Magazin > Horoskop in Numerologija
8113 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 18. januarja 2022

Horoskop.si Horoskop.si
Ustavite se in s pomočjo Polne lune najprej ugotovite, na katerem področju potrebujete kakšno spremembo.

Od rok vam bo šle vse kar je praktično, pri zahtevnih nalogah lahko popolnoma zamrznete, zato se jim raje izognite. Intenzivna čustva vas bodo popeljala v zgodbo, ki pa ne bo povsem jasna. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Na poslovnem področju bo situacija kljub energiji Polne lune nekoliko bolj umirjena, zato se boste lahko vsaj v kolektivu sprostili in nasmejali. Zopet boste navdušeno sestavljali nove načrte. 

BIK 
Danes boste zadovoljni z dogajanjem, posebno v odnosih z osebo, ki se vam približuje ali pa jo tudi iz drugih razlogov občudujete. Nekaj napetosti pa pričakujte na področju financ.

DVOJČKA 
Nemirni boste, saj vam Polna luna ne bo dovolila spontanosti, nagnjeni boste k nepremišljenim odločitvam. Obremenjuje vas staro vprašanje, za katerega nimate konkretnih odgovorov. 

RAK 
Kljub Polni luni pričakujte zanimivo dogajanje, ki vas bo prebudilo. Odprlo se vam bo namreč več različnih poti, vi pa boste imeli možnost izbirati med njimi. Izberite tokrat premišljeno!

LEV 
Z energijo lune v vašem znamenju se boste posvetili ljubezenskemu področju, kjer vam ne bo dolgčas, saj vam dobrih snubcev tokrat ne bo primanjkovalo. Ponosni boste na svoj način osvajanja.

DEVICA 
Ne bodite presenečeni, če vas bo zaradi vpliva Polne lune ves čas odnašalo v pretiravanje. Tako v pozitivno, kot negativno skrajnost, kar vam nikakor ne bo najbolj všeč.

TEHTNICA 
Nikakor se ne morete odločiti, kakšna naj bi bila prava ljubezenska taktika, s katero bi se pomaknili kakšen korak naprej in si oddahnili od zadev, ki vas obremenjujejo. Prisluhnite glasu srca!

ŠKORPIJON 
Vse se vrti okoli enih in istih vprašanj, kar vas bo vznemirjalo iz trenutka v trenutek, tudi tiste, ki ste načeloma zelo odločni. Premislite, kaj bi radi imeli in kako boste to čim prej dosegli.

STRELEC 
Zaradi vpliva Polne lune v znamenju leva se bo nepričakovano začelo ustavljati nekaj, v kar ste komaj začeli verjeti in zaupati. Poskusite priti zadevam do dna, tudi če boste slišali kaj neprijetnega.

KOZOROG 
Ves čas se boste spraševali, ali vlagate svoj čas v pravo zadevo. Podvomili boste, da ste na pravi poti, saj rezultatov še nekaj časa ne bo na spregled. Nikar pa ne prehitevajte dogodkov!

VODNAR 
Ugotovili boste, da je nesporazum le faza, ki jo boste morali prebroditi skupaj s prijateljem in pridobili boste uporabno izkušnjo. Zaupajte svojim notranjim občutkom, saj so pravi.

RIBI 
Posvetite se s Polno luno opazovanju, ter se na vsak način izogibajte preveč impulzivnim odzivom, ki vas peljejo le v slabo voljo in konflikte. Izborite si nekaj časa zase.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.