Magazin > Horoskop in Numerologija
3538 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 17. avgusta 2021

astrologija, napoved Profimedia
Močno boste usmerjeni k doseganju osebne neodvisnosti ter širjenju svojih nenavadnih idej.

Pomembna bodo bežna poznanstva, za globoke pogovore boste premalo dosledni in objektivni. Tudi če vas kdo močno razjezi, brzdajte ostre besede, saj vam lahko uide kakšna pikra pripomba. Ljubezenske dogodivščine bodo tokrat bolj površinske. (Vir: Horoskopi.si)

OVEN 
Z vplivom lune v strelcu se boste znašli v prijetnem sodelovanju, ki je plod vaše pridnosti v zadnjih časih. Znali boste prisluhniti, zaupati ter predlagati nekaj drugačnega, kar bo navdušilo tudi druge.

BIK
Prebudili boste dobro idejo in tokrat boste točno vedeli, kaj morate narediti. Imeli boste jasen cilj, ki se ga boste držali ne glede na posledice. Vseeno pa pazite, da ne boste šli predaleč.

DVOJČKA 
Če se boste odločali med dvema situacijama, boste z vplivom lune v strelcu zbegani in razpršeni. Morda potrebujete spremembo, nekoga, ki ga še ne poznate, nekoga, ki vas lahko prebudi.

RAK 
Energija lune v ognjenem znamenju vas brezskrbno vodi po razpotjih življenja. Znašli se boste obkroženi s številnimi zanimivimi prigodami in lažje se boste poglobili v svet številnih zanimivosti.

LEV
Vse, kar lahko storite, je to, da ste iskreni, saj boste s tem zaključili zadevo, ki se vleče že predolgo. Težave vam bo povzročala komunikacija, saj boste preskakovali pomembne besede.  

DEVICA
Nasveti, ki jih boste delili, bodo prebudili nove dimenzije. Ambiciozno se ozrite naprej in stopajte z vplivom lune v strelcu pogumno naprej. Zanimivo pa je, da pri tem ne boste spregledali ničesar.

TEHTNICA 
Ukvarjali se boste z notranjimi spori in predvsem dvomi, ki so posledica nezadovoljstva na področju čustev. Neravnovesje lahko pripelje do odločitev, ki jih boste kasneje morda celo obžalovali.

ŠKORPIJON
Razmišljali boste o preteklih potezah, ki so bile drzne in tako ugotovili, da ste na dobri poti. Spoznali boste, da ste zadovoljni s sabo, veselilo vas bo tako delo, kot tudi ostale obveznosti.

STRELEC
Če se boste potrudili in kljub vsemu, kar se bo dogajalo, ostali na realnih tleh, se bo določena zgodba z vplivom lune v vašem znamenju zelo dobro končala. Zavihajte rokave, obrestovalo se bo.

KOZOROG
Pripravite se na razgibano dogajanje, ki vas čaka na čustvenem področju. Na trenutke bo dogajanje tako intenzivno, da sploh ne boste vedeli, kaj bi morali narediti in kam bi se morali obrniti.

VODNAR
Zaželeli si boste, da bi ujeli nekaj spokojnosti, vendar se bo vse odvijalo mimo vas. Enostavno še ni pravi čas za to, da bi vi, ki ste zelo marljivi ter dobro motivirani, lahko počivali. 

RIBI
Če boste preveč pokroviteljski si boste nakopali težave in zamere. Bodite bolj nežni tako v besedah kot dejanjih, saj boste le tako lahko ohranili dobro počutje in umirili svoje notranje zaznave.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.