Magazin > Horoskop in Numerologija
8826 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 2. maja 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Prilagodite se situacijam ter s konjunkcijo med Soncem in Merkurjem radovedno raziskujte, sprašujte, samo da boste z nečim zaposleni.

V fazi počitka ali umirjenosti vam bodo po glavi ves čas rojile nemirne misli, ki lahko prebudijo tudi temne odtenke značaja. V ljubezenskih odnosih se boste lažje kot v preteklih dneh umiril in prisluhnili, najbolj pomembno bo, da je prisotne dovolj iskrenosti. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Brezglavo reagiranje bo prinašalo težave v družinskem okolju. Z nekaj potrpljenja in prilagodljivosti se boste veliko bolj elegantno premaknili naprej in poskrbeli za svoje želje.

BIK
Na čustvenem področju vas že nekaj časa obremenjujejo pretekle zgodbe, zaznali boste, da je vse skupaj zelo zoprno. V notranjosti boste začutili pritisk, saj se boste morali hitro odločiti.

DVOJČKA 
Miselne zaznave bodo zaradi vpliva lune v devici kritično usmerjene, zato boste sožitje bolj težko poiskali. Nikar se ne podajajte v tisto smer, ki je tesno povezana s področjem financ.

RAK 
Kljub energiji lune v devici vas bodo v domačem okolju močno zmotile razne obveznosti, saj boste nenehno razmišljali le o čustvih, raznih zaznavah  in ljubezenskih priložnostih. 

LEV
Vse kar je za tiste, ki vas obdajajo pomembno vam bo odveč, kar bo sprožilo nekaj nesporazumov ter notranjega nezadovoljstva. Nekateri levi boste najraje kar sami s sabo.

DEVICA 
Zaradi vpliva lune v vašem znamenju se vam bodo nizale boljše priložnosti, tudi v trenutku, ko se boste malce ustavili, da bi temeljito razmislili in se odločili o vsem skupaj. 

TEHTNICA 
Ker se želje na ljubezenskem področju stopnjujejo, prehajate v strastne in opojne energije. Najboljše se boste počutili tam, kjer boste deležni spontanih in simpatičnih komplimentov.

ŠKORPIJON
Začetek dne bo naporen, toda kljub temu za tiste, ki ste na začetku ljubezenskega razmerja zanimiv in pester. Ne zapirajte se vase, ker vas zunaj čaka prava družba, od katere boste slišali veliko novega.

STRELEC
Največ nezadovoljstva vas danes čaka na čustvenem področju, saj niste čisto prepričani v svoje želje za prihodnost. Poleg tega se nikakor ne boste mogli uskladiti z podzavestjo.

KOZOROG 
Težje kot običajno boste zaradi lune v devici premostili nesoglasja s prijateljem ali nekom od domačih. Pretiravali boste, kar bo posledica preobčutljivosti, ki bi jo bilo priporočljivo nadzorovati. 

VODNAR
Po nestrpnem čakanju boste končno ujeli priložnost izvedeti več o zadevi, ki vas zelo privlači in zanima. Čas je, da storite več na področju osebne rasti, ter da se prenehate smiliti sami sebi.

RIBI
Zadovoljni boste, ne glede na vašo nezaupljivost, obeta se vam tudi iskren ter poglobljen pogovor, ki bo obrodil sadove nekoliko kasneje, saj ne boste stavili na besede, ampak na dejstva. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.