boste radovedno usmerili v intelektualne premike.

DVOJČKA
Zaradi nemirnih misli vas bo preganjal občutek, da vsakodnevna opravila kradejo vaš dragoceni čas in energijo. Izkoristite praktičnost in sposobnost napredovati brez vznemirjenja.

RAK
Čeprav boste ponosni nase, ne bo ne časa ne priložnosti za izpostavljanje. Pomembno je, da vso energijo usmerite na ljubezensko področje ter spregovorite o čustvih.

LEV
Dan bo zaradi energije lune v ovnu zelo primeren za akcijo ter pogumne korake, vendar bolj individualno, saj se lahko prebudi nekaj težav v zvezi s prilagajanjem, ki ga ne boste sposobni.

DEVICA
Z luno v znamenju ovna boste nasmejani, čeprav bo na delovnem mestu še nekaj pomembnih vprašajev. Vse bo dobro izpadlo, če boste pravočasno začeli razumeti, kaj v bistvu želijo od vas.

TEHTNICA
Svojih delovnih nalog se morate lotiti bolj organizirano. Niste dovolj dobro pripravljeni in dobri nameni ne bodo dovolj, da bi poželi pohvalo. Posvetujte se z nekom, ki vse skupaj obvlada.

ŠKORPIJON
Nezadovoljni boste, posebno, če še vedno razmišljate o dveh možnostih, pričakujete pa še tretjo. Na področju čustev se lahko vse skupaj z neprimerno komunikacijo zapletete.

STRELEC
Počutili se boste odlično, saj bo na področju kariere in denarja vse v skladu s pričakovanji. Ne pozabite na zdravo prehrano in ne pustite, da vam stres pride do živega.

KOZOROG
Na zasebnem področju se boste znašli sredi negotove situacije, ki vas bo močno obremenila. Veliko se boste ukvarjali sami s sabo in naredili dober načrt za prihodnje dni.

VODNAR
Z energijo lune v ovnu bo prevladovala napeta energija. Umaknite se raje v svoj svet, saj tokrat ne boste imeli pravega potrpljenja za ljudi okrog sebe, še najmanj za sodelavce.

RIBI
Sposobni boste veliko narediti in zraven ohraniti dobro voljo in optimizem. Premislite o tistem dogodku iz preteklosti, pred katerim si že nekaj časa zatiskate oči in se izmikate.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.