Magazin > Horoskop in Numerologija
5648 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 2. februarja 2021

horoskop, astrologija Profimedia
Dvojčka, čaka vas dober dan.

OVEN
Splošno:

Tekom celega dne boste vzpostavljali dobre odnose s službenimi kolegi, izboljšali boste tudi tiste z nadrejenimi. Pri skupinskem delu boste delovali hitreje in ustvarjali boste boljše rezultate, uspešni pa bodo tudi novi poslovni stiki. Našli boste osebo, ki razmišlja kot vi in ima podobne ideje ter vizije. 

Ljubezen
Dan vam bo prinesel burne trenutke, spremenljivo razpoloženje in nepredvidene reakcije na čustvenem področju. Spremembo na bolje lahko pričakujete v večernih urah. Odnos s partnerjem se bo takrat uravnovesil, pogovor vaju bo zbližal, tudi samski se boste čustveno ustalili. V kratkem roku se bo zgodil preobrat, ki vas bo približal cilju – dinamičnemu, a stabilnemu ljubezenskemu življenju. 

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

BIK
Splošno:

Velika verjetnost je, da boste danes imeli intenzivne in skrivnostne sanje, ki bodo malo osvetlile zapletene odnose. Kasneje lahko podrobnosti zapišete v beležko in jih podrobno analizirate. Sporočila sanj vam bodo odgovorila na mnogo vprašanj, če boste le vedeli, kje iskati. Obkroženi boste z ljubečimi ljudmi, ki vam bodo pripravljeni pomagati. 

Ljubezen:
Velika verjetnost je, da boste postali žrtev osebe, ki se predstavlja v najboljši luči. Ta oseba je precej praktična in če ste moški, ki imate veliko pod palcem, se pazite. Ženske pripadnice znaka ne nasedajte zgodbicam zapeljivcev. Vezani boste izpostavljeni ljubosumnim izpadom, sami po boste glede tega nemočni. Za nekaj časa se boste umaknili pred ljubljeno osebo. 

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 4

DVOJČKA
Splošno:

Dan bo ugoden in vam bo lahko prinesel napredovanje ali novo, bolje plačano delovno mesto. Na finance boste začeli gledati na drugačen način. Načrti vas bodo prisili k delu. Motivirani boste in varčni, ne samo zaradi sebe, temveč tudi zaradi svojih bližnjih. Ključna beseda bo samodisciplina, ker se boste težko posvečali delu.

Ljubezen:
V partnerjevi družbi se boste dobro počutili in z njim se boste odlično razumeli. Dan bo izredno dinamičen, vaši pogovori pa bodo dokaj površni, ampak izredno sproščujoči. Družinsko življenje bo umirjeno in brez napetosti, izogibajte se le vlogi velikega voditelja. Samski se boste razveselili napredka.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 4

RAK
Splošno:

Vaše delo bo izpostavljeno. Pripravite se na nepredvidljive situacije, zaradi katerih boste morali delati v prostem času ali pa sodelovati z osebami, ki vam niso pretirano simpatične. Računovodske in administrativne naloge bodo zelo zahtevne, predvsem zaradi pogostih sprememb nekaterih pravil. Zaskrbel vas bo povečan apetit.

Ljubezen:
V vas se bo prebudila želja po ljubezni, a danes ničesar ne jemljite zelo resno, fatalno ali dokončno. Druga stran bo dokaj fiksna in trmasta in ne bo hitro odstopila od svojih principov. Vztrajanje v okoliščinah, ki vam ne odgovarjajo, bo le še dodatno poglobilo vaše nezadovoljstvo. Pokažite, da se cenite in druga stran bo to morala sprejeti.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4

LEV
Splošno:

Posvečali se boste stvarem, ki vas že dalj časa veselijo, a prej niste imeli priložnosti za to. Naj bo to slikanje, glasba, ples ali ustvarjalno pisanje; popolnoma se boste prepustili. Ustvarili boste svoj domišljijski svet, kjer boste najbolj varni. Če se boste kdaj želeli bolj resno ukvarjati s temi konjički, imate velike možnosti, da vam bo to tudi uspelo. 

Ljubezen:
Nekdo vas bo vztrajno zapeljeval, ampak vi ne boste prepričani, ali si želite biti v zvezi s to osebo ali ne, še posebej če vam je nekoč nekaj pomenila. Mogoče se je ona zdaj res spremenila in bi lahko zgradila stabilno zvezo, v kateri bi bili bolj srečni kot prej. Toda še vedno boste zelo nezaupljivi in boste skrivali svoja čustva. 

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6


DEVICA
Splošno:

Spoznali boste vrednost svojega doma. Če še nimate svojega lastnega stanovanja ali hiške, pa to želite imeti, potem že danes malce povprašajte naokoli in preglejte ponudbe. Dan bo ugoden za dolgoročno planiranje, morda boste odkrili možnost za večji donos ali ugodnost. Vsekakor pa dobro premislite, kajti ne bo dobro, če boste pretirano zaupljivi in nepremišljeni. 

Ljubezen:    
Ne boste razpoloženi za pogovore o svojem družinskem življenju ali prepire s svojimi bližnjimi, kajti zelo se boste trudili, da bi se stvari odvijale po ustaljenem redu. Dobro se boste razumeli z zračnimi in ognjenimi znamenji. Ostanite zvesti sami sebi in ne odstopajte od tega, kar ste sami sebi obljubili. Verjetno boste naredili nekakšen dogovor s seboj. 

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

TEHTNICA
Splošno:

Nakup, ki ga boste opravili danes, vas bo spodbudil k razmišljanju, posvetili se boste vašemu proračunu. Pravi čas bo za to, čeprav ste do sedaj finančno dobro poslovali in ne pričakujete nikakršnih izgub. Ne boste brezglavo zapravljali, ampak vas bo vodil zdrav razum. Za nakupe si boste vzeli več časa in boste vsak izdelek skrbno ter natančno pregledali. 

Ljubezen:
Vedno imate vsaj dve možnosti v ljubezni, toda danes boste želeli ravno tistega, s katerim ste nekoč že bili v zvezi. Ne mislite, da se je v tem času ta oseba spremenila, kajti vedno znova ji oproščate iste napake. Naj vas njene skesane besede ne zavedejo. Ta zveza vam je požrla veliko preveč živcev in najbolje bi bilo, da bi se odločili za drugo možnost. 

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

ŠKORPIJON
Splošno:

Trudili se boste, da nihče ne bi ugotovil, kaj vas pravzaprav skrbi in kdo vas poskuša vreči iz ravnotežja. Niti mnogih dogodkov boste držali v svojih rokah ter se poskušali prilagajati novim okoliščinam, ki vam ne bodo niti najmanj všeč. Pri tem vam bodo zelo pomagali člani vaše družine. Imeli boste veliko skrbi, zato pustite, da vam priskočijo na pomoč.

Ljubezen:
Ne boste se mogli izogniti ljubosumnim izpadom. Bolj kot se boste opravičevali, bolj bo vaš partner vztrajal pri tem, da mu nekaj priznajte. Nostalgični boste zaradi obdobja, ki se je davno končalo ali zaradi ljubezni, ki je niste uspeli uresničiti. To je zakopano globoko v vaši duši in tega ne boste mogli pokazati sedanjemu partnerju. Izrazite se na umetniški način.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

STRELEC
Splošno:

Pojavila se bo izjemna priložnost in združili boste lahko razum ter čustva. To vam bo zelo pomagalo pri uresničevanju vaših finančnih načrtov. Vse, kar boste danes začeli, bo imelo določeno prednost. Ne dopustite, da bi se starejši in bolj izkušeni z raznimi nasveti vpletali v vaše poslovno ali zasebno življenje. Dovolj ste sposobni, da mislite s svojo glavo. 

Ljubezen:
Izkoristite vsak trenutek v družbi osebe, ki vas je zapeljala. Če se do sedaj niste zaljubili, boste lahko že zelo kmalu na nenavaden način spoznali zanimivo osebo. Če imate partnerja, potem sledi dan poln prepirov. Navajeni ste imeti stvari pod nadzorom, kar vam danes ne bo uspevalo. Bilo bi tudi dobro, da bi se izognili družinskim razpravam. 

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4


KOZOROG
Splošno:

Pri svojih poslovnih zamislih boste veliko podpore dobili od mlajših, komunikativnih oseb, s katerimi se dobro razumete. Danes ne dovolite bližnjim, da bi uničili vaše dobro razpoloženje, še posebej v zvezi z novimi načrti in priložnostmi. Pričakujte uspešen poslovni pogovor, ki bo veliko obetal. Če ne boste imeli priložnosti za napredovanje, ne skrbite, kajti kmalu se bo tudi ta pojavila. 

Ljubezen:
Vaša ljubezenska situacija je zelo zapletena, sploh če vam je všeč nekdo iz sveta medijev ali umetnosti. Toda niste se pripravljeni prilagajati. Vezani boste pomagali partnerju pri reševanju določenih vprašanj glede njegovega stanovanjskega prostora. Samski, v primeru, da ne boste razpoloženi, rajši ne hlinite navdušenja.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 4


VODNAR
Splošno:

Svoje misli danes zadržite zase. Hrepeneli boste po potovanjih in avanturah. Če že ne morete potovati, boste morda svojo lakoto po doživetjih potešili z dokumentarnim filmom ali obujanjem spominov. Nadihali se boste svežega zraka, kar bo vsekakor pripomoglo k jasnejšim mislim. V ospredju bo predvsem ljubezen in romantika. Sprostite se. Če nič drugega, boste vsaj preživeli lep dan. 

Ljubezen:
V ljubezni se vam obeta odlična priložnost za spoznavanje zanimivih oseb. Morda boste srečali nekoga, ki ga že dolgo časa niste videli. Ne razmišljajte o kasnejših posledicah. Prepustite se ljubezni in videli boste, kako se bo odvijalo. Postali boste bolj zgovorni, srčni in odprti pri sporočanju svojih čustev, v glavnem z besedami. 

Ljubezen: 6
Služba: 4
Zdravje: 5

RIBI
Splošno:

Finančna situacija bo stabilna in bo še naraščala. Lahko se boste posvečali stvarem, ki so vam pomembne in ki si jih prej niste mogli privoščiti. Danes boste tudi izjemno uspešni pri zapletenih in dolgočasnih zadevah, s katerimi se že dalj časa ukvarjate. Čeprav do sedaj niste našli uspešnih rešitev, se bodo stvari spremenile na bolje. 

Ljubezen:
Glede svojih čustev boste skrivnostni. Ljudje iz vaše okolice vas bodo opravljali ne glede na to, ali ste vezani ali samski. Sprijaznite se, da boste danes v središču njihove pozornosti. Verjetno se tega že zavedate, a ne želite se še dodatno obremenjevati. Kljub oviram boste našli način, da boste videli z ljubljeno osebo. Bližnji vedo, da se z vami dogaja nekaj čudnega.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.