Magazin > Horoskop in Numerologija
11793 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 2. aprila 2024

Astrologija Google
Situacije, ki prihajajo, bodo z energijo Zadnjega krajca prijetne, vi pa produktivni in vztrajni, zato se nikar ne ustrašite odvečnih obveznosti.

 Delo bo tisto, ki vas bo osvobajalo ter vam nudilo občutek varnosti. Naredili si boste nove načrte, pri čemer se boste seveda ozirali tudi na druge. Zvečer se boste težje sestavili in nadzirali, saj vas bodo intenzivne energije usmerjale v nejasna vprašanja. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Pustite ljudem, da ohranijo svoja stališča in nadaljujejo v svoji smeri. Vzemite si čas zase, naredite raje nekaj, kar vas bo razvedrilo in vam povrnilo nekoliko izgubljeno motivacijo in voljo.

BIK 
Nekaj, kar boste počeli mimogrede in brez posebnega truda, boste z energijo Zadnjega krajca v kozorogu opravili odlično. Razpoloženi boste, saj boste končno dosegli svoj cilj. 

DVOJČKA 
Z vztrajnostjo, ki jo prebuja luna v kozorogu, se boste lotili nečesa, kar predstavlja resen in velik zalogaj. Kljub zagnanosti bodite previdni, da se vam ne bo kaj zakompliciralo. 

RAK 
Zopet boste presenečali, saj boste pravilno naravnani na nekaj, kar drugim očitno predstavlja težave. Ljubljena oseba vam bo v nečem nasprotovala, zato pazite na način komunikacije.

LEV 
Z nekom, ki je nagnjen k temu, da vam nikoli ni hvaležen, se ne ukvarjajte preveč. Ne odločajte se o pomembnih premikih, ki vas čakajo povsem sami, temveč raje prisluhnite. 

DEVICA 
Nekaj, kar vas v mislih bremeni, se premika izredno nepredvidljivo, kar vas niti ne bo zmotilo, saj ne prenesete, da se kakšna stvar vleče v nedogled. Privoščite si nekaj, kar si že dlje časa želite.

TEHTNICA 
Niste popolnoma ravnodušni, ne glede na dogajanje, ki vam ne bo najbolj všeč. Varčujte z energijo in ostanite previdni v pomembnih in kočljivih vprašanjih, povezanih z denarjem.

ŠKORPIJON 
Ko se boste odločili za drugačen pristop, bodite zaradi lune v kozorogu pozorni na vsako malenkost. Nepremišljene odločitve bi vas lahko privedle do kočljivih in kompleksnih situacij.

STRELEC 
S pomočjo optimizma boste tako zelo razpoloženi, da boste pravi navdih za tiste, ki se nikakor niso sposobni sestaviti. To bo čas, ko lahko uživate v dobrih stvareh brez slabe vesti.

KOZOROG 
Navdaja vas negotovost, ki se je boste težko znebili. Prisluhnite nekomu, ki je veliko hitrejši in spretnejši ter najbrž bolje obveščen o zadevi, ki vas že dlje časa bremeni.

VODNAR 
Vaša intuicija vam govori, da še naprej poslušajte svoj notranji glas, še posebej na področju ljubezni. Veliko boste razmišljali o določeni poslovni situaciji, ki ni ravno najboljša. 

RIBI 
Poskusite z luno v kozorogu najti kakšno rešitev, s katero boste zadovoljni v dolgoročnem smislu. Pri tem vam lahko precej pomagajo tudi dobri nasveti nekoga izmed sodelavcev.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.