Magazin > Horoskop in Numerologija
3437 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 19. februarja

horoskop
Komu bodo zvezde naklonjene na današnji torek?

OVEN

Splošno:

Pozabite na preteklost. Impulzivnost bi se vam lahko maščevala, toda nenehno gledanje v preteklost je prav tako nevarno. Prihodnost vas kliče in čas je, da se ji posvetite. Prihodnji dnevi bodo ugodni za iskanje novih načinov zaslužka. Razmislite tudi o dodatnem izobraževanju in investicijah. Izogibajte se rutini in izkoristite prosti čas za šport ter gibanje v naravi.

Ljubezen:
Komunikacija bo tista, ki bo prinesla več romantike v vajino skupno življenje. Ne zapirajte se vase. Bodite odprti in na glas povejte, kaj vas teži. Poslušanje drugih utegne prav tako ugodno vplivati na vaše razpoloženje. Zelo boste intuitivni. Vsekakor pa bo to pravi čas, da se sprostite in pozabite na zadržanost in zamere. Prebudite otroka v sebi in ne jemljite vsega tako resno.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 5

BIK

Splošno:

Občasno boste imeli občutek, da izgubljate tla pod nogami. Čutili boste, da rabite več časa za prilagajanje na nove spremembe in preobrate v vašem vsakdanjiku. Ne hitite in ne nalagajte si preveč obveznosti, ker bi bili lahko na koncu razočarani. Sprijaznite se s tem, da ni vedno mogoče vplivate na vse stvari. Ostanite zbrani in počakajte na ugodnejše dni. 

Ljubezen:
Polni boste zaupanja in topline. Izognite se morebitnim provokacijam in si svoje življenje čim bolj uredite. Odprti boste za vsako obliko komunikacije, kar vas bo izpolnjevalo. Dobra komunikacija bo prinesla tudi nekaj novih idej. Partner bo od vas pričakoval odgovornost. Hitreje boste uresničili svoje romantične sanje, če boste pripravljeni na trdo delo in trud.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 4

DVOJČKA

Splošno:

Polni boste novih idej in zamisli. Prihodnost se vam bo kar vrtela pred očmi in ponujala vpogled v tisto, kar se bo dogajalo v vašem življenju. Čeprav boste polni poguma in optimizma, ne pozabite, da je disciplina pri ravnanju s financami še vedno bistvenega pomena. Pazite na redno prehrano in zdravje, da ne bi prišlo do pretirane izčrpanosti. 

Ljubezen:
Začetek dneva bo posvečen urejanju ljubezenskih zapletov in nevšečnosti. Popoldne se boste lahko sprostili in uživali v partnerjevi družbi. Samski se boste bolje počutili v družbi tistih, ki tekmovalnosti in pretirane ambicioznosti ne postavljajo na prvo mesto. Vsekakor boste bolj previdni. Uživali boste, toda šele po tem, ko boste najprej poskrbeli za poslovne zadeve.

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 4


RAK

Splošno:

Vaša pozornost bo vsekakor usmerjena na delo. Izmenično boste čutili valove frustracij ali pa briljantnih novih zamisli. Dobro premislite, preden boste sprejeli kakršnokoli novo odločitev. Vsekakor boste tudi v prihodnosti imeli še veliko priložnosti za uresničevanje svojih poslovnih načrtov. Sledite svojemu instinktu, čeprav se tisti, ki jim zaupate, ne bodo vedno strinjali z vami.

Ljubezen:
Vsekakor ne boste središče sveta. Lahko si boste pričarali prekrasne trenutke daleč od vsakdanje okolice, če boste poleg sebe imeli nežnega in ljubečega partnerja. Ne pozabite se posvetiti tudi sebi. To se vam utegne obrestovati, kajti če boste zadovoljni sami s seboj, vas bodo tudi drugi bolj cenili. Tako se boste počutili dobro, pa čeprav ne boste v središču pozornosti.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

LEV

Splošno:

Imate velik potencial, naredite pravi korak do sprememb. Pot, brez dosedanjih ovir, se bo končno pokazala pred vami. Bodite pazljivi in si zastavite prioritete. Nasprotno bi se lahko zgodilo, da bi vas pretirana navdušenost zaslepila in ne bi bili zmožni storiti ničesar. Osredotočite se in usmerite svojo energijo v izbrana dejanja.

Ljubezen: 
Manj boste hrepeneli po pozornosti kot običajno. Na kratko pobegnite od vsakodnevnih obveznosti, uživajte v samoti in pri sproščanju. Delali boste na svoji zunanji podobi in samozavesti, kar bo ugodno vplivalo na odnose z drugimi ljudmi in partnerjem. V prihodnosti boste bogato nagrajeni, toda le če boste pripravljeni dajati ljubezen brez pričakovanj.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 6

DEVICA

Splošno:

Družinska razmerja utegnejo obremenilno vplivati na razvoj vaše kariere. Najprej počistite pred svojim pragom. Tako boste manj obremenjeni sprejemali vsakdanje naloge in jih tudi uspešneje opravljali. Ne fantazirajte in ne prepuščajte se vprašljivim zadevam. Poslušajte tudi druge in bodite odprti do kritik.

Ljubezen:
Strast in idealiziranje vas bosta lahko pripeljala do tega, da boste namesto nekoga opravljali preveč stvari. Preveč se boste žrtvovali, nazaj pa ne boste prejeli nič. Naučite se postaviti meje. To bo ključnega pomena pri ohranjanju vašega partnerskega odnosa. Nekateri boste raje poiskali novega partnerja, kakor prepričevali starega v spremembe.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4


TEHTNICA

Splošno:

Čas je, da začnete slediti svoji intuiciji in začnete uresničevati nove projekte. Usmerjanje energije v ohranjanje tistega, kar že imate, vas ne bo nikamor pripeljalo. Preskakovanje iz enega partnerskega odnosa v drugega utegne biti tvegano, prav tako menjava službe. Ne obremenjujte se z malenkostmi, ko vam ugodne priložnosti dobesedno drsijo iz rok. 

Ljubezen:
Vnesite v svoje razmerje nekaj več razburljivosti. Dobro se boste počutili v bližini navdušenih in optimističnih ljudi. Do svojega partnerja bodite neposredni in občasno prevzemite stvari v svoje roke. Pazite samo, da ne boste postali nepotrpežljivi in sovražni. Pojdita skupaj v naravo in se sprostita. Tako bo tudi verjetnost sporov precej manjša.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 4

ŠKORPIJON

Splošno:

Osvobodite se pritiska in ne pazite toliko na podrobnosti. Bodite spontani in odprti za mnenja drugih ljudi. Vsekakor pojdite v družbo. Čeprav čutite, da so se vam obzorja odprla, pazite, da ne boste zaradi prevelikega navdušenja leteli preveč visoko. Vaša pretirana vnema bi vas lahko popeljala v depresijo. 

Ljubezen:
V partnerskem odnosu boste prevzeli več odgovornosti. Samski boste spet preveč obremenjeni z vsakdanjimi obveznostmi, kar utegne neugodno vplivati na vzpostavljanje novih stikov. Porazdelite si težja opravila na več manj zahtevnejših in poiščite pomoč pri prijateljih ter partnerju. Tako se boste lažje posvetili sebi in svojemu partnerju, samski pa boste lažje poiskali novo ljubezen.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 4

STRELEC

Splošno:

Pred vami se odpirajo nove poslovne priložnosti. Posvetite se tudi nadgrajevanju svojih dosedanjih veščin. Trudili se boste izboljšati svoje odnose v poslovnem kolektivu, čeprav se zna občasno zgoditi, da boste netolerantni do tistih, ki ne bodo pripravljeni na sodelovanje. Pogosto boste črpali navdih iz svojih sanj, toda bodite previdni in izbirčni.

Ljubezen: 
Pogosto boste čutili nihanje razpoloženja, kar vam bo dodatno dajalo občutek, da nimate stvari pod nadzorom. Nemirni boste. Posvetite se organizaciji, zanesite se na svoje bližnje in prijatelje. Najlažje boste premostili zid, ki ste ga zgradili med vami in vašim partnerjem, če mu boste jasno dali vedeti, kaj od njega pričakujete.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4


KOZOROG

Splošno:

Bili boste samozavestni in odprti do drugih ljudi. Spoznavali boste nove in nenavadne ljudi, kar vas bo dodatno navdihovalo. Dobili boste nove zamisli. Spontani boste in pripravljeni na nove izzive. Nekaj iz preteklosti, vezano na vaše finance, bo danes priplavalo na površje. To rešite takoj in se izognite nevšečnostim.
 

Ljubezen:
Vezani boste uživali v svojem odnosu in skupaj se bosta posvečala raznoraznim aktivnostim. Edino kar vas bo lahko vrglo iz romantičnega ravnotežja, bo preobremenjen poslovni urnik. Opravite svoje obveznosti in se nato brez vsake obremenitve prepustite uživanju s partnerjem. Bodite pripravljeni na eksperimentiranje.

Ljubezen: 6
Služba: 6
Zdravje: 6

VODNAR

Splošno:

Spremembe, ki se vam dogajajo, so velike in utegnejo močno vplivati na vaša dosedanja razmerja. Mnogi se boste selili, opremljali stanovanje ali pa se podali v nove poslovne izzive. Čas bo ugoden za samostojne projekte. Pazite se nepreverjenih zamisli in bodite previdni. Preden boste karkoli naredili, preverite vsako malenkost.

Ljubezen: 
Bodite čim bolj prilagodljivi. Vnašali boste mir in skladnost v partnerski odnos. Za samske bo današnji dan ugoden za iskanje novega partnerja. Zaiskrila se bo marsikatera iskrica. Sproščenost in odprtost vas bosta lahko popeljala do novih in vzburljivih trenutkov. Nekateri boste stopili v stik z nekdanjim partnerjem. 

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 6

RIBI

Splošno:

Nekatera dolgo pričakovana prizadevanja bodo končno blizu. Ali pa se vam bo vsaj tako zdelo. Pred seboj ne boste videli meja. Neustrašni boste. Čeprav boste mnenja, da vam nihče ni kos, naj vam to ne služi kot izgovor za lenarjenje pri vsakodnevnih obveznostih in zanemarjanje nekaterih obljub.

Ljubezen:
Čas bo pravi za zabavo in romance. Bili boste privlačni. Partnerski odnos bo poln strasti in razumevanja. Nikar preveč ne razmišljajte in se ne obotavljajte. Imejte se lepo in pustite skrbi ob strani. Prepustite se užitkom in naj bo srce tisto, ki vas bo vodilo. V partnerskem odnosu naredite korak naprej ali pa si poiščite novega.

Ljubezen: 6
Služba: 4
Zdravje: 6
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.