Magazin > Horoskop in Numerologija
12179 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 2. januarja 2024

horoskop, astrologija Profimedia
Merkur vas bo povabil v fazo direktnega gibanja, kar pomeni, da se drobne napake in nerodnost umikajo.

Prišli boste do spoznanja, da dovoliti, da delate napake, zagotavlja svobodo, ki je potrebna za odkrivanje novih stvari. Mnenja bodo različna, na vas pa je, da se odločite, kateremu boste v prihodnosti sledili. Upoštevajte tudi mnenja prijateljev, ki vas zelo dobro poznajo. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Že nekaj časa ste popolnoma raztreseni. Najbrž preprosto potrebujete več počitka, ne prenesete pritiskov, ki se odvijajo v vaši bližini in vas vznemirjajo iz trenutka v trenutek.

BIK
Zamujate in potem ponavljate napake, na katere so vas že opozorili. Ne delajte doma ničesar le zato, da je opravljeno. Bodite natančnejši, saj vas nekdo ves čas budno spremlja.

DVOJČKA
Sprva boste komunikativni in iznajdljivi, potem se vse postopoma spreminja, zavladala bo drugačna energija in spet se boste vznemirjali in razburjali zaradi nepomembnih malenkosti.

RAK
Prebudilo se bo novo pomembno spoznanje, zaradi tega boste zelo zadovoljni in umirjeni. S pomočjo razuma, ki ga poudarja luna v devici, se boste osvobodili večjega problema ali situacije. 

LEV
Čez dan boste pripravljeni na pogajanja in kompromise, kar bo prijetno otoplilo ozračje. Majhne neprijetnosti naj vam ne pokvarijo prijetnih misli, ki bodo povezane s čustvi. 

DEVICA
Zopet se boste veliko ukvarjali s preteklostjo. Predvsem negativne misli si boste težko izbili iz glave, zato se vam lahko zgodi, da vas bo nekdo opozoril, da ga ne poslušate pozorno. 

TEHTNICA
Prevzela vas bo lenoba, ki vam bo vzela vso energijo in vas popeljala v nekoliko pesimistično stanje. Čim več se pogovarjajte in skušajte razvozlati pomembno bistvo. 

ŠKORPIJON
Pazite, da si ne boste dovolili preveč sproščenosti, saj bi jo lahko določeni posamezniki zaradi lune v devici narobe razumeli. Vstopate v prijetno obdobje, ki vam bo omogočilo razbremenitve. 

STRELEC
Panika, ki jo čutite že nekaj časa, se bo začela umikati. Delovali boste z dvignjeno glavo in veliko mero upanja na boljši jutri. Ljubezensko področje bo obarvano z iskrenostjo.

KOZOROG
Zdelo se vam bo, da ves čas nekdo nekaj zahteva od vas in tokrat boste imeli popolnoma prav. Premislite o hišnem ljubljenčku, ki bi v vaše življenje prinesel več ljubezni.

VODNAR
Ob prijetnem pogovoru se boste spomnili vseh lepih trenutkov, vendar pazite, da ne boste preveč naivni glede osebe, ki do vas ni najbolj iskrena. Doma bodo stvari potekale brez večjih posebnosti. 

RIBI
Bodite zbrani, da ne bo prisotnih brezveznih napak. V sebi boste čutili glas, ki vas bo usmerjal in vam pomagal na poti napredka. Pričakujte sproščen ter s strastjo obarvan večer.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.