Magazin > Horoskop in Numerologija
4695 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 17. julija

horoskop
Komu bodo zvezde naklonjene danes?

OVEN

Splošno: 

Samo zaupajte svoji intuiciji. Videli boste, kako na vas lahko vplivajo ljudje, ki jih občasno srečujete v vsakdanjem življenju. Danes delite svojo karmo s tistimi, ki bodo do vas prišli naključno, saj bo med njimi mogoče tudi vaša sorodna duša. Ne pričakujte nekega pompoznega znamenja. Že umirjen pogovor bo lahko pravi znak.

Ljubezen: 
Ugaja vam vse, kar je lepo. Srečni boste, če vas bodo obkrožali skladnost, harmonija in prijaznost. Tudi do drugih boste sočutni in nežni, hoteli boste biti ustrežljivi ter v pomoč. Neko nesebično dejanje za nekoga, ki to močno potrebuje, vas bo izjemno osrečilo. Uživali boste v nekem dolgem telefonskem razgovoru ali pa boste napisali pismo. 

Ljubezen: 6
Služba: 6
Zdravje: 5

BIK

Splošno: 

Imeli boste kar nekaj skrbi v zvezi s financami. Ali boste čutili primanjkljaj ali pa ne boste vedeli, kaj početi z denarjem. Ne glede na situacijo, bo rešitev samo ena: pazite na to, kako ter za kaj boste denar zapravljali in vse se bo dobro izteklo. Naj vas ne skrbi preveč, kajti težave, ki jih boste imeli, bodo samo prehodne.

Ljubezen: 
Na površje bodo priplavale skrivnosti, ki vas bodo obremenjevale in razburjale. Stvari, za katere ste mislili, da so le del preteklosti, se bodo ponovno pojavile v vašem življenju. Iskren pogovor s soudeleženci bo edini način, da boste enkrat in za vselej končali to zadevo. Oprostite, pozabite in skušajte razumeti. Če bo to storila tudi druga stran, bo stvar rešena.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

DVOJČKA

Splošno: 

Prisoten bo močan občutek, da je moč na vaši strani in če se boste sprostili ter dovolili stvarem, da se bodo odvile same od sebe, boste še sami presenečeni, s kakšno lahkoto se bo vse zgodilo. Enostavno odmislite težave in kar same bodo izginjale pred vašimi očmi. Predstavljajte si tisto, kar si želite, in zgodilo se bo ravno takrat, ko bo tudi čas za to. 

Ljubezen: 
Zelo boste impulzivni in razpoloženi za spogledovanje. Bili boste dokaj nemirni, še posebej če ste v razmerju, ki je bolj običajno in brez kančka razburljivosti. Tudi vaši prijatelji ali partner se bodo vedli nekoliko bolj nenavadno. Fleksibilnost in odprto razmišljanje sta nujno potrebna v vaših razmerjih.

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 4

 
RAK

Splošno: 

Vaša fizična plat bo danes potrebovala nekaj telovadbe. Če imate občutek, da ste nekoliko več sedeli in se občutno manj premikali, stopite ven in zakorakajte v svet. Hitra hoja in malo miru v enem od parkov bo mogoče prav tisto, kar vas bo prebudilo iz dolge zaspanosti. Privoščite si!

Ljubezen: 
Želeli boste izraziti svojo naklonjenost bolj odprto, kot ste to počeli do sedaj. Dajanje in sprejemanje ljubezni ter sreče bo sedaj v ospredju vašega življenja. Občutek, da nekdo skrbi za vas in da vas potrebuje, bo tisto, kar vam bo dajalo občutek varnosti. Uživajte v dnevu in ljudeh, ki vas obkrožajo.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 4

LEV

Splošno: 

Okoliščine, ki se trenutno dogajajo v vašem družabnem okolju, bodo lahko postale zapletene, zlasti če boste dovolili vztrajnemu novincu, da bo spremenil tisti ustaljeni urnik. Pazite se hladnega odziva nekoga, ki je na začetku do vas kazal izjemno naklonjenost. Držite se preverjenih stvari in ne spreminjajte dobitne kombinacije.

Ljubezen: 
Sedaj je čas, da zablestite! Imate dodatno mero energije ter samozavesti in lahko naredite močan vtis na tiste, ki so v vaši bližini. Dan bo izjemno ugoden za sprejem povabila na srečanje, druženje z novimi ljudmi. Enostavno pojdite ven in bodite opaženi. Opazili boste, da se za vami obračajo bolj kot do sedaj.

Ljubezen: 5
Služba: 2
Zdravje: 6

DEVICA

Splošno:
 
Če boste posegli po aroganci, bodo tudi tisti, na katere ste že naredili večji in dober vtis, na koncu razočarani. Dan bo kot nalašč za uresničevanje nekaterih dolgoročnih načrtov v zvezi z vašim domom ali družino. Če pa ste še vedno samski, je skrajni čas, da na tem področju nekaj ukrenete. 

Ljubezen: 
Vaše želje bodo velike in hrepenenje močno. Hoteli boste uživati, pa čeprav bo to tudi malo sebično. Romanca je zelo verjetna, če se boste samo malo potrudili in če boste pripravljeni nekoliko tvegati. Imate prirojen nagon za spoštovanje in uživanje življenja. Izkoristite vsako priložnost in pojdite v naravo v spremstvu ljubljene osebe.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

 
TEHTNICA

Splošno: 

Vzemite dopust ali pa pojdite na pot. Izpolnite si tisto prikrito željo ali pa si privoščite hobi, o katerem že dolgo razmišljate. Na splošno boste bolj sproščeni in razbremenjeni pri vsakdanjih nevšečnostih. Danes se posvetite organizaciji, poskrbite za svoje zdravje ter začnite z novim poglavjem, ki se bo izkazalo kot izjemno obetajoče.

Ljubezen: 
Polni boste navdušenja in notranjega zagona za življenje. Dan bo izjemno pozitiven. Odprto se boste izražali, bili boste veliko bolj živi in zainteresirani boste za svet, ki vas obkroža. Vsa vaša razmerja bodo harmonična in vznemirljiva. Dan izkoristite za sprostitev in druženje z prijatelji ter otroki.

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 6

ŠKORPIJON

Splošno: 

Dobro se pozanimajte, preden boste karkoli naredili. Obremenjevali se boste z nepričakovanimi težavami. Šele pozneje boste dojeli, da bi se jim lahko izognili, če bi prej še malo bolj premislili. Nekdo, za kogar ste mislili, da je zanesljiv, se bo izkazal kot popolno nasprotje. Bodite previdni in ne zaupajte vsakomur.

Ljubezen: 
V ospredju bo močna potreba po spolnosti. Občutili boste moč in mislili, da imate vse pod nadzorom. Želeli boste biti tisti, ki vedno pritisne na pravi gumb. Upajte, da bo tudi vaš partner enako razpoložen. V nasprotnem primeru se bodo lahko stvari hitro pomešale. Ne potiskajte vedno v ospredje svojih potreb.

Ljubezen: 4
Služba: 1
Zdravje: 4

STRELEC

Splošno: 

Dan se bo izkazal kot izjemno konstruktiven. Vaša ustvarjalnost bo izjemno visoka, kar ne bo prisotno samo danes, ampak tudi skozi daljše obdobje, ki je pred vami. Zanesite se na svojo sposobnost komunikacije in naredite dober vtis. Nato podprite svoje besede z dejanji in dobili boste točke tudi od najstrožjih kritikov.

Ljubezen: 
Bili boste izjemno privlačni in atraktivni, kar bo ugodno vplivalo tudi na vaše razmerje, ki bo bolj harmonično in zadovoljivo. Doživeli boste pozitivni tok topline in prijateljstva v vaših odnosih, pri čemer vas bo izjemno stimulirala vaša sproščena interakcija z nasprotnim spolom. Po vsem sodeč boste zelo zadovoljni.

Ljubezen: 6
Služba: 6
Zdravje: 6

 
KOZOROG

Splošno: 

Poglobili se boste vase in v svojo notranjost. Razmišljali boste o svojem življenju in o vaši življenjski poti nasploh. Vračali se boste v preteklost in premišljevali boste o sprejetih odločitvah. Odločili se boste, da boste zaključili nekaj v zvezi z domom ali družinskim življenjem. Tudi majhne spremembe lahko naredijo izjemno veliko.

Ljubezen: 
Umaknili se boste od družbe, kajti tudi, ko ste v družbi, se počutite izolirani in sami. Možno, da bo prišlo do žalovanja in razočaranja v vašem osebnem življenju. Čas bo za molk in objektivno pregledovanje smisla vaših razmerij. Čeprav ne boste uživali, se boste mogoče marsikaj naučili o ljubezni in vaših dejanskih vrednotah.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4

VODNAR

Splošno: 

Zmedenost, težave pri osredotočanju na pomembne stvari, slabo sporazumevanje in komunikacija ter želja po bežanju od odgovornosti in izzivov bodo tiste negativne stvari, ki se vam znajo zgoditi danes. Izjemno boste občutljivi, sanjavi ali pa preveč idealistični, kar vas bo močno oviralo pri sprejemanju nekaterih pomembnih odločitev, ki so pred vami.

Ljubezen: 
Potrebujete nekaj več romantike in zdravo dozo intimnosti. Večerja s svečami in steklenica dobrega vina bosta najboljši način za pripravo ravno pravšnjega romantičnega vzdušja. Izogibajte se temam o vsakdanjih težavah. Spogledovanje in igrivost bosta stvari obrnila v tisto pravo smer.

Ljubezen: 5
Služba: 2
Zdravje: 3
 
RIBI

Splošno: 

Prišlo bo do spremembe ali do napredovanja v vaši službi. Verjetno boste naredili korak naprej, ki vam bo omogočil, da se boste ukvarjali s stvarmi, ki bodo za vas bolj primerne in spodobne. Izkoristite ta ugodni trenutek in ne premišljujte preveč o vaših dejanjih. Zamujene priložnosti se mogoče ne bodo vrnile.

Ljubezen: 
Danes se boste posvetili druženju in ponovno boste vzpostavili stike z nekaterimi prijatelji ali družinskimi člani, s katerimi že dolgo niste bili skupaj. Vzemite si čas in se posvetite ljudem, ki so vam blizu in za katere ste pogosto prezaposleni. Če boste to storili, bo priložnost duhovne rasti izjemna. Odkrili boste tudi nove finančne priložnosti.

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 5

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.