Magazin > Horoskop in Numerologija
4019 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 16. oktobra

astrologija, horoskopi
Kaj vas čaka v torek?

OVEN
Splošno:

Nemirni boste, vendar boste k sreči imeli ob sebi osebo, ki vas bo znala dodobra pomiriti. Nikar se ne spustite v kakšen boj, saj bi po vsej verjetnosti odšli domov kot poraženec. Če ste imeli v zadnjem času težave z zdravjem, si počasi lahko obetate izboljšanje.

Ljubezen:
Vezane bodo neki dogodki danes vzdignili pod strop, zadovoljni boste. Čeprav ste mislili, da tega od partnerja ne morete pričakovati, se bo danes zgodilo prav to. Samski se boste nehote zapletli v neko ljubezensko zgodbo, postali boste žrtev ljubosumnih igric. Prepustite se svojim čustvom, a ne dovolite drugim, da manipulirajo z vami.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

BIK
Splošno:

Čutni boste in polni raznih občutenj, ki jih boste želeli podeliti s svojim partnerjem. Nikar ne silite vanj, saj po vsej verjetnosti ne bo tako dobro razpoložen kot vi. Na splošno je pred vami prijeten dan, saj boste tudi obveznosti v službi opravljali z veliko mero navdušenja in zanimanja.

Ljubezen:
Strast samskih se bo zjutraj razplamtela, saj se boste ogreli za nekega sodelavca, ki pa vas najverjetneje ne bo opazil. Prav posebne ljubezenske sreče danes ne boste občutili, a vam bo že jutrišnji dan prinesel pozitivne spremembe. Vezani boste medtem uživali v izpopolnjenem odnosu s partnerjem, po dolgem času bosta spet zaspala objeta.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

DVOJČKA
Splošno:

Če imate v načrtu nek projekt, se ga danes le lotite, saj bo dan več kot primeren za organizacijo in poslovne dogovore. Sicer boste v prvi polovici dneva še precej nemirni, v drugi pa boste kar naenkrat začutili olajšanje. Zazdelo se vam bo, da se vam odpirajo mnoga nova vrata.

Ljubezen:
Vezani boste danes zelo nemirni. Burno boste odreagirali na neka partnerjeva dejanja. Da boste vsaj večer preživeli v miru, potem čim prej sprejmite ponujeni kompromis. Samski se boste odzivali na številne klice, uživali boste v družbi izbranih oseb. Neki dogodki bodo v vas prebudili skrivne in pozabljene ljubezenske želje.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

RAK
Splošno:

Napetost med vami in partnerjem bo počasi minila, kar vam bo povrnilo upanje in vero v vajin odnos. Situacija je namreč v zadnjem času že dosegla mejo, ko ste pričeli resno razmišljati o smislu nadaljevanja obstoječega odnosa. Dan bo sicer primeren za dogovore vseh vrst.

Ljubezen:
Samski boste nocoj prišli do zaključka, da je zadnji čas, da prevzamete nadzor nad svojim življenjem. Bodite pozorni, da ne boste spet nasedli prevaram in praznim obljubam neke osebe, ki vas že dalj časa izkorišča. Vezani boste bolj zadržano izražali svoja čustva, vendar bo kljub vsemu zvestoba vaše glavno vodilo v ljubezni.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

LEV
Splošno:

Bolj ko se boste gnali za nečem, bolj se vam bo odmikalo. Morda je čas, da se prepustite toku življenja, naj vas samo pripelje do tja, kamor morate priti. V nasprotnem primeru le izgubljate dragoceni čas. Na splošno bo danes vaše počutje dobro, izognite pa se prepirom na partnerskem področju.

Ljubezen:
Okoli samskih bo tudi danes zelo razburljivo in vznemirljivo. Videti bo, kot da nič ne teče gladko, a se bodo že z jutrišnjim dnem stvar vrnile v ustaljene tire, zato bodite brez skrbi. Tisti, ki ste v razmerju, poskusite izkoristiti pozitivno razpoloženje, ki vlada med vami in partnerjem. Že dolgo časa vam nekaj leži na duši, zaupajte se mu!

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 6

DEVICA
Splošno:

Nenadno odkritje ali pa neka domislica bo lahko močno zaznamovala vaš dan. Morda boste celo odkrili nekaj, kar je bilo dolgo skrito očem. Pazite pa se le naivnosti, ki bo prevladovala v drugi polovici dneva. Takrat še posebej previdnost na finančnem področju ne bo odveč. Preverite stanje.

Ljubezen:
Današnji dan vezanim ne bo prinesel idealnega razumevanja. Napetosti bo lahko povzroči tako partnerjev kot tudi vaš egoizem, konec koncev niste nobena izjema. Tekom dneva boste samski prejeli neko vabilo, sprejmite ga in se prepustite toku večera, naj vas vodi. Pozitivno boste presenečene nad nekom, ki ga v bistvu že dolgo poznate.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 6

TEHTNICA
Splošno:

Na današnji dan boste zelo pridni in delavni, nad čemer bodo tako sodelavci kot nadrejeni močno navdušeni. Obstaja pa velika verjetnost, da se boste znašli pred neko dilemo. Ne boste namreč vedeli, ali bi zaupali sebi ali pa bi se uklonili obstoječim normam. Prisluhnite intuiciji.

Ljubezen:
Vezane pripadnike tega znamenja bodo nocoj obhajale romantične misli. Zberite pogum in jih zaupajte partnerju, morda pa vam bo uresničil katero od vaših želja. Na samske bo dan ugodno vplival. Če se boste odpravili ven, si boste zagotovo priborili romantičen zmenek. Neznanec vas bo že nocoj popolnoma razorožil.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 6

ŠKORPIJON
Splošno:

Težave se vam obetajo v družinskem okolju, še posebej, če bo v igri nek denar. Ne lastite si nečesa, kar vam niti ne prepada in nikar ne bodite pohlepni. Več boste prejeli, če boste dajali, zato nikar ne bodite sebični. V partnerstvu pa se bo situacija pričela počasi umirjati, le potrpežljivo.

Ljubezen:
Pri vezanih bo danes možno nezadovoljstvo, ki pa se bo do večera že poleglo. Samski boste danes hlepeli po ljubezni in pozornosti. Žal ju ne boste dobili, vsaj ne v taki meri, kot si ju želite sami, pa tudi dan ne bo prav nič naklonjen romantiki in sklepanju novih vez.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 5

STRELEC
Splošno:

Čutili boste željo po zbližanju, povečana pa bo tudi vaša čutnost. Morda boste na trenutke kar preveč silili v partnerja, kar bo lahko povzročilo določene prepire. Bodite razumevajoči in ne skušajte za vsako ceno pridobiti nečesa. Ker bo neka oseba potrebovala vašo pomoč, se raje posvetite njej.

Ljubezen:
Samske bo danes spremljalo dobro razpoloženje, nov pogled na svet in oseba, ki se bo po nesreči »zaletela« v vas. Pestro in nepozabno bo! Pred vezanimi pa ni ravno obetaven dan, že zjutraj bo partner razburkal vaša čustva ter vas spravil v slabo voljo. Popoldan ne pogrevajte jutranjega prepira.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

KOZOROG
Splošno:

V odnosu do nekoga boste premili, saj ne boste jasno postavili meja, ne glede na to, da bi si jih oseba še kako zaslužila. Ne dovolite, da z vami ravnajo nespoštljivo, saj tako kažete tudi odnos do samih sebe. Če si že dalj časa želite sprememb na delovnem mestu, je čas, da ukrepate.

Ljubezen:
Samskim bo današnji dan ponujal možnosti za ljubezenski in čustveni razcvet. Če boste ponujene priložnosti znali izkoristiti, boste lahko že nocojšnji večer preživeli v objemu prav simpatične osebe. Vezanim se obetajo neki pozitivni dogodki v odnosu s partnerjem. Partner bo nocoj nadvse romantičen.

Ljubezen: 5
Služba: 2
Zdravje: 5

VODNAR
Splošno:

Lahko vas bo doletel nepričakovan dohodek, vendar naj vas uspeh nikar ne prevzame. Resno in odgovorno premislite, kaj boste storili z njim, da vam bo lahko koristil dolgoročno. Nikoli se ne ve, kdaj boste potrebovali skrito rezervo, zato le preudarno. Na delovnem mestu utegne priti do sprememb.

Ljubezen:
Vezani boste danes oddajali prav posebno energijo, ki bo pripadnike nasprotnega spola popolnoma omrežila in razorožila. Pazite, da si partner tega ne bo napačno razlagal. Samski boste vstali dobre volje in odločeni, da boste v vsakem človeku našli nekaj dobrega, kar bo pripomoglo k vaši priljubljenosti. Le tako naprej!

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

RIBI
Splošno:

Zamere vam bodo počasi pričele resno načenjati zdravje, zato je čas, da se naučite odpuščati. Le tako boste namreč dosegli iskreno srečo. Vsakdo ima pravico živeti življenje, kakršnega si želi, zato se nikar ne vtikajte v stvari, ki niso vaša briga, v kolikor ne želite prejeti povratnice.

Ljubezen:
Samskim bodo že dopoldan dala resno misliti močna čustva, potreba po ljubezni in novi romanci. Če se boste prepustili občutkom, vas bo lahko zaneslo, zato z nogami stojte trdno na tleh. Nocojšnji večer bo imel pridih romantike. Vezani ne skrivajte svojih pričakovanj pred partnerjem, ampak jih glasno izrazite, le tako jih bo lahko uresničil.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.