Magazin > Horoskop in Numerologija
12815 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 19. marca 2024

astrologija, horoskop Profimedia
Znali se boste usmeriti k pomembnim situacijam, ki vas bodo počasi prepričale v spremembe, po katerih po tihem hrepenite.

Od rok vam bo šlo vse kar je praktično ter obarvano s kreativnostjo, pri zahtevnih nalogah lahko popolnoma zamrznete, zato se jim raje izognite. Intenzivna čustva vas bodo popeljala v situacijo, ki ne bo povsem jasna, vendar boste kljub temu vztrajali še naprej. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Še vedno premalo pazite na nepovabljene oči in ušesa, ki vam lahko na področju kariere škodijo. To je tudi glavni razlog, da mnogi prehitro izvedo za vaše načrte in taktiko, zato vas lahko tudi prehitijo.

BIK 
Ljubosumnost, ki se ji tako težko izognete vam lahko zaradi vpliva lune v znamenju raka tokrat močno škoduje. Prepustite se takšnemu življenju, kot se vam ponuja v tem trenutku in zaupajte sami sebi.

DVOJČKA
Nekdo vam bo nekaj zanimivega predlagal, vendar bi radi znova premislili, saj ste se pred kratkim zapletli v mrežo nejasnosti. Tisti, ki ste v razmerju se boste težko zadržali, da se ne bi postavili zase.

RAK
Čeprav ne želite izgubiti svoje samostojnosti in tistega, kar trdno držite v rokah, boste z energijo lune v svojem znamenju skozi dan malodušni. Več sreče se vam obeta na področju čustev.

LEV
Nikar ne bodite odklonilni, raje premislite o novih pogodbah, ki se vam lahko na finančnem področju kmalu obrestujejo. Odprite spontano svoje misli in premislite o sporočilu z bogato vsebino.

DEVICA 
Pričakujte rahlo nestrpnost v odnosih. Nerganje vas bo spravljalo ob pamet, zato se tudi sami, ko nekaj ne bo steklo gladko nikar ne pritožujete preveč. Samski se boste znašli v manjši zagati.

TEHTNICA
Zaradi samozavesti in prepričanja vase boste lahko vplivali na marsikoga. Vaš pogled usmerjen v napoved določenih dogodkov prinaša vsem skupaj pomembne iztočnice, še posebej med sodelavci. 

ŠKORPIJON
Pazite kaj počnete, kajti vsaka stvar vas lahko skozi dan, ko se bo luna nahajala v raku močno obremeni. Izogibali se boste pomembnim odgovornostim in pogovoru o denarju.

STRELEC
Oseba, ki je za vas zelo zanimiva, bo z vami delila svoje dragocene izkušnje, kar vas bo spravilo v dobro voljo. Razumeli boste namere drugih, zato bo vam lažje delovati tudi v večji družbi.

KOZOROG
V pomembni situaciji boste stavili na odprte karte. Vsakemu boste povedali kar si mislite, popolnoma brez zadržkov. Dolgo načrtovane sanje na področju dela in denarja bodo končno postale realnost. 

VODNAR
Z veseljem se boste posvetili lepim platem življenja. Dosegli boste težko zastavljen cilj in se ob tem počutili čudovito. Prav je, da mislite nase in da si privoščite tisto, kar potrebujete in želite.

RIBI
Čeprav vam bo nekaj uspelo popolnoma brez težave, nikar ne bodite preveč egoistično naravnani, saj bi se vam vse skupaj lahko kmalu začelo maščevati v zelo negativni smeri. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.