Magazin > Horoskop in Numerologija
6305 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 17. januarja 2023

astrologija, napoved, horoskop Profimedia
Občutljive energije, nakopičene misli in tesen stik s čustvenim doživljanjem se poslavljajo.

Pripravite se na optimistično sprejemanje predlogov, saj boste imeli občutek, da se morate premakniti naprej. Poslovno in finančno področje bo od vas zahtevalo predvsem več zbranosti. Marsikaj bo izgledalo lažje kot v preteklih dneh, zato zagrabite obveznosti, ki so pred vrati. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Skozi dopoldan, ko bo luna še v škorpijonu, bodo v ospredju predvsem čustva, razum pa boste potisnili v ozadje. Izredno dobro organizirani se boste z lahkoto soočali z ostalimi obveznostmi.

BIK
V odnosu, ki je na točki vrelišča, bi morali pokazati, da ste pametnejši, zato se prilagodite in prenehajte vse skupaj jemati tako zelo osebno. Posvetite se raje čustvom.

DVOJČKA 
Na področju kariere skušajte uporabiti več potrpežljivosti, čeprav se še vedno ne strinjate z vsemi izjavami in izbirami odgovori.  Utrujeni boste, saj se vam ves čas kopičijo obremenilne situacije. 

RAK
Nekomu boste odgovorili le iz vljudnosti, saj nimate moči, da bi se poglabljali v nepomembne zadeve. Pokazali boste, da so vam všeč tisti, ki predlagajo nekaj spontanega ter razigranega. 

LEV 
Ko boste razmišljali o večjih spremembah v domačem okolju, upoštevajte tudi mnenja ostalih, saj bi vam lahko v nasprotnem primeru nekdo zameril. Ne prepuščajte se nervozi in pikrim pripombam.

DEVICA 
Izogibajte se hitrim odločitvam, saj vas lahko popeljejo v napačno smer. Pustite vsaki stvari, da se spontano odvije ter dozori v smeri, ki vas lahko popelje k temu, da uredite finance. 

TEHTNICA 
Ne morete več prenašati zakoreninjenih vzorcev, dogodkov in obrazov, zato se boste proti večeru, ko luna prehaja v strelca, odločili vse skupaj spremeniti ali obrniti v bolj optimistično smer.

ŠKORPIJON  
Če boste razočarani, se podajte v samoto, saj boste le tako zaznali realno sliko, ki vas bo presenetila v pozitivni smeri. Privlačnost bo še večja kot običajno, zato se predajte.

STRELEC
Razmišljate o konkretnih spremembah, ki bi bile sicer nujno potrebne, vendar nimate prave energije, da bi naredili večji korak. Najbolj vam bo všeč večer, ki ga bo še polepšala luna v vašem znamenju. 

KOZOROG 
Tokrat bo najbolj pomembna ljubezen, ki jo boste negovali ter vse skupaj razumeli v popolnoma pravi smeri, kar vam prinaša odgovore na nejasna vprašanja, povezana s preteklostjo. 

VODNAR 
Ne zapirajte se vase, saj vas samota ne bo razbremenila. Družba prijateljev bo več kot dobrodošla, saj se boste lahko posvetovali o težavicah, ki vas bremenijo. Dober humor vas bo rešil.

RIBI 
Umirite se in si dovolite čutiti vse, kar se vam dogaja, saj vam manjka časa, v katerem bi se lahko posvetli izključno sebi. Ni pravi čas, da bi se preveč poglabljali v razčiščevanja.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.