Magazin > Horoskop in Numerologija
9951 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 20. julija 2021

astrologija, napoved Profimedia
Sproščen tempo in želja po neodvisnosti bosta vaša poslastica. Lažje kot običajno se boste odtrgali od težjih zadev ter tistih ljudi, ki za vaša merila pričakujejo preveč.

Ljubezenske vibracije bodo navihane, želja bo povezati se in skupaj spoznati tisto bistvo, ki se vam že nekaj časa vztrajno poraja po mislih. 

OVEN
Vse bo zaradi lune v znamenju strelca kot mora biti in tudi če boste za trenutek skeptično pomislili, da je vse izgubljeno, vedite, da se ravno tisti trenutek pripravlja nekaj novega.

BIK
Izkoristite s simpatično energijo vse, kar se vam ponudi. Ne bodite pa presenečeni, če bodo po tem vsa vprašanja, povezana s kariero in denarjem, postala kompleksnejša.  Vzemite si čas za eksperimentiranje. 

DVOJČKA
Zaradi vpliva lune v znamenju strelca se bo osebnost dvignila na višjo raven. Vezani dvojčki boste spoznali, kako vaše vedenje vpliva na partnerski odnos. Že majhne spremembe lahko pripomorejo k izboljšavi.

RAK
Energija lune v strelcu bo poskrbela za optimizem tudi v trenutkih, ko ne bo vse rožnato. Samskim pa bo prinesla ogromno možnosti za vroče spogledovanje in nova poznanstva. Bodite pripravljeni.

LEV
V vas se bo prebudil pustolovski duh in tega boste brez sramu pokazali. Kar dajte, a pazite, da vam ne bo zadišal tuj sadež. Ne spogledujte se z drugimi, saj bi ljubljeno osebo lahko globoko prizadeli.

DEVICA
Svojo nenasitno spolno slo usmerjajte le v osebo, ki jo ljubite. Popoldne bo precej zahtevno v družinskem in prijateljskem smislu. Res pa je, da boste v nečem tokrat najboljši.

TEHTNICA
Vaš nastop bo vrhunski, kar žareli boste, vse boste osvetljevali in ves čas privlačili dobro energijo k sebi. To lahko povzroči nekaj napetosti med določenimi prijatelji, ki se bodo počutili ogrožene. 

ŠKORPIJON
Za razrešitev nesoglasij bo kljub ugodni luni v strelcu potreben čas. Stvari se ne bodo popravile samo zato, ker si to želite, morda boste potrebovali tudi pomoč, oziroma nasvete prijateljev. 

STRELEC
Pomembne vam bodo nežnosti, ne spolnost. Morda vas bo zgrabila tudi strast. Zelo boste družabni. Zahvaljujoč luni v vašem znamenju bo duša pripravljena na učenje predanosti v ljubezni.

KOZOROG
Pred vami je dan, ki bo prinesel ovire na poklicni poti in v denarnih zadevah, zdravstvene nevšečnosti pa so lahko samo še pika na i. Počakajte, da napetosti minejo.

VODNAR
Danes se bo od vas zahtevalo ogromno ustvarjalnosti, ki pa je takrat ne boste imeli na pretek. Če ne boste pretirano zaskrbljeni glede vsega, če se ne boste obremenjevali, si boste vse skupaj olajšali.

RIBI
Energija lune v strelcu vas bo spodbujala k dejanjem in spremembam, ter vam dvignila samozavest. Čas je za trezno presojo o tem, kaj se obnese in kaj ne, in za tveganje v smeri dosega želenih ciljev.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.