Magazin > Horoskop in Numerologija
8478 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 19. julija 2022

astrologija, horoskop Profimedia
S prehodom Merkurja v znamenje leva se boste težje jasno izražali.

Razmišljanje in delovanje bo dramatično obarvano, veliko bo novosti in zanimivih informacij. V vsako zadevo bodo vključena tudi čustva, veliko vam bo do tega, da bi bili čim bolj privlačni za druge. Smešne in spontane situacije vas bodo navdihovale. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Negativne vibracije, ki ste jih čutili, bodo z ugodno luno v vašem znamenju postale neznanka. Lažje se boste prilagajali tudi delu v skupini, ki vam prinaša uspeh in dobro počutje. 

BIK
Samski biki se boste spontano in brez zavor povezali z zelo zanimivo osebo. Vezani, ne zanemarjajte pomembnih iztočnic, ki lahko močno vplivajo na odnos v prihodnosti.

DVOJČKA
Vse kar boste želeli početi boste skrbno načrtovali, le čustvom dovolite prosto pot in jih ne blokirajte zavestno. Energija lune v znamenju ovna vam bo v pomoč, če vam bo zmanjkalo volje.

RAK
Kljub samozavestni energiji lune v ovnu boste pluli po nekoliko nestabilni gladini. Zadeve se bodo odvijale na drugačen način, znali boste poiskati pot do osebnega napredka.

LEV
V vsakem dogodku boste zaznavali ugodno priložnost zase. Tako v službi kot tudi doma boste delovali s pridihom hudomušnosti. Prijeten pogled neznane osebe vas bo omrežil.

DEVICA
Izredno zahtevni boste, zato nikar ne pričakujte, da se vam bodo prilagodili. Nekaj odgovorov prihaja pravočasno, kar bo zelo ugodno, saj vas skrbi vaša mera potrpežljivosti.

TEHTNICA
Pogodbe in druge uradne zadeve bodo delovale v vaš prid, vendar bo vse skupaj zahtevalo zbran pristop. Izogibajte se pogovorov o denarju, ni čas, da bi ga posojali, ker ga boste težko dobili nazaj. 

ŠKORPIJON
Če ste zaspali na preteklih dogodkih, je pravi trenutek da se z luno v ovnu postavite na noge in se zazrete naprej. Izognite se raje burnim razprave na temo izboljšanja odnosov.

STRELEC
Ljubezenskim dogodivščinam boste pripisali velik pomen, saj vam tako lepo že dolgo ni bilo. Nastala situacija na področju kariere pa bo terjala od vas nekaj več organizacije.

KOZOROG
Na poslovnem področju boste končno sprejeli določena pravila in izkazalo se bo, da ste ubrali najbolj donosno pot. Oseba iz preteklosti se bo želela z vami o nečem pogovoriti.

VODNAR
Luna v ovnu bo pospešila delovanje na področju kariere in denarja. Želeli boste končati z vsem kar vas bremeni, vendar ne pozabite na drobne malenkosti, ki bi jih lahko spregledali.

RIBI
Če boste imeli odprte oči si lahko obetate pozitivne spremembe na številnih področjih. S svojo uglajenostjo lahko na spontan način pritegnete prave osebe, tiste, ki si vašo pozornost zaslužijo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.