Magazin > Horoskop in Numerologija
8592 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 17. marca

astrologija, horoskop
Nov dan, nova napoved.

OVEN
Splošno:

Dan bo idealen za vpis na tečaj, inštrukcije, strokoven seminar ali znanstveno ekskurzijo v tujini. Srečno obdobje bo tudi za vse, ki se pripravljate na zagovor diplomske ali magistrske naloge. Ne spuščajte se v neznane situacije. Pripravljeni boste na spremembo videza, naredite določene radikalne korake. 

Ljubezen:
Presenetila vas bo partnerjeva spodbuda glede določenih težav v zvezi, ki jih je do sedaj uspešno ignoriral. Danes se jim bo bolj posvetil, a njegovi postopki vam ne bodo vlivali zaupanja. Menili boste, da je močnejši pri besedah, kot pa pri dejanjih in to mu boste tudi odkrito zamerili. 

Ljubezen: 3
Služba: 6
Zdravje: 5

BIK
Splošno:

Več kot se boste gibali in imeli svobodnih ter rekreativnih aktivnosti, tem bolje se boste tudi počutili. Največji sovražnik vašemu telesu in duhu bo lenoba. Nikar ne poležavajte pred televizijo. Šport vam bo zelo odgovarjal, saj se boste tako osvobodili stresa, svoje telo pa boste napolnili s pozitivno energijo. 

Ljubezen:
Težko boste spremljali njegove zamisli in postopke. Begal bo vse okoli sebe, prav tako tudi vas. Vajina zveza bo zaradi tega zelo nestabilna in nestalna. Nič ne boste izgubili, če se boste malce bolj posvetili določenim slabim stranem znotraj razmerja. Morda se boste znašli na nekem novem začetku. 

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 5

DVOJČKA
Splošno:

Odločili se boste za drugačen stil oblačenja, spremenili boste pričesko ali pa boste obiskali kozmetični salon. Več pozornosti posvetite nohtom in lasem. Negujte svoje telo! Pred vami je obdobje sprememb, ko bodo stare stvari počasi bledele, v vašem življenju pa se bodo odpirala nova poglavja.

Ljubezen:
Zanimiv vam bo način, na katerega se bo smejal in šalil na svoj račun, prav tako pa vam bo zanimiva tudi njegova brezkompromisnost pri uresničevanju nekaterih svojih zamisli. Pazite, da vam ne bo zdrsnila iz ust kakšna kritika. Njegova notranja dogajanja bodo danes za vas prevelik zalogaj. Bodite previdni!

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 5


RAK
Splošno:

Poslovne obveznosti vas bodo zelo utrujale in izčrpavale. Ne boste pripravljeni na velike spremembe in tvegane poslovne poteze. Menili boste, da je bolje korakati po starih, utrjenih poteh. Soočali se boste z majhnimi, a pomembnimi napakami, ki jih boste opazili šele po končanem delu. Prisilile vas bodo, da se boste vrnili na začetek.

Ljubezen:
Danes boste pripravljeni končati odnose, ki ne izpolnjujejo vaših čustvenih kriterijev ali pa vas prekomerno utrujajo in izčrpavajo. Dovolj boste imeli zakulisnih iger in neiskrenosti. Skrivnosti boste želeli spraviti na površje, vrniti izgubljeno gotovost in bolj jasno spoznati, kaj drugi želijo od vas in ali jim to lahko nudite. 

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 3

LEV
Splošno:

Poslovni načrti se ne bodo odvijali na predviden način. Dogovori se bodo spreminjali, poslovni partnerji pa bodo odstopali od že sprejetih zamisli. Če boste podpisovali pogodbe, bodite še posebej previdni. Vaša sporočila bodo nejasna in ne boste dojeli smisla naloge, saj boste dobivali napačne in nepopolne informacije. 

Ljubezen:
Ne sprejemajte pomembnih odločitev z ranjenim ponosom. Nasprotna stran bo dobro igrala in se sprenevedala. Jezilo vas bo njegovo podcenjevanje vaše inteligence, zato boste razmišljali tudi o maščevanju. Samski, všeč vam bo zelo čustvena, malce ranjena oseba. Pazite, da bo vaš način zapeljevanja čim bolj nežen. 

Ljubezen: 2
Služba: 1
Zdravje: 3

DEVICA
Splošno:

Zvezde bodo premešale ustaljen poslovni ritem. Ne boste doživeli pomembnejših sprememb in pričakovanih premikov na bolje, a se boste vsaj izognili določenim težavam. Nadrejeni bodo opazili vaš zagon in pridobili boste njihovo zaupanje. Pripravite se na intenzivnejši priliv informacij. Povečale se bodo domače in družinske obveznosti. 

Ljubezen:
Pazite, da pri simpatiji ne boste stopili v njen osebni prostor. Pustite ji, da se bo sama odprla in vam pokazala naklonjenost. Posamezniki boste doživeli srečanje z osebo, ki je zaznamovala dele vaše preteklosti. Vse se bo vrnilo, preplavili vas bodo stari, dobro znani občutki, a tokrat boste hitro vključili razum. 

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4


TEHTNICA
Splošno:

Pričakujte spremembe v vašem delovnem okolju. Čakajo vas zahtevnejša komunikacija in posli, ki bodo zahtevali dobro informiranost in pripravljenost na prilagajanje drugim ljudem. Nenehno boste morali pomagati drugim in jim deliti nasvete. Posvetite se svojim konjičkom, tako boste veliko bolj izpolnjeni in mirni. 

Ljubezen:
Sprejeli boste odločitev, ki bo presenetila tudi vas same. S partnerjem boste vodili živahne in dinamične pogovore. Ta bo zelo vztrajen pri svojem mišljenju, dotaknila pa se bosta tem vezanih za otroke, finance in tudi kakovost vajinega seksualnega življenja. Morda boste prvič slišali nekaj, kar partner do sedaj z vami ni bil pripravljen deliti. 

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 3

ŠKORPIJON
Splošno:

Družabni dogodki vam bodo ukradli veliko prostega časa, a boste našli način, da boste združili prijetno s koristnim. Potrudite se, da vaše družinsko življenje zaradi tega ne bo trpelo. Morda vašemu partnerju ne bodo všeč bučne zabave, a ga boste uspeli nagovoriti, da se vam bo pridružil. Ob koncu dneva boste tudi sami utrujeni od druženja in telefonskih pogovorov.

Ljubezen:
Pritiski bodo popustili in bolj razumsko boste pristopili k zahtevnim čustvenim situacijam. Ohladile se bodo negativne strasti, umirili boste svojo nagnjenost k destruktivnim rešitvam in bolj mirno boste gledali na izzive pred vami. Veliko bo obveznosti, ne zapostavite pomembnost intimnega druženja s partnerjem. 

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 4

STRELEC
Splošno:

Domači bodo živeli svoje življenje in zdelo se vam bo, da v njem ni veliko prostora za vas. Srečali se boste s staro družbo. Dobre okoliščine bodo podpirale vaše poslovne in finančne ambicije, čeprav boste notranje nezadovoljni. Padla bo delovna motivacija in določene ovire bodo blokirale uresničitev vaših poslovnih zamisli. Vse to bo le prehodna kriza. 

Ljubezen:
Potrebovala bosta oddih od domačih obveznosti, drugih ljudi, pa tudi otrok. Prišlo bo do novosti v organizaciji skupnega življenja in razpolaganju z denarjem. Vodila bosta navdihujoče pogovore, pričakujete pa lahko tudi preobrate v intimnem življenju. Samski, nekdo zanimiv se bo dotaknil vašega srca. 

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4


KOZOROG
Splošno:

Danes bodite še posebej varčni, ne posojajte denarja in odložite nenačrtovane stroške. Določenih stvari ne boste jasno videli, obstaja pa tudi nevarnost lahkomiselnih in hitrih odločitev. Bodite vztrajni in ne odnehajte tudi, ko boste izgubili upanje. Primanjkovalo vam bo gotovosti in zaupanja vase.

Ljubezen:
S partnerjem se ne boste strinjali glede določenih ključnih vprašanj o vajinem odnosu. Razmišljali boste o raznih kompromisih in dogovorih, a ta zamisel vam ne bo najbolj všeč. Ob koncu dneva se bo partner malo razcvetel, morda se bo nato to zgodilo tudi z vajinim odnosom. Pogovorita se o nedavni preteklosti.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

VODNAR
Splošno:

Posamezniki se boste odločili za vlaganje v nepremičnine. Preden pa boste sprejeli dokončno odločitev, najprej razmislite o vseh aspektih in možnostih. V kolikor boste še vedno malce negotovi, se posvetujte s finančnim strokovnjakom. Z okolico boste imeli zelo turbulentne odnose.

Ljubezen:
V vajinem odnosu bo veliko vzponov in padcev. Počasi boste izgubljali potrpljenje in živce, saj bo partner vse bolj površen. Za čim bolj zdrav in prijeten odnos je pomembno, da imata oba čim več prostora in svobode zase ter za svoje aktivnosti. Prenehajta biti odvisna drug od drugega.  

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 5

RIBI
Splošno:

Izobraževanje in učenje vam bo predstavljalo zadovoljstvo. Dali boste vse od sebe in še posebej študentje se boste potrudili popraviti povprečje ocen. Spremljala vas bo sreča, zato boste opravili vse izpite in si zagotovili mirno in brezskrbno obdobje. Pomagajte družinskim članom.

Ljubezen:
V vajinem odnosu se bodo zgodili zanimivi preobrati. Vse, kar vas je do nedavnega pri partnerju jezilo, vam bo danes postalo zanimivo in privlačno. Njemu bo primanjkovalo potrpežljivosti, vam pa interesa za njegove težave. Zdelo se vam bo, da vedno znova poslušate eno in isto. 

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 5

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.